Våre mest anbefalte ting å gjøre i Krabi

Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

1. Phuket: Maya, Phi Phi og Bamboo Island med lunsjbuffé

Avreise fra Phuket og cruise i hurtigbåt over havet til Phi Phi-øyene. Gå inn i den pittoreske Loh Sama Bay og gå over sanden for å slappe av på Maya Bay. Se lokalt dyreliv på Monkey Beach og nyt en restaurantbuffé ved stranden før du snorkler på Bamboo Island. Bli hentet fra hotellet ditt i Phuket og reis til bryggen for å møte ditt vennlige mannskap og gruppen for dagen. Bli ønsket velkommen på båten med en brus og sesongens frukt mens du blir informert om turen. Ankom Loh Sama Bay, et kjent sted på Koh Phi Phi Leh. Se den lille holmen i sentrum og den lille stranden. Deretter går du til Maya Bay, hvor de filmet filmen The Beach. Slapp av på den hvite sandstranden og utforsk Maya Bay på egenhånd. Mens du spaserer, sett pris på restaureringsarbeidet rundt bukten, før du drar til Pileh Lagoon, en ubebodd nasjonalpark. Beundre denne lukkede lagunens lyse smaragdgrønne vann omkranset av høye kalksteinsklipper. Gå ned til klippene og slapp av på den skjulte stranden ved lagunen før du fortsetter til Viking Cave. Oppdag den historiske industrien som er viet til høsting av hurtigfuglereir og lær om deres betydning for kinesisk kultur. Deretter besøker du Monkey Beach. Stopp på et idyllisk sted, omgitt av natur og bratte fjellformasjoner, og slapp av i paradis, omgitt av kalksteinsklipper. Se deg rundt for å se de ville apene klatre på klippene, slappe av på stranden eller svømme. Nyt en deilig internasjonal lunsjbuffé på en restaurant ved stranden på Phi Phi Don. Etter lunsj reiser du til Nui Bay, et dykkested på nordvestkysten av Koh Phi Phi Don. Ta en svømmetur i det klare vannet, hvis du ønsker det. Avslutt turen med litt fritid på hjerteformet Bamboo Island, hvor du vil kunne svømme, slappe av eller sole deg i 1,5 time. Etter å ha slappet av, gå tilbake til hurtigbåten og nyt en komfortabel transport tilbake til hotellet.

Fra Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Phi Phi-øyene

2. Fra Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Phi Phi-øyene

Bli med på en avslappende dagstur til Phi Phi-øyene, som er omringet av blått hav og høye kalksteiner. Phi Phi er stedet hvor suksessfilmen «The Beach» ble spilt inn og et ekte paradis, kun 45 kilometer fra fastlandet. Bestående av 2 øyer er Phi Phi Don den største, kjent for sine flotte strender og korallformasjoner. Turistfasiliteter er tilgjengelig langs de 2 vakre buede buktene Ton Sai og Lodalam. På dagsturen kan du besøke Mayabukten, hvor «The Beach» ble filmet, bade i krystallklart vann, snorkle i Hin Klang og utforske Viking Cave hvor tusenvis av svaler hekker. Oppdag de skjulte stedene på Phi Phi Lee, som Phi Lee-bukten, hvor steinklipper stiger rett opp av vannet og nås kun med båt. Snorkle rundt i korallene i Ao Maya og Ao Lo Sama. Øya er helt ubebodd og omringet av perfekte strender, der du kan forvente å se rikelig med eksotisk fisk og til og med leopardhai.Dersom du ønsker å utforske flere bukter, laguner og strender rundt Phi Phi Leh, kan du bestille en longtailbåttur direkte på stedet mot en liten ekstraavgift. Denne valgfrie aktiviteten drives av lokale fiskere fra øyene og er ikke en del av båtturen. Du besøker dessuten Monkey Beach, som ligger på den sørvestlige siden av Ton Sai-bukten. Det er en rett og slett fantastisk 150 meter lang stripe av hvit pulveraktig sand med smaragdvann. Ved lavvann kan du se en apekoloni som spiser frokosten sin på stranden. Morgendelen av turen avsluttes på Phi Phi Don, den største av de 2 søsterøyene. En lekker lunsjbuffet med thaimat serveres i Phi Phi Cliff Beach Resorts restaurant. Da er det på tide å utforske øystien til Ton Sai langs de vakre buede buktene Ton Sai og Loh Dalum Bay. Om ettermiddagen får du sjansen til å bade og snorkle på Bamboo Island, en liten og flat øy som er dekket av frodig vegetasjon og helt omgitt av en stripe med hvit sand og et rev som sprer seg opp til 500 meter fra kysten. Det ubebodde paradiset ligger 5 km utenfor den nordlige spissen av Koh Phi Phi Don, og gir besøkende følelsen av å svømme i et akvarium.

