Legg til datoer

Kraków Buss og minibussturer

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
34 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Kraków

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kraków?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kraków er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Kraków?

De beste dagsturene og utfluktene fra Kraków er:

Auschwitz

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 48 565 vurderinger

Etter min mening er saltgruven absolutt verdt et besøk. Turen i gruven var godt organisert og guiden var lidenskapelig opptatt av det. Du merket det veldig tydelig på turen og i samtaler. Det forbedret også opplevelsen. Dels har du satt deg inn i filmen «Ringenes Herre» da de gikk gjennom gruvene. Jeg kan tenke meg å gjøre denne turen en gang til. Turen varte i litt over 2 timer og dekket ca 2,5 km. På dagtid er det ca 15 grader, så du bør ha med deg en jakke hvis du er følsom for kulde. Men det var utholdelig, spesielt siden det var 36 grader i flere dager. Så det var en velkommen lettelse.

Dette er den beste måten å besøke Auschwitz og Krakow på. Sjåføren vår Agnieszka var ekstremt hjelpsom og snill, og bilen var veldig komfortabel. Selve turen var veldig informativ og hjelper deg med å virkelig forstå historien til området. Krakow er også veldig vakker med mange gode restauranter og steder å se. Jeg vil 10/10 anbefale dette til hvem som helst.

Chris sjåføren vår var flott. Han hentet oss fra hotellet i tide og kjørte oss trygt til Krakow, og stoppet en gang for en behagelig pause. Chris ga oss et kart og foreslo en rute for å gå rundt i byen. I Auschwitz eskorterte han oss foran i køen før turen startet. Han ventet i bilen sin etter omvisningen og kjørte oss igjen trygt tilbake til hotellet.

Alt var veldig godt organisert. Sjåføren kom i tide for å hente oss fra hotellet og ga oss alle nyttige forklaringer for turen. Saltgruven er et vakkert sted og guiden var flott. Det er ikke veldig billig, men det er virkelig verdt det fordi det er en virkelig unik opplevelse.

Meeting at a pick up point, that was not difficult to find. Different busses to different locations, bus drivers have lists and call your name. Good service from bus driver and guide in the mines. Overall a good experience :)