Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kos by

Fra Kos: Heldags båtcruise til 3 øyer

1. Fra Kos: Heldags båtcruise til 3 øyer

Utforsk tre øyer på en heldags båttur fra Kos. Nyt lunsj om bord og utforsk øyene Kalymnos, Plati og Pserimos med god tid til å svømme i det paradisiske vannet. Først kommer du til Vathi, en vakker landsby på øya Kalymnos. Nyt den praktfulle utsikten over en naturlig fjord og ta bilder av de omkringliggende buktene og grottene. Få 1 time til å utforske de fredelige gatene og prøve lokale spesialiteter. Returner til båten for en lunsjbuffé med souvlaki av svin eller kylling, salat, tzatziki og brød. Det er også et vegetarisk alternativ med bønner og dolmader i stedet for kjøtt. Etter lunsj kan du besøke oppdrettsanleggene i nærheten og se etter ville delfiner. Fortsett til Plati-holmen for å hoppe i det turkise vannet og svømme rundt båten. Nyt «happy hour» om bord med forfriskende cocktailer til lave priser. Til slutt kommer du til Pserimos-øya. Få 1 time til å utforske øya i ditt eget tempo før du returnerer til Kos om kvelden.

Kos Island: 3-øyers treskipcruise m/ lunsj

2. Kos Island: 3-øyers treskipcruise m/ lunsj

Klatre ombord Captain Hook, en 85 fots treyacht som vil forbløffe deg! Om bord på Captain Hook er det soldekk (med utrolig myke seter!), dekkede områder for å slappe av, bord for å nyte en forfriskning, og naturligvis en fantastisk bar for å ta en drink! Nyt den greske solen mens du stopper for å beundre Dodekanesas vakre blå, se delfinene som alltid er glade for å møte oss, klippehopp ut i det foryngende havet og mer! Vi vil gjøre tre stopp på denne reisen, på øyene Platy, Kalymnos og Pserimos. Hver og en gir et unikt perspektiv på de greske øyene, og når de kombineres, vil de være høydepunktet på din greske ferie! Bli forbløffet over de forskjellige fantastiske strendene og søte små havnene vi legger til kai på. Bare ved å vandre rundt i den lille landsbyen Vathy på Kalymnos, kan du fordype deg i den lokale kulturen og historien og lære alt som er å vite om de beryktede svampene, den fantastiske honningen og den revitaliserende lokale appelsinjuicen! Ikke bekymre deg! Du vil ha god tid til å kjøpe minner til venner og familie som gikk glipp av dette fantastiske eventyret

Kos by: Båtcruise med glassbunn med svømmestopp

3. Kos by: Båtcruise med glassbunn med svømmestopp

Gå på cruise på en båt med glassbunn i Kos by og bli kjent med undervannsverdenen. Nyt utsikten over Kos og Pserimos og nyt den greske solen mens du seiler på havet. Nyt en drink ombord, og ta en titt på sjølivet under båten fra dekk med glassbunn. Stopp for en svømmetur. Begynn omvisningen med å møtes i Kos by og gå ombord i båten. Etter at du har reist, kan du nyte turen ved å ta deg en drink fra baren (ikke inkludert i prisen) og sitte på toppdekket og slikke sol. Gå over til båtens skyggefulle område hvis solen blir for mye. Gå til en av båtens to visningsområder med glassbunn. Ha det gøy med å se ned i det dypblå vannet, og la barna underholde seg selv når de prøver å oppdage forskjellige skapninger. Vær spesielt oppmerksom når du passerer et gammelt skipsvrak. Stopp halvveis og ta en svømmetur i sjøen.

Kos: Rideopplevelse på stranden med instruktør

4. Kos: Rideopplevelse på stranden med instruktør

Legg ut på et rideeventyr på Kos. Gli på hesteryggen og nyt utsikten over denne sandstranden. Stopp for bilder og nyt støtten fra en tilgjengelig guide. Å lære av en profesjonell instruktør: Å ri på hest kan være skremmende for nybegynnere, men med veiledning av en profesjonell instruktør kan du lære å ri riktig og trygt. De kan lære deg om hesteadferd, riktige rideteknikker og hvordan du kan kommunisere med hesten din effektivt. Begynn ditt rideeventyr ved å la en ekspert vise deg det grunnleggende med alt nødvendig utstyr. Etter å ha startet reisen, vil du beundre naturens plettfrie skjønnhet, og ta panoramautsikt over Egeerhavet. Deretter vil stien din føre deg til en sandstrand, hvor du sykler langs kysten og dypper inn og ut av vannkanten. Her har du sjansen til å stoppe og ta bilder av det omkringliggende landskapet og sette pris på de pittoreske sanddynene rundt. Rideaktiviteter lar deg komme nært og personlig med disse majestetiske dyrene, og du vil lære å forstå kroppsspråket og oppførselen deres. Enten du er en erfaren rytter eller nybegynner, tilbyr denne aktiviteten en morsom og spennende opplevelse som du garantert vil nyte. Til slutt fortsetter du langs en rute som tar deg tilbake til stallen din, og avslutter reisen der du begynte, men beriket med minner som vil vare livet ut.

