Våre mest anbefalte ting å gjøre i Korfu

Fra Korfu: Båttur til Antipaxos og Paxos med de blå grottene

1. Fra Korfu: Båttur til Antipaxos og Paxos med de blå grottene

Besøk 2 av Hellas mest ikoniske øyer på en cruisetur fra øya Korfu til Paxos og Antipaxos. Besøk de blå grottene med levende fortelling fra guiden din, et svømmestopp ved Mesovrika-stranden og ledig tid til å utforske landsbyen Lakka. Oppgrader for å inkludere hotelltransport fra Korfu. Få fantastisk utsikt over de venetianske slottene i gamlebyen på Korfu mens du setter seil og drar sørover langs Kanoni-halvøya. Passer palasset Mon Repo og byene Perama, Benitses og Kavos mens du seiler mot Kapp Asprokavos. Få en fantastisk utsikt over oliven- og sypresstrærne som dekker Paxos, dannet da Poseidon kuttet tuppen av Korfu med sin trefork for å skape et idyllisk tilfluktssted for Amphitrite - ifølge legenden. Nå den uberørte nordsiden av Paxos og gå inn i den naturlige bukten Lakka. Spaser de trange gatene i den tradisjonelle landsbyen, eller ta en kort spasertur til strendene for å bade og sole deg. Seil deretter langs vestkysten av Paxos og gå inn i de blå grottene, hvor munkeseler har tatt bolig. Deretter kan du cruise til den lille øya Antipaxos for å svømme utenfor Mesovrika-stranden. Seil langs østkysten av Paxos og få flott utsikt over de små øyene Skaltsonisi og Mongonisi mens du tar deg tilbake til Korfu.

Fra Korfu: Dagscruise til Paxos, Antipaxos, og blå grotter

2. Fra Korfu: Dagscruise til Paxos, Antipaxos, og blå grotter

Seil fra Korfu til de praktfulle øyene Paxos og Antipaxos, kjent for vin og pittoreske strender. Reis inn i de historiske steinhulene og beundre det vakre landskapet. På dette heldags-cruiset stopper du på øya Antipaxos, som har en av de flotteste strendene i Middelhavet. Beundre den naturskjønne gylne kysten, som gir en kontrast til det krystallblå vannet, og besøk deretter de blå grottene. Nyt en badetur når du stopper i Gaios, hovedstaden i Paxos. Få mest mulig ut av fritiden din til å utforske den lille byen. Handle på suvenirbutikker, spis litt lunsj eller kjøl ned med en iskrem.

Fra Korfu: Dagscruise til Paxos, Antipaxos og De blå grotter

3. Fra Korfu: Dagscruise til Paxos, Antipaxos og De blå grotter

Nyt et heldags cruise til juvelene i Det joniske hav - øyene Paxos og Antipaxos og de berømte blå grottene. Seil langs vestkysten av Paxos, nyt den imponerende steinete kysten og hvite sandstrender. Båten vil gå inn i de fantastiske blå havgrottene, som er et naturlig habitat for middelhavsmunkeselen. Deretter, på den lille øya Antipaxos, har du muligheten til å svømme utenfor Voutoumi-stranden. Cruiset fortsetter langs den smale kanalen Paxos og øyene Panagia og Agios Nikolaos. Kapteinen vil fortøye i havnen i landsbyen Gaios, og du vil ha tid til å utforske byen.

Fra Benitses/Lefkimmi: Paxos, Antipaxos & Caves Day Cruise

4. Fra Benitses/Lefkimmi: Paxos, Antipaxos & Caves Day Cruise

Visste du at to av de vakreste øyene i verden ligger bare 30 nautiske mil unna Korfu? Hvis du ikke gjør det, de siste 50 årene tilbyr vi deg en unik mulighet til å oppdage den sjeldne skjønnheten til Paxos og Antipaxos-øyene. Den første destinasjonen er de imponerende grottene, som skjuler betydelig mytologisk historie som vår reiseleder vil fortelle deg. Pass på at du har kameraene med deg for å fange naturens mirakel. Neste stopp er en av de vakreste strendene i Middelhavet – Voutoumi – hvor synet vil fascinere deg med de fortryllende gullkystene som skaper en unik motsetning til det krystallblå vannet. Etter en avslappende svømmetur vil den siste destinasjonen denne dagen være øya Paxos og hovedstaden Gaios. Der vil du ha muligheten til å tilbringe mer enn 2 timer for å oppdage kulturarven til øya på å vandre i de trange gatene og smake på det lokale kjøkkenet. DETALJERT BESKRIVELSE Avgang: Benitses marina: 09.00, Lefkimmi havn 09.45 Første stopp: 2 grotter (kun for bilder) Andre stopp: Antipaxos - Voutoumi Beach (50' for svømming) Tredje stopp: Paxos – Gaios (omtrent 2.00-2.30 timer ledig tid) Retur: 18.30 Benitses marina, 17.30 Lefkimmi havn

