Dagsturer fra Kraków

  • Dagsturer
209 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 14

Ofte stilte spørsmål om Kraków

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kraków?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kraków er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Kraków?

De beste dagsturene og utfluktene fra Kraków er:

Auschwitz

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 42 642 vurderinger

hentingen til å begynne med var i tide og komforten for reisen var førsteklasses. Når det gjelder zakopane, er det et vakkert sted å besøke. Vi startet vårt besøk med vår tur på taubanen uten å vite hva vi kan forvente på toppen, og vi ble imponert over den spektakulære utsikten og mengden av fasiliteter og boder som er tilgjengelige samt mengden av forskjellige aktiviteter du ville være i stand til å gjøre. Vi gikk deretter en tur rundt i sentrum som var vakkert velholdt med mange forskjellige boder, butikker og restauranter å besøke. så på vår reise tilbake tok sjåføren oss med på en liten omvei slik at vi kunne stoppe ved et utkikkspunkt med spektakulær utsikt

Well organised tour, nice to be picked up at the apartment. Monika was very nice and helpful and was making sure that we all had a good time. She was giving all information in a friendly way with a big smile which made us feel well and welcome. We had a stop at a local place where we got grilles cheese and cherry wodka, then to Zakopane and a beautiful view of the Tatra mountains. A walk in Zakopane and after that the thermal baths. Thanks to Monika who made our day so nice!

Du får god tid til å nyte zakopane. Jeg anbefaler å kjøpe billetter til taubanen! Det lille markedet nederst i taubanen er veldig fint, det samme er markedet på toppen! Det er noen virkelig fine tradisjonelle boder som selger håndlagde produkter. Jeg gikk når været var varmt og vil gå tilbake når det er vinter, da jeg ser for meg at det er superpent i vintermånedene. Det er mye å se, jeg anbefaler også å gå på det lille pariserhjulet da du ser noen gode scener

Turen vår i dag var fantastisk! Sjåføren var veldig vittig og i tide, og selve kjøreturen var behagelig. Det snødde veldig, så veiene var litt farlige, men sjåføren vår var veldig forsiktig og sørget for at vi kom oss trygt hjem. Zakopane var faktisk veldig travelt og med mange turister, men vi hadde god tid til å se alt vi ønsket å se. På vei til Zakopane gjorde vi to ekstra stopp som var veldig interessante!

Vi er glade for all omsorgen og oppmerksomheten som Dominika og Marcel hadde med oss under hele turen. Kommunikasjonen var entydig, og de var tilgjengelige til enhver tid for å svare på spørsmål og justere de nødvendige detaljene. Utmerket fagperson formidlet fred og trygghet. Vi hadde en fantastisk tur. Jeg anbefaler det på det sterkeste fordi jeg vil at alle skal ha en fantastisk tid i Polen som vi hadde.