Kraków
Mat og drikke

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Treneren plukket oss var lett å finne, og heldigvis deltok vi i denne aktiviteten, da det var torsdag kveld (12. mars 2020) da alt begynte å stenge etter dette på grunn av Coronavirus-problemet. Lokalet var veldig imponerende, det samme var underholdere som jobbet hardt og fikk publikum med. Det var litt forvirrende med hensyn til hvordan vi skulle få tak i drinkene våre, ettersom vi ikke ønsket å gå over gulvet mens underholderne opptrådte, men når vi har funnet ut hvordan vi skal unngå dansegulvet, var det greit.

Utmerket organisering av ekskursjonen! Guide Konrad tok godt vare på alt, og holdt alltid øye med eldre passasjerer. Veldig omgjengelig, veldig profesjonell. turen var like vellykket, og denne guiden var også veldig forsiktig. Formidlet mye kunnskap uten å være for krevende, hadde øye for detaljer uten å miste helheten av syne. Jeg lærte overraskende mye innholdsmessig, det er annerledes på stedet enn i bøker eller TV-dokumentarer.

Vi ble hentet på hotellet i tide. Underveis fortalte guiden mye om Krakow og Auschwitz. Matpakken (vi kunne velge mellom skinke eller ost på forhånd) besto av: to kaiserkuler med ost, salat, agurk og tomat, en flaske vann, et eple, en banan og en sjokoladeplate. Det smakte deilig! Besøket i Auschwitz 1 og 2 var meget imponerende ... etterpå ble vi satt av på hotellet. Veldig fornøyd med organisasjonen!!

Alt var veldig godt organisert fra å hente deg på hotellet til å returnere. Turene i Auschwitz var gjennomtenkte. TV-guiden var svært kunnskapsrik; man kunne se at han absolutt hadde mestret det historiske emnet. I tillegg klarte guiden å fengsle sine lyttere på sin sympatiske måte. Jeg anbefaler å planlegge og gjennomføre et besøk til Auschwitz med GetYourGuide! Uwe Niklas

Uforglemmelig opplevelse. Pedro vår guide på spansk veldig oppmerksom og involvert til enhver tid. Han ble med oss på besøket, med sin erfaring og profesjonalitet fullførte historien om besøket til 10. Bildene er sjokkerende, men hendelsene fortalte enda mer.