Korfu by: Heldagscruise med lunsj, drikke og svømmestopp

5. Korfu by: Heldagscruise med lunsj, drikke og svømmestopp

Legg ut på et uforglemmelig eventyr mens du seiler fra den gamle havnen på Korfu, og gir deg en unik mulighet til å utforske de skjulte skattene på denne fortryllende greske øya. Den fantastiske utsikten over Korfus gamle festning og gamlebyen, med sin fantastiske venetianske arkitektur, vil umiddelbart fengsle deg når du starter reisen. Når du går mot den nordøstlige siden av Korfu, vil ditt første stopp være i nærheten av Nissaki. Denne skjulte perlen gir den perfekte setting for en forfriskende svømmetur i det krystallklare vannet. Omgitt av ruvende klipper og frodig vegetasjon, vil du føle en følelse av ro mens du nyter den uberørte naturlige skjønnheten. Fortsett reisen din, gå forbi en mengde imponerende landemerker, hver med sin egen unike historie. Seil forbi Kouloura, en pittoresk fiskerlandsby kjent for sin rolige havn og sjarmerende steinhus. Beundre den fantastiske villaen som tilhører Anielli-familien, et bevis på den luksuriøse livsstilen til Korfus velstående innbyggere. I tillegg vil Kerassia Tower komme til syne, et historisk landemerke som har vært vertskap for noen av de mest fremtredende gjestene, inkludert medlemmer av den britiske kongefamilien. Før middag kommer du til bukten under Erimitis-skogen, et helligdom av naturlig skjønnhet som kan skilte med tre beskyttede våtmarker, 82 arter av registrert flora og 36 arter og underarter av ville orkideer. Under dette stoppet kan du nyte en forfriskende svømmetur i det turkise vannet eller ta en rolig spasertur langs den pittoreske strandlinjen. Nyt en deilig lunsj servert om bord, med lokale delikatesser og appetittvekkende smaker som vil tilfredsstille smaksløkene dine. Når du setter seil igjen, vil vår neste destinasjon være det ikoniske Peristeres fyrtårn, et av de eldste fyrene i Hellas. Denne historiske strukturen, som har stått høyt siden 1800-tallet, er et vitnesbyrd om Hellas rike maritime historie. Nyt panoramautsikten over det omkringliggende landskapet, og fange den pittoreske skjønnheten i minnene og bildene dine. Gjennom dagen vil ditt kunnskapsrike og vennlige mannskap være til stede for å sikre at opplevelsen din er intet mindre enn ekstraordinær. Enten du er en erfaren reisende eller førstegangsbesøkende, vil denne reisen gi deg uforglemmelige minner som vil vare livet ut. Opplev en spennende dag fylt med fantastisk natur, naturlig skjønnhet og forfriskende svømmetur mens du utforsker de skjulte perlene på Korfu. Fra sin rike historie og fantastiske arkitektur til de uberørte strendene og det pulserende livet i havet, gir dette eventyret et glimt inn i hjertet og sjelen til denne fortryllende øya. Ikke gå glipp av denne enestående opplevelsen – bestill plass i dag og seil på en reise du aldri vil glemme.

Korfu: Aqualand vannpark 1- eller 2-dagers inngangsbilletter

6. Korfu: Aqualand vannpark 1- eller 2-dagers inngangsbilletter

Ha en plaskedag ute på Aqualand Water Park. Skaff deg inngangsbillett på forhånd for å hoppe over billettkøen og nyte heldagstilgang til hjemmet til 51 vannsklier. Ta med hele familien eller kom med venner - parken har noe for enhver smak. Nyt ikke bare morsomme vannattraksjoner, men også grønt skogslandskap, gratis solsenger og parasoller for soltilbedere, og matbutikker og butikker tilgjengelig. Ha det gøy på vannattraksjonene designet av de samme menneskene som designet noen Universal Studios og Disneys attraksjoner. Slapp av å vite at sikkerhet er i sentrum av badeparkenes filosofi - kvalifiserte badevakter ser alltid etter besøkende og yter tjenester til personer med spesifikke krav. Plasser hele dagen i det daglige rensede og filtrerte vannet.

