Legg til datoer

Tekstilhallen i Kraków

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
  • Bykort
61 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 61

Flere reisetips for Tekstilhallen i Kraków

Vil du vite mer om aktiviteter i Tekstilhallen i Kraków? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Tekstilhallen i Kraków

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 488 vurderinger

Historien fortalt av guiden avslører et helt annet bilde av Krakow. Dette gjør Krakow mer krydret. En original måte å tilbringe en sommerettermiddag i Krakow. En guide med stor kunnskap, lidenskap og talent for å male med ord. Takk for den hyggelige tiden. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Takket være Ms. Ela - guiden vår, var turen vår sammen noe mer. I fantasiens øyne klarte vi å flytte til middelalderens Krakow. Og alt takket være fantastiske historier. Tusen takk for tiden sammen. Jeg anbefaler på det sterkeste. Jeg hilser hjertelig til fru Elżbieta. Małgosia fra Lublin

Flott tur! Virkelig interessant og annerledes enn alle de jeg har hatt muligheten til å delta på så langt. Mange historier fortalt fra et annet perspektiv. En tilbakelent guide med enorm kunnskap (hilsen fra Gdańsk :) Jeg anbefaler med god samvittighet

Jeg friske opp de lang satte bildene. Jeg har vært her mange ganger. I min ungdom var galleriet mer omfattende, men det var nok. Og magien i Krakow er ubestridelig. I tillegg var været bra. Hilsener.

Fantastisk guide!! anbefales på det sterkeste, lærte mer om historien til byen på denne lille tiden enn de 4 andre dagene vi var rundt! J