Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kota Kinabalu

Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

1. Malaysia: eSIM Roaming Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og andre land. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Oppgrader til dekning i 8 land, inkludert Malaysia, Thailand, Singapore, Indonesia, Vietnam, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Alle iPhone-modeller som lanseres etter iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): Internett Malaysia: Celcom/Digi Resten av landene vil være tilgjengelig i kuponginformasjonen i GetYourGuide-appen din etter kjøpet.

Malaysia: eSim Mobile Data Plan

2. Malaysia: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Malaysia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Malaysia og velg en plan som også fungerer i andre land. Kjøp og installer eSIM hvor som helst og begynn å bruke det umiddelbart, uten fysisk SIM. Velg din favorittdatapakke som passer dine behov, og avgjør om du vil ha dekning i 8 andre land, inkludert Malaysia, Singapore, Indonesia, Vietnam, Thailand, Kambodsja, Hong Kong og Sør-Korea. Skann eSIM QR-koden for å begynne å surfe og få tilgang til appene dine. Når du aktiverer den, vil dekningen din begynne for den valgte tidsperioden. Fyll på og kjøp et ekstra SIM-abonnement hvis du trenger det. Husk å velge transportør i Malaysia, som varierer avhengig av planen. Det er vanligvis Maxis, Celecom eller Digi. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering.

Fra Kota Kinabalu: Heldags snorkletur

3. Fra Kota Kinabalu: Heldags snorkletur

Tilbring dagen med snorkling ved Tunku Abdul Rahman marinepark, en del av Koralltriangelet i Sabah i Sør-Kinahavet. Koralltriangelet er kjent for å ha størst biologisk mangfold av alle havområder i verden, og du finner en bred variasjon av marint liv, inkludert mange fargerike fisk i revet. Du vil kjøre med en fullt utstyrt katamaran til øyene Abdul Rahman, der du vil ta to forskjellige guidete snorkleturer i korallhagene. En a la carte-lunsj vil bli servert i løpet av dagen på en øykafé, mens forfriskninger vil være tilgjengelig ombord på den velutstyrte katamaranen under hele reisen De eksakte snorklestedene vil bli valgt på turdagen, avhengig av sjøforhold i tillegg til din tidligere erfaring. For de som har mer erfaring med snorklig vil en tur til et korallrev litt lenger borte bli organisert, der du kan snorkle direkte fra båten. Mindre erfarne snorklere kan slappe av med hjelp fra en profesjonell PADI-guide som vil snorkle sammen med deg fra rolige strender, og hjelpe deg med å se og identifisere det mangfoldige marine livet. Se om du kan få øye på en av de sky grønne skilpaddene eller en karett. Og se etter den sjenerte klovnefisken, bedre kjent som «Nemo»!

10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

4. 10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

Gjør turen til Asia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i 10 asiatiske regioner. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. 10 asiatiske regioner: Malaysia, Singapore, Indonesia, Vietnam, Thailand, Kina, Hong Kong, Macau, Israel og Sør-Korea.

Bongawan våtmark: Proboscis Monkey + Fireflies Shared Tour (felles tur)

5. Bongawan våtmark: Proboscis Monkey + Fireflies Shared Tour (felles tur)

Bli med på et spennende eventyr som starter klokken 14:00 når vi henter deg fra hotellet ditt i Kota Kinabalu City. Etter en naturskjønn 1,5-timers tur, ankommer vi Bongawan Wetland Jetty innen 15:30. Når du er registrert, kan du ta en kort pause før vårt første elvecruise. Hold øye med den unike Proboscis Monkey og annet dyreliv under dette cruiset. Etter det første cruiset går vi tilbake til brygga for en herlig middag. Senere kan du dra til stranden for en fascinerende utsikt over solnedgangen, og hvis været tillater det, kan du være vitne til det fantastiske "Mirror of the Sky". Når natten faller på, begynner vårt andre cruise, hvor vi skal lete etter ildfluer som lyser opp mangrovetrærne og skaper en magisk juletrelignende visning. Når det andre cruiset er avsluttet, tar vi deg tilbake til Kota Kinabalu City, og slipper deg av på hotellet. Denne turen gir en fantastisk mulighet til å utforske Bongawan våtmark, komme nær Sabahs natur, se den sjeldne snabelapen og oppleve ildfluenes fortryllende verden. Skap uforglemmelige minner i Sabah med oss!