Kos: Opplevelse på fisketur med en gresk fiskerfamilie

5. Kos: Opplevelse på fisketur med en gresk fiskerfamilie

Vi møtes i Kos havn og deretter klatre ombord i en tradisjonell fiskebåt i tre for å seile med kaptein George. Lær forskjellige tradisjonelle greske fisketeknikker fra mannskapet mens de prøver å fange litt fisk. Få sjansen til å hjelpe, eller bare se med ærefrykt. Du vil besøke de beste fiskeområdene på øya. Motta dine fiskestenger, kroker, sluk og ferskt agn fra mannskapet og se en demonstrasjon av hvordan du fanger en fisk selv. Nyt en lunsj servert av mannskapet og en forfriskning. Seil tilbake til havnen og få fantastisk utsikt over den sørlige kysten av Kos, ikke synlig fra land.

Kos: Snorkelcruise på Pserimos Island med hurtigbåt

6. Kos: Snorkelcruise på Pserimos Island med hurtigbåt

Nyt en avslappet dag i sjøen. Svømming, soling og snorkling. Gå med hele familien, vennegjengen, bekjente, på denne dagbåtturen for en utforskning i en vakker privat blå lagune med krystallklart vann og snorkle rundt, under indirekte tilsyn av våre instruktører. Båten vår ligger i Kos havn, 50 meter fra Dolphins-rundkjøringen. Og hun drar hver morgen til øya Pserimos, vind tillater det og tilgjengelighet, rundt 08:30 og vi er tilbake i Kos rundt 14:00.

Kos: Nybegynnerdykking på Pserimos-øya

7. Kos: Nybegynnerdykking på Pserimos-øya

Avreise fra Kos havn kl 08:30 om morgenen til øya Pserimos hvor vi utfører dykking og generelt nyter vi havet og solen. Under reisen vår får du en grundig orientering som forklarer dykket, og går gjennom sikkerhetsaspektene ved dykking og bruken av utstyret, som er nødvendig for å gjøre dykket trygt og hyggelig. Dette tar rundt 15 minutter. Da vil du være adskilt i grupper på 4/5 personer hvor du vil dykke med 2 instruktører. Når vi dykker holder vi oss innenfor rammen av bukten som er beskyttet på hver side av steinete utspring. Dybden øker veldig forsiktig til vi når enden av bukten - dette er på en maksimal dybde på 5 meter som du knapt vil merke fordi vannet er så klart. På veien rundt stopper vi og ser på det rike livet i havet, samhandler med fiskene, tar undervannsbilder, og til enhver tid er du under de våkne øynene til våre PADI-instruktører i 20-25 minutter. Når du er ferdig med ditt første dykk og etter en avslappende pause, har du muligheten til enten å delta i dagens andre dykk mot en ekstra kostnad for 45 euro eller bare slappe av på soldekket og nyte snorkling eller svømming.

Kos: Heldags Jeep Safari med lunsj

8. Kos: Heldags Jeep Safari med lunsj

Dagen vår begynner fra Kos med kurs mot kapellet til Profitis Ilias og fjellet Dikaios gjennom ikke-asfalterte fjellruter. Våre 7 sittende førsteklasses terrengkjøretøy drevet av erfarne sjåfør-eskorte vil hjelpe deg å utforske den sanne essensen av Kos på en semi-privat premium safari-tur. Ikke-asfalterte offroad-ruter, vill og tett vegetasjon, ikke-turiststeder, unik panoramautsikt, fotostopp og tradisjonelle lokale smaker er bare noen av opplevelser du vil få i løpet av den utrolige 5-6 timers premium safari-turen. Etter å ha hentet deg fra hotellet, følger vi en offroad-rute til innlandet av Mount Dikaios. Etter terrengutforskninger i Mount Dikaios på Kos, nyter vi beste panoramautsikt over øya ovenfra og vi lærer om lokale kulturer og historier. Vi oppdager skjulte kapeller i skogen og nyter det mest naturskjønne utsikt over Egeerhavet og øyene Nisiros, Kalimnos, Pserimos og Bodrum. Fortsetter vår biltur til toppene av Dikaios-fjellet fulle av fantastiske severdigheter og historiske skatter, når vi en tradisjonell lokal taverna i landsbyen Zia hvor tradisjonell mousaka og salat og vil bli servert til lunsj. Etter lunsj stopper dagen vår fortsetter til Aliki våtmark hvor du kan ta noen flotte bilder og om høsten eller våren nyte flamingoene. Dagen vår tar slutt når vi kjører tilbake til vår hoteller fulle av minner, spennende eventyr, fantastisk panoramautsikt over Kos ovenfra og innsiktsinformasjon om øya.

