Legg til datoer
Kraków

Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
36 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 36

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 15 516 vurderinger

Treneren plukket oss var lett å finne, og heldigvis deltok vi i denne aktiviteten, da det var torsdag kveld (12. mars 2020) da alt begynte å stenge etter dette på grunn av Coronavirus-problemet. Lokalet var veldig imponerende, det samme var underholdere som jobbet hardt og fikk publikum med. Det var litt forvirrende med hensyn til hvordan vi skulle få tak i drinkene våre, ettersom vi ikke ønsket å gå over gulvet mens underholderne opptrådte, men når vi har funnet ut hvordan vi skal unngå dansegulvet, var det greit.

Et virkelig vakkert sted og en spesiell ros til eieren! Veldig snill og vennlig (han snakket også litt italiensk)! Cabin cruisers er alle perfekte og historiske, veldig rene! Bare Tetris og Virtua Striker manglet! En glede for de som elsker arkader! Litt utenfor sentrum fra sentrum! Spre ordet fordi det fortjener !! Hele 5 stjerner

Vi var i energiland 29. juni. Varmen var fantastisk. Vi fikk mest utbytte av attraksjonene med vann, for forfriskning. Barn opptil 140 cm høye var redde for noen sklier, selv om de kunne bruke det. Bassenger flott. Blått vann som i utenlandske feriesteder.

Jeg friske opp de lang satte bildene. Jeg har vært her mange ganger. I min ungdom var galleriet mer omfattende, men det var nok. Og magien i Krakow er ubestridelig. I tillegg var været bra. Hilsener.

Polsk historie vert å få med seg. Uansett om man liker klassisk musikk eller ikke. Fantastisk imponerende flink pianist.