Legg til datoer
Kraków

Dagsturer

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
284 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 284

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 42 642 vurderinger

En perfekt dag

Vi ble hentet på hotellet av Hubert, som kjørte oss til Zakopane. På vei dit stoppet han på en liten «gammeldags» gård hvor han kjøpte lokal ost til oss som han grillet på bålet. Vi fikk da også muligheten til å gå rundt på gården etter at han hadde fortalt litt om hvordan folk levde i dette området før i tiden. Etter dette gikk turen til Zakopane der Hubert delte sin kunnskap med oss igjen. Etter dette fikk vi 3,5 timer fritid for å se oss rundt, spise, drikke og ta banen opp til toppen. Uforglemmelig utsikt og vakkert landskap. Dagen ble avsluttet i et spa, med forskjellige typer av vannmassasje og et varmt utebasseng. Det var en perfekt avslutning på en perfekt dag. Godt organisert og en guide/sjåfør med mye humor og kunnskap om området. Anbefales på det sterkeste.

Sjåføren var til stede på det tidspunktet som var enig med skiltet umiddelbart etter at han hentet bagasjen. Den gode engelsktalende sjåføren spurte om vi ville høre om severdighetene og kjørte gjennom sentrum (omtrent samme kjøretid) og rådet gode ruter fra hotellet til sentrum. Alt dette til en forhåndsbetalt pris.

I motsetning til bookingen ble vi ikke hentet med en elbil. Dette var imidlertid ikke noe problem for oss. Vi ble hentet i en luksuriøs bil og droppet av på hotellet. Vi har ikke fått tilbud om en flaske vann, men vi har ikke blitt spurt om dette.

Bytur som svarte til forventningene

Hadde fin tur med flink sjåfør som supplerte guiden i hodetelefonen på en bra måte. El-bilen var velholdt og ren, lydsystemet virket svært godt. Ruten ga et godt overblikk over byen og de severdige stedene.

Will use this again. Smooth ride out to the airport.