Kos: Self-Guided Highlights Scavenger Hunt and Walking Tour

9. Kos: Self-Guided Highlights Scavenger Hunt and Walking Tour

Bli kjent med Kos i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Bli din egen guide ved å laste ned turappen. Etter å ha lastet ned scavenger hunt-turen på mobilenheten din, bruk mobilappen og integrerte kart for å nå 10 av Kos viktigste attraksjoner til fots. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Start turen ved den mye fotograferte statuen av Hippokrates. Besøk det sentrale Liberty Square, som vil bringe liv til turen din, mens Odeon of Kos venter på deg for å beundre den i sin eldgamle prakt. Ta et bilde av de imponerende utstillingene til Kos Folklore Museum, og lær om gamle Antigoras. Legenden om navnet og Kos' fødsel vil ta deg med på en reise. Lær om blandingen av arkitektoniske spekter som finnes i det flerkulturelle Kos. Beundre Hippokrates platan der det sies at faren til vestlig medisin pleide å helbrede. Se, gå og slapp av på Ridderslottet. Dens utrolige historie og praktfulle utsikt vil være prikken over i-en på denne turen. På hvert stopp kan du lære om attraksjonen og jobbe med en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du kommer til det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp riktig kode og avsløre neste reisemål. Mens du går gjennom byen, nyt fleksibiliteten til å sette spillet på pause når som helst for å ta en pause, ta de perfekte bildene, stoppe for lunsj eller besøke et museum. Velg å fortsette turen senere eller lagre resten til en annen dag. Begynn å spille når som helst.

Kos: Escape Game and Tour

10. Kos: Escape Game and Tour

Kombiner spenningen ved en bytur med sightseeing med en spillmoro på denne selvstyrte smarttelefonvandringen i Kos. Finn attraksjoner enkelt med appens navigasjonsfunksjon. Last ned appen og start spillet ved å gå til det første stedet. Bruk observasjon, logikk, fantasi og teamarbeid for å løse gåten på hvert sted, gåtene er alltid vanskelige. Sett appen på pause når som helst hvis du vil ta en pause, stoppe for kaffe eller bruke litt mer tid på å besøke en av severdighetene. Spill spillet i ditt eget tempo. Start turen ved den mye fotograferte statuen av Hippokrates. Besøk det sentrale Liberty Square, som vil bringe liv til turen din, mens Odeon of Kos venter på deg for å beundre den i sin eldgamle prakt. Ta et bilde av de imponerende utstillingene til Kos Folklore Museum, og lær om gamle Antigoras. Legenden om navnet og Kos' fødsel vil ta deg med på en reise. Lær om blandingen av arkitektoniske spekter som finnes i det flerkulturelle Kos. Beundre Hippokrates platan der det sies at faren til vestlig medisin pleide å helbrede. Se, gå og slapp av på Ridderslottet. Dens utrolige historie og praktfulle utsikt vil være prikken over i-en på denne turen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kos by

Alle aktiviteter

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Kos by

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Kos by

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kos by?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kos by er:

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Kos by med barn?

Flere reisetips for Kos by

Vil du vite mer om aktiviteter i Kos by? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kos by

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 953 vurderinger

Det var utrolig! Utrolig vakker tur, superkult og oppmerksomt team. Kapteinen og hans ordtak er vanskelig å slå. Du lærer noe om de enkelte øyene, har nok tid til å utforske øyene og har mer enn en time til å hoppe i vannet på åpent hav ved øya Plathi og oppleve det krystallklare vidunderet. Med mye flaks kan du se delfiner på et oppdrettsanlegg - de viste seg nok på vår ekskursjon. Veldig vakker! For 30€ et absolutt røverkjøp, vil jeg anbefale det til alle som har bestilt en ferie på Kos. God mat, god musikk, godt humør, nok plass til å slappe av i solen! Takk til teamet for denne flotte dagen

Du kan besøke tre øyer på en enkelt dag med lunsj inkludert om bord (unntatt drikke) du vil se brasmefarmene hvor kaptein Yoannis også prøver å vise delfinskolene som går rundt (du må være heldig) deretter tre bad til Kalimnos , Plathi (fra båten) og Pserimos. Alt veldig hyggelig og organisert.

Vi var på båten med 2 barn (3 og 7 år) og vi likte det veldig godt. Teamet var super vennlige og hjelpsomme. Lunsj var deilig. Musikken var god og ikke for høy, min lille kunne til og med ta en lur på båten. En flott, uforglemmelig båttur og absolutt å anbefale.

Hele cruiset var strålende. Kapteinen og hele mannskapet hans er fantastiske mennesker. Veldig hyggelig og hjelpsom. Han fortalte interessante fakta om øyene vi seilte til. Vi spiste deilig lussj på skipet. Alt i alt kan jeg absolutt anbefale denne turen. ❤️

Jeg antar at denne aktiviteten er et must, å nyte 3 øyer som vi aldri har opplevd før Veldig godt organisert med komfortabel timeplan, å ikke jage tiden BBQ lunsj er også veldig hyggelig