Krabi: Solnedgangstur på de 7 øyene med grillmiddag og snorkling

3. Krabi: Solnedgangstur på de 7 øyene med grillmiddag og snorkling

Nyt et øyhoppeeventyr til 7 vakre øyer i nærheten av Krabi på en langhalebåttur. Besøk en rekke pittoreske øyer og nyt en velsmakende BBQ-middag mens du ser den magiske solnedgangen på Koh Poda. Start solnedgangsturen på 7 øyer med henting fra hotellet ditt i Krabi, eller på et av flere møtepunkter i området. Avreise med tradisjonell longtailbåt fra Nopparat Thara Pier i Ao Nang, med et kort stopp ved Railay Beach for å hente medreisende. Fortsett til Koh Yawasam og dykk inn i et paradis med store grunne hager av koraller omgitt av flate sandområder. Cruise rundt den kyllingformede steinen på Koh Kai. Nyt en utmerket fotomulighet ved dette merkelig formede naturlige landemerket. Neste stopp er ved Koh Tub for litt strandtid eller (ved lavvann) en spasertur over den spektakulære sandbanken som forbinder den med Kylling- og Mor-øyene i nærheten. Svøm i det krystallklare vannet ved Koh Tan Ming, en liten steinholme foran Koh Poda. Etter mye anstrengelse og aktivitet kan du nyte en deilig BBQ-middag rett på stranden i Koh Poda mens solen går ned. Fullfør kvelden med en kort svømmetur midt i det bio-luminescerende planktonet i det omkringliggende havet av Koe Raeng før du går tilbake til bryggen i Ao Nang.

Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

4. Thailand: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til Thailand problemfri med en iPhone og Android-støttet eSIM. Hold kontakten med høyhastighetsdekning hvor som helst i Thailand, eller oppgrader for dekning i ytterligere åtte land, inkludert Taiwan, Sør-Korea, Singapore, Malaysia, Indonesia, Vietnam, Kambodsja og Hong Kong. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Velg mellom 3 til 30 dager med dekning, alt fra 1 GB til 30 GB alternativer for bruk over den valgte varigheten. Alternativt kan du få muligheten til å motta 500 MB fornyet daglig i 7, 14 eller 30 dager. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med en løsning uten avfall. Få ett eSIM per enhet og kjøp og aktiver enkelt flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Alle iPhone-modeller som lanseres etter iPhone XS kan støtte eSIM. For Androids, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjene bildene for kvalifisering.

Phuket: James Bond-øyen - dagstur med hurtigbåt og lunsj

5. Phuket: James Bond-øyen - dagstur med hurtigbåt og lunsj

Nyt henting og avreise til og fra hotellet til brygga, hvor reisen din over smaragdgrønne vannet og det blå havet finner sted for denne dagsturen rundt øya og hulene. Forfrisk deg selv med en utfyllende lunsjbuffé. Cruise langs Phang Nga-bukten og stopp for sightseeing på Panak Island, kjent for sine smaragdlaguner og dype grotter. Nyt landskapet med dryppsteinsformasjoner og høye kalksteinsklipper. Deretter kan du reise til Hong eller Talu Island og nyte kanopadling inne i en gammel grotte. Se alle de mystiske fjellformasjonene, noen formet av naturen som ser ut som dyr. Etter en kanopadling og sightseeing, vil du ha sjansen til å besøke den flytende muslimske landsbyen Panyee Island. Nyt en lunsjbuffé og en spasertur rundt i landsbyen, full av vennlige lokalbefolkningen. Deretter besøker du den ikoniske James Bond-øya, også kjent som Khao Ping Kan. Den unike formasjonen av denne spikerformede øya er naturens mysterium og har gjort den til ikonet for Phang Nga-bukten. Etter sightseeing på James Bond Island, utforske Ice Cream Cave for å se de fenomenale stalagmitt- og krystallformasjonene inne. Prøv kanopadling i hulen, full av smaragdgrønt vann. Til slutt kommer du til Lawa Island, eller Naka Island (en av øyene vil bli valgt avhengig av været). Ta en svømmetur, eller slapp av på øya med ledig tid til å nyte havet før du drar tilbake til brygga.

Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

6. Phuket: Enveis fergetransport til/fra Koh Phi Phi

Slipp å bekymre deg over transport mellom Phuket og Koh Phi Phi, og kjøp billett til fergen som tar deg over Andamanhavet.  Hvis du er i Phuket, kan du få tilgang til møtestedet ved Rassada havn 30 minutter før avgang, eller velge alternativet for å bli hentet fra Patong, Kata, Karon eller Phuket City-området. Len deg tilbake og slapp av i komfort med klimaanlegg, og nyt utsikten over Thailands vakre strender. Etter båtturen er du klar for å starte din fantastiske ferie på den vakre øya. Du kan kjøpe enten enveisbillett eller rundtursbillett , og billettene kan brukes på alle tidsluker.

Krabi: Tur til det hvite tempelet, smaragdbassenget og de varme kildene

7. Krabi: Tur til det hvite tempelet, smaragdbassenget og de varme kildene

Bli hentet på hotellet ditt på Krabi og nyt ditt første stopp ved det fantastiske Emerald Pool. Slå morgenvarmen midt i en frodig skog og svøm i det klare blågrønne vannet i mineralbassenget. Gå langs stien til ditt neste stopp ved den blå lagune. Nyt denne nydelige perlen omgitt av store, overhengende trær med røtter som strekker seg over vannet. Ta en pause til lunsj på en lokal restaurant og ta deg tid til å slappe av ved Hot Springs Waterfall. Sug inn den beroligende følelsen av det varme vannet mens det virvler rundt deg. Avslutt turen med et besøk til det majestetiske Wat Kaew Korawaram (Hvittempel). Ta turen opp trappene og bli belønnet med spektakulær utsikt på toppen.

Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Hong-øyene med lunsj

8. Krabi: Dagstur med hurtigbåt til Hong-øyene med lunsj

Bli hentet fra hotellet ditt i Krabi mellom klokken 08.00 og 09.00, og reis til Hong-øya med speedbåt. Dra inn i lagunen gjennom en smal passasje, og ta innover deg det krystallklare vannet og de tropiske øyene og klippene.  Besøk de små øyene som starter med Koh Pakbia og Koh Rai som inneholder imponerende sandbanker som avsløres ved lavvann. Etterpå går turen videre til Koh Lahding, også kjent som Paradisøya, som har en vakker sandbukt.Til slutt opplever du Don Daeng, hvor du kan se en stor rød stein, snorkle i det krystallklare vannet og se tropiske fisker. Nyt den medfølgende matpakken på stranden mens du nyter den fantastiske utsikten. Velg å utforske området med kajakk, avhengig av hvilket alternativ du har valgt. Etter denne begivenhetsrike dagen, drar du til havnen rundt klokken 15.00 for å bli transportert tilbake til ditt hotell. Reiserute: • 08.00 - 09.00: Transport fra hotellet  • 09:00 - 09:30: Avreise fra Nopparat Thara Pier • 09:30 - 10:20: Cruise langs den rødlige Daeng-øya • 10:20 - 10:40: Fortsett til Lading-øya for bading og snorkling • 10.40 - 11.20: Stopp på øyene Pakbia & Rai for å ta bilder av strandbaren • 11.20 - 12.00: Cruise inn til den “hemmelige” Lagunen i Hong • 12:00 - 12:30: Nyt lunsj på stranden på Hong-øya • 12:30 - 13:30: Fritid til bading, soling og kajakkpadling (hvis kajakkalternativet er bestilt) • 13:30 - 14:00: Klatre opp til utsiktspunktet med et 360-graders panorama • 14.00 - 15.00: Dra til havna i Nopparat Thara for transport tilbake til hotellet ditt