Borneo heldagsprøvedykk (2 dykk) for nybegynnere

6. Borneo heldagsprøvedykk (2 dykk) for nybegynnere

Dykk ned i Sørkinahavet! PADI Discover Scuba Diving Experience er den perfekte måten for ikke-dykkere eller begynnende dykkere å nyte underverkene til dykking. Nyt det klare, rene vannet og omgi deg med skjønnheten til en tropisk undervannsverden er en fin måte å nyte et prøvedykk og oppleve skjønnheten til den tropiske undervannsverdenen i Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia, på øya Borneo. Denne turen inkluderer en 1-dagers introduksjon til dykking. Den vil omfatte to dykk, hvorav det andre vil gå til maksimalt ca 40 fot (12 meter). Du vil dykke i lune bukter og nydelige korallrev i Tunku Abdul Rahman Marine National Park (TARP) nær Kota Kinabalu. Parken inkluderer 5 øyer og massevis av krystallblått vann, perfekt for nye dykkere for å teste ut dykkeferdighetene sine. I tillegg ligger delstaten Sabah i koralltriangelet, noe som betyr at du vil komme over et bredt, utrolig mangfoldig utvalg av koraller og tropisk marint liv mens du er under vann. Hold utkikk etter sjarmerende fisk som klovnefisk (den populære "Nemo"). Hvis du er virkelig heldig, kan du bare få et glimt av en skilpadde! En typisk reiserute for PADI Discover Scuba Diving Experience ser slik ut: - 9:00: Møt et medlem av Borneo Dream-teamet ved inngangen til Jesselton Point Jetty (under buegangen). Teammedlemmet vil eskortere deg til båten din, som vil gå fra Jesselton Point og fortsette til Tunku Abdul Rahman Marine National Park. - 10:00: Fyll ut PADI-skjemaer og nyt en kort dykkeopplæringsøkt levert av PADI-instruktøren din. - 10:30: På tide å bli våt! Fullfør en ferdighetsøkt med begrenset vann og nyt dagens første dykk, utført i en grunne, beskyttet bukt ved en av øyene i Tunku Abdul Rahman Marine National Park. - 12:00 - 13:30: Ta en pause på land og lunsj. Nyt en avslappet lunsj på enten Pulau Mamutik eller Pulau Sapi. - 13:30: Briefing for ditt andre dykk. Ta på deg dykkeutstyret og nyt et ekstra fritidsdykk med PADI-instruktøren din. Dykk langs et korallrev til maksimalt rundt 40 fot (12 meter). - 15:00: Avgang til Jesselton Point - 15:30: Ankomst til Jesselton Point PADI Discover Scuba Diving Experience er nettopp det: en ekte opplevelse. Denne turen er dedikert til å tilby trygge, lærerike, spennende og morsomme dykkeopplevelser av høy kvalitet. I tillegg sørger små grupper for personlig oppmerksomhet. Dykkeutstyr, et håndkle og forfriskninger er inkludert. Alt du trenger å gjøre er å møte opp klar til å bli våt!

Kiulu-elven: Elverafting + ATV-delt dagstur for hele gruppen

7. Kiulu-elven: Elverafting + ATV-delt dagstur for hele gruppen

Legg ut på et spennende eventyr midt i den fantastiske naturlige skjønnheten til Sabah! Dagen din starter med en rask henting kl. 08:30 av din vennlige sjåfør og turguide fra intercityhotellet ditt. Reisen til Kiulu-elven er en spennende 1,5-timers tur, som setter scenen for din actionfylte dag. Ditt første stopp er Kiulu River Rafting. Ved ankomst til startpunktet vil vår ekspert intern instruktør gi en omfattende sikkerhetsbriefing og veilede deg om kunsten å rafting. Da er det på tide å ta stryk! Din spennende elveraftingopplevelse vil vare mellom 60 og 90 minutter. Når du når endepunktet, ta en rask opprydding og nyt en deilig lokal Sabah-stil lunsj. Neste opp er Kiulu ATV-tur. Etter et tilfredsstillende måltid, drar du til Kiulu ATV ride Centre. Her vil vår ekspertinstruktør sørge for at du er godt kjent med sikkerhetsprosedyrer og gir en ATV-demonstrasjon. Når du har fått informasjonen, kan du sette fart på motorene og dra på et ATV-eventyr gjennom de praktfulle Sabah-fjellene. Etter en spennende tur, ta en pust i ATV-senteret før du starter reisen tilbake til hotellet. Når du kommer tilbake, tar denne uforglemmelige turen slutt, og etterlater deg minner fra en dag fylt med natur, adrenalin og Sabahs eksepsjonelle skjønnhet.

