Opplevelser i
Kraków

Inspirerende historie, flotte landemerker og imponerende landskap venter i Polens kulturhovedstad.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kraków

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 86 426 vurderinger

Utmerket organisering av ekskursjonen! Guide Konrad tok godt vare på alt, og holdt alltid øye med eldre passasjerer. Veldig omgjengelig, veldig profesjonell. turen var like vellykket, og denne guiden var også veldig forsiktig. Formidlet mye kunnskap uten å være for krevende, hadde øye for detaljer uten å miste helheten av syne. Jeg lærte overraskende mye innholdsmessig, det er annerledes på stedet enn i bøker eller TV-dokumentarer.

Vi ble hentet på hotellet i tide. Underveis fortalte guiden mye om Krakow og Auschwitz. Matpakken (vi kunne velge mellom skinke eller ost på forhånd) besto av: to kaiserkuler med ost, salat, agurk og tomat, en flaske vann, et eple, en banan og en sjokoladeplate. Det smakte deilig! Besøket i Auschwitz 1 og 2 var meget imponerende ... etterpå ble vi satt av på hotellet. Veldig fornøyd med organisasjonen!!

Alt var veldig godt organisert fra å hente deg på hotellet til å returnere. Turene i Auschwitz var gjennomtenkte. TV-guiden var svært kunnskapsrik; man kunne se at han absolutt hadde mestret det historiske emnet. I tillegg klarte guiden å fengsle sine lyttere på sin sympatiske måte. Jeg anbefaler å planlegge og gjennomføre et besøk til Auschwitz med GetYourGuide! Uwe Niklas

Sjåføren vår Alice kom litt sent, men det var fordi hun måtte omorganisere ting på grunn av at flyet vårt ankom sent. Kan ikke anbefale henne nok. hun var nydelig og veldig informativ angående omgivelsene på veien, lokal historie og turistattraksjoner .vil definitivt bruke denne tjenesten igjen

Uforglemmelig opplevelse. Pedro vår guide på spansk veldig oppmerksom og involvert til enhver tid. Han ble med oss på besøket, med sin erfaring og profesjonalitet fullførte historien om besøket til 10. Bildene er sjokkerende, men hendelsene fortalte enda mer.