Fra Phuket/Khaolak: Tidlig dagstur til Similan Islands

9. Fra Phuket/Khaolak: Tidlig dagstur til Similan Islands

Vær den første som ankommer Similan-øyene med vår originale Similan Early Bird! Båten forlater bryggen klokken 07.00, og henting i Phuket starter så tidlig som klokken 04.00. Det er en tidlig start, men det vil være verdt det hvis du vil slå publikum. Sett seil for en spennende hurtigbåttur for å snorkle gjennom det uberørte vannet i Donald Duck, Honeymoon og Princess Bay. Nyt en herlig pikniklunsj ved sjøen på Honeymoon Bay. Velg turpakker som tilbyr praktiske henting- og avleveringssteder i Phuket eller Khaolak. Din tidlige reise til Similan-øyene tar av i Khaolak. Ved å sette ut tidlig sikrer du at du kommer til Donald Duck Bay i tide til å gå den korte stien til Sail Rock og ta de fantastiske bildene fra utsiktspunktet. På denne turen vil du også få to utvidede snorklepauser for å utforske den pulserende undervannsverdenen, med en sjanse til å se en havskilpadde. Din neste destinasjon vil være øy nr. 4, hvor du vil nyte pikniklunsjen ved siden av den naturskjønne Honeymoon Bay. Følg det opp med en rolig spasertur gjennom en natursti som fører til den fantastiske stranden ved Princess Bay. Der vil du ha god tid til å slappe av og ta en forfriskende svømmetur i det krystallklare vannet. For å avslutte dagen kan du nyte enda et snorkleeventyr på Similan-øyene.

Krabi: Rundtur med longtailbåt til 4 øyer

10. Krabi: Rundtur med longtailbåt til 4 øyer

Oppdag noen av de mest pittoreske øyene i nærheten av Krabi på en dagstur med longtailbåt, med stopp for bading og snorkling i klart blått vann. Slapp av på rolige strender og ta fantastiske bilder av det fantastiske landskapet. Start turen direkte fra hotellet ditt i Krabi med henting med minivan. Møt mannskapet og gå ombord i langhalebåten i tre ved Nopparat Thara Pier i Ao Nang. Gå over til den første av de fire øyene, med et kort stopp på Railay Beach for å plukke opp andre oppdagere. Besøk den verdenskjente Phra Nang Cave Beach på Railay. Beundre utsikten over vertikale kalksteinsklipper, frodig grønn jungel, hvite strender og klart turkis vann. Besøk Princess Cave ved enden av stranden, hvor fiskerne gir tilbud i form av røkelse og blomster for å sikre trygge reiser. Fortsett til Poda Island, kjent for sine hvite strender og turkise vann. Se den enorme steinen foran øya, omtalt på utallige postkort, så ikke gå glipp av muligheten til å knipse ditt eget bildeminne her. Etter litt svømming og snorkling kan du nyte en pikniklunsj i thai-stil på stranden. Deretter kan du cruise rundt "hodet" på Chicken Island, kjent for den merkelig formede steinete som ga den navnet. Her gir det også en utmerket fotomulighet. Neste stopp er ved Koh Tub hvor du kan gå over den spektakulære sandbanken som forbinder den med Kylling- og Mor-øyene i nærheten. Etter rusleturen kan du gå tilbake på returetappen av eventyret ditt til bryggen i Ao Nang.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Krabi
Sol, snorkling og naturskjønne nasjonalparker venter i denne porten til øyene i Andamanhavet.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Krabi

Alle aktiviteter

304 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Krabi

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Krabi

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Krabi?

Flere reisetips for Krabi

Vil du vite mer om aktiviteter i Krabi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Krabi

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 6 761 vurderinger

Sali og #3333-mannskapet var fenomenale for vår Phi Phi Island-tur. De passet ekstra godt på å kommunisere planen, skaffe oss gode bilder, utsikt og kaiplasser, og bistå på og av båten. De gikk til og med utover å ta med en go pro for å ta snorklingbilder for oss som de sendte på slutten av turen. Sali var en flott guide, og jeg vil gjerne ta en ny tur med henne! Vi klarte til og med å se en hai mens vi snorklet

We had a wonderful day going with speedboat between the beautiful islands. The crew was very friendly and serviceminded. We had enough time at the different locations, with a lovely lunch at Phi Phi. The serving of cold water and fruit went throughout the day, several times. At the end of the day we even got a cold ice cream when we came to the shore. Will really recommend this trip to others.

Turen var fantastisk! Selskapet hadde upåklagelig planlegging som de sørget for å følge til enhver tid og de var ekstremt hjelpsomme og vennlige! Selv om nivået deres i engelsk kunne være høyere, ble vi overrasket over gjestfriheten og deres drivkraft for å vise oss det beste fra Phi Phi-øyene! Og bonusis på slutten...hvem kunne ha bedt om mer!

Turen var veldig godt organisert. Hele teamet tok godt vare på gjestene. Vi hadde en fantastisk tur. Tusen takk!

En veldig fin tur. Morsom og flink guide! Gøy å få komme så nært innpå elefantene. Anbefales