Fra Korfu: Dagstur til Saranda og Butrint nasjonalpark

7. Fra Korfu: Dagstur til Saranda og Butrint nasjonalpark

Utforsk skjønnheten i Albania på en guidet dagstur fra Korfu. Reis tilbake i tid i den antikke greske og romerske byen Butrint. Besøk et arkeologisk museum i et venetiansk slott. Nyt en deilig lunsjbuffé på en restaurant i Saranda.  Gå om bord på bussen med klimaanlegg på møtestedet ditt på øya Korfu. Len deg tilbake og nyt kjøreturen til havnebyen Saranda. Nyt en 20-kilometers guidet busstur til den fantastiske sørkysten og dens jomfruelige strender og øyer. Gå gjennom små landsbyer og gjennom endeløse fruktbare sletter som fører til en stor innsjø. Ankom til UNESCO-verdensarvstedet Butrint, hvor den antikke greske byen Butthrotum forsvant under lag med silt og vegetasjon til den ble funnet av arkeologer.  Besøk et venetiansk tårn og se restene av teatret og Asclepius-tempelet. Fortsett til ruinene av den gamle gymsalen og romerske badene, og beundre et uvurderlig mosaikkgulv i det romerske dåpskapellet. Reis tilbake i tid mens du utforsker de kyklopiske veggene og får panoramautsikt over innsjøen og slettene fra toppen av åsen. Returner tilbake til Saranda for en appetittvekkende lunsj, og ta deretter en omvisning til fots før du seiler tilbake til Korfu.

Korfu: Sunset Cruise på klassisk båt med cocktailer og snacks

8. Korfu: Sunset Cruise på klassisk båt med cocktailer og snacks

Opplev magien til Korfus fantastiske solnedgang ombord på et sertifisert fartøy med gresk arv mens du fordyper deg i øyas naturlige skjønnhet og rike historie. Nyt deilige lokale fingermatretter og forfriskende drinker mens beroligende musikk setter tonen for en uforglemmelig kveld deles med dine kjære. Forpliktet til å levere en overlegen opplevelse, opererer dette cruiset på bare 50 % av båtens totale kapasitet, og sikrer rikelig med komfort og nytelse under hele reisen. Når du seiler fra Korfus historiske gamle havn, vil du bli behandlet med spektakulær utsikt over den gamle festningen, Garitsa-bukten, Mon Repos og den fantastiske kystlinjen mens du tar deg til den pittoreske Pontikonissi. Sett pris på denne fortryllende kvelden ombord på fartøyet vårt, og skap varige minner fra eventyret ditt på Korfu.

Korfu: Heldagscruise til Parga, Sivota og Blue Lagoon

9. Korfu: Heldagscruise til Parga, Sivota og Blue Lagoon

Nyt den vakre kysten til Hellas på et dagscruise til Parga og Sivota fra Korfu by. Få fantastisk utsikt over gamlebyen mens du setter seil og beundrer naturen og den frodige skogen til Kanoni-halvøya. Passer palasset og hagen til Mon Repo, mens du seiler mot Plataria og Sivota. Fortsett nedover kysten til Parga, som er kjent for sin vakre arkitektur og sine rolige bukter. Se restene av et venetiansk slott, bygget av beboerne på 1000-tallet for å beskytte seg mot pirater og tyrkerne. Oppdag den lille øya med en egen kirke dedikert til Jomfru Maria og bygninger i venetiansk og fransk stil. Spaser langs de smale gatene og nyt lunsj på en tradisjonell taverna med utsikt over havet, eller ta en svømmetur ved en av de mange strendene. Cruise rundt Sivota-øyene på turen tilbake til Korfu, og sett anker i den blå lagunen hvor arabiske pirater sies å ha fortøyd sine skip i middelalderen. Svøm i det blå vannet før du seiler tilbake til havnen i Korfu.

Fra Lefkimmi: Paxos, Antipaxos og Blue Caves hurtigbåttur

10. Fra Lefkimmi: Paxos, Antipaxos og Blue Caves hurtigbåttur

Alle vet, så klart Ifølge myten kuttet Poseidon tuppen av Korfu med sin trefork, og dro den deretter sørvestover for å danne kjærlighetsredet for sin elskerinne Amphitrite. Dagens første stopp tar deg med inn i de mystiske havgrottene, hvor legenden sier at Poseidon gjemte Amphitrite mens han var borte og beskyttet Det joniske hav. Grottene er fortryllende, med sitt aquablå vann og skyhøye høyder. Dagens andre stopp er i Anti – Paxos. Her kan du svømme i det krystallklare vannet eller bare lene deg tilbake og nyte naturen. Få steder i dag er velsignet med roen på denne uberørte øya. Dagens siste stopp er Gaios, hovedstaden Paxos. Nylig kjent som millionærens paradis, stedet for de rike og berømte. En travel liten by, fylt med butikker, barer og restauranter, et utmerket sted for å prøve tradisjonell gresk mat eller kjøpe uvanlige suvenirer laget på øya.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Korfu
Med vakre strender, frodig landskap og fascinerende historie, har denne greske øya noe for enhver smak.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Korfu

Alle aktiviteter

135 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Korfu

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Korfu

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Korfu?

Flere reisetips for Korfu

Vil du vite mer om aktiviteter i Korfu? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Korfu

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 4 350 vurderinger

Alle hyggelige, hyggelige ansatte og mye moro. Bar inne for å konsumere mat og drikke. Den eneste negative merknaden er at vi ville ha foretrukket et lengre stopp ved Blue Lagoon (spektakulært sted) fremfor Syvota som, så vakkert som det er, med 35 grader under solen ikke var særlig hyggelig å besøke.