Kraków
Kveldsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Kraków Kveldsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Kveldsturer som er verdt å besøke i Kraków?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Kraków er:

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 194 vurderinger

Vi bestemte oss for at dette ville være den beste måten å oppleve nattelivet i Krakow på vår første natt. Turlederne var veldig vennlige og prøvde sitt beste for å sikre at du hadde det veldig bra. Stemningen var deilig, og det var hyggelig å blande seg med mennesker fra hele verden i tillegg til å nyte drinkene og skuddene som tilbys. Trollmannen i den første baren var utrolig, og karaoke i den andre var mye moro! Vi hadde en fantastisk natt og anbefaler å bestille denne turen!

Veldig underholdende og inkluderense dansere, flinke var de også. Maten var god, men servitørene var noe vanskelig å få oppmerksomheten fra, derav 4 stjerner og ikke 5. Tok lang tid å få komtakt med de for å få bestilt mere drikke/be om regningen. Ellers en veldig flott plass som en bør få med seg, tenker da spesielt på folkedansen/underholdningen. Prisen var veldig fin, fikk mye for det en betalte.

I ettertid var det hyggelig. Det startet veldig uspektakulært. Skipet så ikke veldig innbydende ut. I begynnelsen fikk vi et vinglass og så måtte vi vente. Hvis du har romantiske krav, bør du fortsatt bestille noe annet!

Fantastisk guide!! anbefales på det sterkeste, lærte mer om historien til byen på denne lille tiden enn de 4 andre dagene vi var rundt! J