Kraków
Familievennlige aktiviteter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Kraków Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Kraków?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Kraków er:

Hvilken Kraków Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Turen føltes helt magisk for meg! Guiden, Ola, var veldig entusiastisk og hjelpsom. Jeg elsket hvor intim denne turen var: turistveien er veldig godt organisert, så i hvert kammer var vi helt alene med guiden, noe som gir sjarmen og følelsen av ærefrykt rundt stedet. Tips om innsider: hvis du har egne hodetelefoner, ikke nøl med å bruke dem og avslå de kasserbare de som blir tilbudt på turen. Hvilket som er praktisk for folk som ikke har dem, fant jeg ut at de ikke var spesielt gode og hadde en mye bedre lyd fra min egen.

Treneren plukket oss var lett å finne, og heldigvis deltok vi i denne aktiviteten, da det var torsdag kveld (12. mars 2020) da alt begynte å stenge etter dette på grunn av Coronavirus-problemet. Lokalet var veldig imponerende, det samme var underholdere som jobbet hardt og fikk publikum med. Det var litt forvirrende med hensyn til hvordan vi skulle få tak i drinkene våre, ettersom vi ikke ønsket å gå over gulvet mens underholderne opptrådte, men når vi har funnet ut hvordan vi skal unngå dansegulvet, var det greit.

Vi hadde direkte henting fra hotellet og gikk rett til saltgruven. Når vi ankom, fikk vi billettene og kunne hoppe over køen (unngå 2/3 timers ventetid utenfor). Turistguide inne i saltgruven var veldig lærerik og komisk. Vil absolutt anbefale dette sammenlignet med å reise til saltgruven individuelt

Svært flott organisert med henting på hotellet, transport helt fram og flott guiding i gruvene. Imponerende opplevelse som gjorde inntrykk!

Flink Guide, imponerende og mektig opplevelse. Vell verdt besøket.