Legg til datoer

Kra Sae Cave

Kra Sae Cave: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

1. Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

Gjør deg klar til å bli hentet veldig tidlig på hotellet ditt i Bangkok, og reis deretter i et privat kjøretøy med klimaanlegg til Kanchanaburi, etablert på slutten av 1700-tallet av kong Rama I som en defensiv utpost mot angrep fra Burma. Besøk det interaktive burmesiske jernbanemuseet, dedikert til å vise historien til Thailand-Burma-jernbanen som ble bygget av Keiserriket Japan i 1943. Se bilder og modeller fra perioden for å få en bedre forståelse av bakgrunnen for det som skjedde under andre verdenskrig. Hedre de rundt 6000 allierte krigsfangene på krigskirkegården, og besøk minnesmerket. Deretter kan du ta en naturskjønn togtur på den beryktede «Dødens jernbane», konstruert av krigsfanger på ordre fra japanerne. Ta en pause for en lokal lunsj på en restaurant, før du reiser tilbake til Bangkok.

Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

2. Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

Nyt din heldags private tur fra Bangkok til Kanchanaburi med din personlige reiseguide. Start med henting fra hotellet ditt i Bangkok tidlig om morgenen. Besøk toppdestinasjonene i Kanchanaburi med en privat bil med klimaanlegg. Begynn turen med å besøke broen over elven Kwai, den berømte attraksjonen Kanchanaburi som ble gjort berømt av filmen med samme navn. Fortsett til Erawan Waterfall National Park, en av de vakreste fossene i Thailand med en høyde på 500 meter over havet. Gå fra nasjonalparkkontoret til fossen. Slapp av ved fossen eller ta en valgfri tur opp til toppen av fossen på 7. nivå (ca. 1500 meter). Etter fossen kan du nyte en valgfri lunsj på en lokal restaurant. Besøk Krasae Buddha-hulen og gå ombord på toget for å sykle langs den tidligere jernbanen i omtrent 30 minutter. Gå deretter tilbake til hotellet ditt i Bangkok.

Fra Bangkok: Kanchanaburi med besøk på flytende marked

3. Fra Bangkok: Kanchanaburi med besøk på flytende marked

Start omvisningen din med henting fra hotellet ditt i Bangkok kl. 07:00 og oppdag høydepunktene i Kanchanaburi-provinsen i det vestlige Thailand på bare én dag. Nyt en privat dagstur for å besøke Maeklong jernbanemarked og Damnoen Saduak flytende marked. Reis til Maeklong jernbanemarked hvor du kan se togene passere. Ta en privat båttur gjennom Damnoensaduak flytende marked og se gårdene og de tradisjonelle husene i thailandsk stil langs kanalen. Vandre rundt på det første flytende markedet i Thailand, hvor landsbyboerne selger frukt og andre matprodukter på padlebåtene sine. Etterpå kan du nyte transport til Kanchanaburi-provinsen hvor du vil spise en valgfri thailandsk lunsj på en lokal restaurant. Besøk broen over elven Kwai og lær om historien om andre verdenskrig. Besøk Krasae Cave-broen og gå om bord på toget fra Krasae Cave stasjon til Tha-Kilen stasjon. Avslutt omvisningen med retur til hotellet ditt i Bangkok rundt kl. 19:00.

Bangkok: Privat og tilpasset Kanchanaburi-tur fra Bangkok

4. Bangkok: Privat og tilpasset Kanchanaburi-tur fra Bangkok

Legg ut på en personlig reise til Kanchanaburi, Thailand, med denne tilpassbare private turen fra Bangkok. Fordyp deg i områdets gripende historie og utforsk opptil fire av stedene du har valgt, alt fra historiske landemerker til rolige elvelandskap. Opplev fleksibiliteten ved å skreddersy eventyret ditt for å oppdage det beste av Kanchanaburi i ditt eget tempo. en Den beste delen av denne turen er at du har kontroll over hvor du går og hvor lenge du blir! Denne fullt tilpassbare turen gir deg friheten til å lage din egen Kanchanaburi-reise i henhold til dine preferanser og prioriteringer. Ikke bare det, du har et komfortabelt, luftkondisjonert kjøretøy med en profesjonell sjåfør til din disposisjon. Du vil også ha muligheten til å bli ledsaget av en lidenskapelig reiseleder som vil kunne dele historie og kultur med deg på de valgte destinasjonene. Velg blant våre reiseledere som kan snakke flere språk som engelsk, kinesisk, spansk og tysk! I kassen, angi ganske enkelt de tre til fire attraksjonene du vil se, med noen flere nettsteder, slik at guiden vår har flere alternativer for å lage den beste timeplanen for deg basert på geografi og mangfold. Vær oppmerksom på avstanden mellom stedene mens du lager reiseruten din. Hvis du ikke vet hvor du skal begynne, anbefaler vi den berømte Erawan nasjonalpark og Erawan-fossen, den historiske Death Railway og bro over elven Kwai, det vakre Wat Tham Suea (Tiger Cave Temple) og JEATH War Museum. Kan du fortsatt ikke bestemme deg? Ikke bekymre deg, du kan ganske enkelt be om hjelp fra ekspertguiden din som kan hjelpe deg med å lage reiseruten for deg.

Tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Kra Sae Cave

Vil du vite mer om aktiviteter i Kra Sae Cave? Trykk her for full oversikt