Kraków Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Private omvisninger
57 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Kraków

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kraków?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kraków er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Kraków?

De beste dagsturene og utfluktene fra Kraków er:

Auschwitz

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Det var veldig hyggelig og romantisk. Vi ble ønsket hjertelig velkommen av arrangøren som er veldig hyggelig og blid. Det var varm pynt i anledning jul. Den veldig hjelpsomme kapteinen fortalte oss historien til Krakow under cruiset. Vi var om natten så sikten var noen ganger mangelfull, men det ga en annen sjarm til dette unike øyeblikket. takk til Cracow-båtteamet og se deg snart på Vistula

Jeg kjørte til Krakow fra Zakopane. Situasjonen på veien gjorde at jeg ble forsinket. Forsøk på å kontakte arrangøren ved å bruke telefonnummeret på billetten mislyktes. Noen minutter etter planlagt starttidspunkt for turen ringte guiden min meg. Jeg beskrev problemet, vi klarte å utsette tidspunktet for sightseeing og etter å ha nådd Krakow møttes vi på det angitte stedet.

Jeg så på mens guiden kjørte den vakkert opplyste båten sin på avstand og la den til kai på land. Båten er godt oppvarmet og guiden sørget for at jeg var komfortabel. Han spilte flere informative klipp om byen og dens historie. Mens han forklarer hva han elsker med denne byen.

Vi var i energiland 29. juni. Varmen var fantastisk. Vi fikk mest utbytte av attraksjonene med vann, for forfriskning. Barn opptil 140 cm høye var redde for noen sklier, selv om de kunne bruke det. Bassenger flott. Blått vann som i utenlandske feriesteder.

Det underjordiske museet var fantastisk, å tro at det først ble gravd ut i 2005, og gjenstandene i museet og informasjonen om det hele er så interessant, vi hadde en engelsktalende omvisning, og guiden snakket veldig bra engelsk, vel verdt en besøk.