Kota Kinabalu: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

8. Kota Kinabalu: Malaysia/Asia eSIM Roaming Mobile Data Plan

Si farvel til bryet med fysiske SIM-kort og finne mobilnettoperatørbutikker med vår e-SIM-tjeneste. Etter kjøpet vil du motta en QR-kode som du kan skanne på den kompatible enheten din for å installere e-SIM hvor og når du trenger det. Velg fra en rekke datavolumer, gyldighetsperioder og dekningsalternativer i forskjellige land for å holde kontakten med letthet. De fleste iPhone-modeller utover XS støtter e-SIM, og følg instruksjonene våre i fotosesjonen for å sjekke kompatibilitet for andre enheter. Del QR-koden via AirDrop eller skann den til en annen enhet. Installer e-SIM ved å koble til WiFi eller et nettverk, og husk å slå på roaming for e-SIM. Hvis du har problemer med å koble til nettverket, se vår egen feilsøkingsveiledning. Hvis du har en tilkoblet reise i Asia, er det bare å velge alternativet for 22 asiatiske land, som dekker:Vietnam, Hong Kong, Macao, Kambodsja, Kina, Taiwan, Malaysia, Australia, Indonesia, Filippinene, Thailand, Singapore, New Zealand, India, Pakistan, Sri Lanka, Myanmar, Kuwait, Saudi Arabia, Israel, Japan, Sør-Korea Hvis dataene dine er brukt opp? Enkelt, bare kjøp et nytt e-SIM for å fylle på. APN (Access Point Name): iboots Lokalt nettverk: Maxis

Fra Kota Kinabalu: Raftingtur på Kiulu-elven med rafting i hvitt vann

9. Fra Kota Kinabalu: Raftingtur på Kiulu-elven med rafting i hvitt vann

Forbered deg på et uforglemmelig eventyr på Kiulu-elven! Raftingen vår er en fantastisk aktivitet på nivå 1-2, ideell for familier, venner og par som søker en spennende opplevelse sammen. Sikkerhet er vår høyeste prioritet, og våre profesjonelle instruktører vil gi detaljert veiledning for å sikre din sikkerhet og glede gjennom hele aktiviteten. Still gjerne spørsmål; våre vennlige instruktører er her for å hjelpe deg. Eventyret strekker seg over 2 spennende timer, med to utpekte hvilesteder underveis for avslapning eller en forfriskende svømmetur i elven. For en ekstra dose moro og spenning kan du til og med be om en elvedrop og flyte nedover Kiulu-elven, fordype deg i dens fantastiske naturskjønnhet. Ikke gå glipp av denne fantastiske og spennende raftingopplevelsen på Kiulu-elven!

Fra Kota Kinabalu: Kundasang privat tur + Poring Hot Spring

10. Fra Kota Kinabalu: Kundasang privat tur + Poring Hot Spring

Legg ut på en reise som lar deg fordype deg fullt ut i den naturlige skjønnheten til Sabah. Dette eventyret begynner rett ved hotellet ditt og tar deg med til noen spennende stopp underveis. Første stopp er Nabalu håndverksmarked, hvor du kan utforske en rekke lokalt håndverk og fordype deg i Sabahs pulserende kultur. Det er et fantastisk sted å plukke opp unike suvenirer og oppleve regionens rike arv. Deretter går du til Poring Hot Spa + Canopy Walk. Her kan du slappe av i de foryngende Poring Hot Springs, en perfekt mulighet til å slappe av og nyte den naturlige skjønnheten som omgir deg. Det virkelige eventyret begynner når du tar på Canopy Walkway, hvor du vil gå blant tretoppene og se den frodige skogen fra et unikt utsiktspunkt. Din endelige destinasjon er Kinabalu Park, hjem til et mangfoldig utvalg av flora og fauna. Her kan du utforske den botaniske hagen, hvor du vil oppdage et fantastisk utvalg av plantearter. Silau-silau-stiene gir deg en sjanse til å ta en rolig spasertur gjennom dette uberørte miljøet, mens du nyter det rolige naturlandskapet som gjør Kinabalu Park til en ekte perle. Denne reisen lover en uforglemmelig opplevelse når du kobler deg til skjønnheten i Sabahs natur og kultur ved hvert stopp underveis.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kota Kinabalu

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Kota Kinabalu

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kota Kinabalu?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kota Kinabalu er:

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Kota Kinabalu med barn?

Flere reisetips for Kota Kinabalu

Vil du vite mer om aktiviteter i Kota Kinabalu? Trykk her for full oversikt