Legg til datoer
Opplevelser i

Kópavogur

Flere reisetips for Kópavogur

Vil du vite mer om aktiviteter i Kópavogur? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kópavogur

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 262 vurderinger

Litt ut av veien, tilgjengelig med buss og 10 minutter til fots. Og selvfølgelig med taxi og bil eller transfer. Men det er verdt det. Det store bassenget er innebygd i lavasteinene og åpner som et evighetsbasseng mot havet med spektakulær utsikt. Ritualer er godt forklart og er avslappet. Deretter på den svært vennlige baren i bassenget

I motsetning til den blå lagune virkelig BRA! Veldig moderne, organisert og ikke så overfylt :). Ta med deg flip flops, du må gå inn barbeint eller sette på flip flops. Sørg for å ta del i 7ritualene. Sky Pass tilbyr dedikerte garderober. De to andre passerer store garderober, uansett hvor ryddige og rene! Ha det gøy

Sky Lagoon er virkelig flott - veldig moderne og vakkert designet. Ritualet inkluderer lagunen, et kaldt basseng, badstue, tåkeregn, peeling, dampbadstue og dusj. Det kan kun gjøres én gang under oppholdet. Vi var der på en søndag ettermiddag, og det var ganske overfylt, så ritualet kunne egentlig ikke nytes.

Du kan fortelle at Sky Lagoon fortsatt er ny. Systemene er veldig gjennomtenkte og det mangler ingenting. Det er til og med plastbaljer for våte badedrakter om nødvendig. Det var veldig avslappende og ikke overfylt. Det er fint å tenke tilbake på. Vi vil bestille igjen umiddelbart :-)

Hadde en fantastisk tid i Sky Lagoon. Vakker beliggenhet verdt et besøk, stilig innredet og vennlig personale. Utsikt over havet også når du sitter i badstuen. Kort sagt, sterkt anbefalt.