Legg til datoer

Koninklijk Paleis Amsterdam
Aktiviteter for par

Aktiviteter for par

Våre mest anbefalte Koninklijk Paleis Amsterdam Aktiviteter for par

Amsterdam kongelige slott: Adgangsbillett og lydguide

1. Amsterdam kongelige slott: Adgangsbillett og lydguide

Gå inn i Amsterdams kongelige slott, og utforsk den kongelige bygningen med en lydguide på ditt valgte språk. Lær historien til dette monumentet fra 1600-tallet som fortsatt blir brukt til besøk, prissermonier og andre kongelige resepsjoner. Beundre mesterverk fra gullalderen i Nederland, og se skulpturer av kunstnere som Ferdinand Bol og Govert Flinck. Gå gjennom det store marmorkammeret i borgerhallen, og se bemerkelsesverdige severdigheter som statuen Atlas med himmelen på skuldrene.

Amsterdam: Kanalcruise med livekommentarer og lydguide

2. Amsterdam: Kanalcruise med livekommentarer og lydguide

Hopp ombord i en ny, dekket og 100 % elektrisk kanalbåt for å se alle de ikoniske høydepunktene i Amsterdam. Lag bilder av de 7 broene, Anne Franks hus, husbåtene, den vakre vestlige kirken og den berømte skinny trebroen. Sett pris på byens fantastiske arkitektur og dets pulserende liv ved vannkanten. Livekommentarer av skipperen vår på engelsk og lydguide på flere språk er tilgjengelig. Lær om Amsterdams historie og hvordan kanalene var avgjørende for suksessen på 1600-tallet. Nyt opplevelsen av byens unike atmosfære, og bli kjent med hvorfor Amsterdam er kjent for sine kanaler. De 75 minutter lange kanalcruisehøydepunktene i Amsterdam inkluderer: * Tur på en 100 % elektrisk båt (dekket – åpent tak i fint vær – oppvarmet ved behov) * Direktekommentar av skipper * Lydguide på engelsk, nederlandsk, tysk, fransk, spansk og italiensk * Drikke tilgjengelig om bord * Toalett ombord (minste av Amsterdam) • Hyggelig vert om bord

Amsterdam: Kulturell indre bytur på tysk eller engelsk

3. Amsterdam: Kulturell indre bytur på tysk eller engelsk

Besøk kjente steder i Amsterdam sentrum og få en oversikt over byen på denne vandreturen dedikert til kultur og historie. Dra nytte av tips hver eventyrlystne reisende trenger å vite og få det beste ut av reisen din. Finn ut hvilken mat du bør smake og hvilke distrikter som kan oppdages uavhengig på sykkel. Lytt til guiden din som forteller deg hvilke arkitektoniske design som var populære tidligere, og få en ide om innbyggerne i Amsterdam. Hør historier om hvordan kjøpmenn, selgere og de fattige levde i middelalderen, hvorfor kunstverdenen blomstret opp i den gylne æra, hvordan andre verdenskrig har forandret byens innbyggere og hvordan det føles å leve i byen. tolerant, flerkulturell by i dag. Start turen i hjertet av byen på Dam-plassen, der Amsterdam ble grunnlagt. Turen fører deg forbi det kongelige palasset i Amsterdam, New Church Nieuwe Kerk, og forbi det tidligere hovedpostkontoret, til Torensluis Bridge. Se et av de minste husene i byen og lær mer om kolonitiden ved statuen av Multatuli på Torensluis-broen. Spaser forbi romantiske hus ved kanalen og kryss Spui-plassen for å komme til Amsterdams perle – Begijnhof. Med inngangen skjult i en smal sidegate, venter denne helt spesielle hofjen på at du skal bli oppdaget. På vei tilbake til Dam-plassen vil du se elven som byen skylder navnet sitt til: Amstel. Byturen ender ved nasjonalmonumentet som opprinnelig ble bygget for å minnes ofrene for andre verdenskrig, men som nå er et minnesmerke for alle ofre som mistet livet i enhver krig over hele verden.

Amsterdam: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt & City Tour

4. Amsterdam: Høydepunkter Self-Guided Scavenger Hunt & City Tour

Bli kjent med Amsterdam i ditt eget tempo med denne interaktive skattejakten du kan spille på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. Nyt et ideelt utendørs for par, grupper, familier og barn. Last ned appen til telefonen din og gå over til Amsterdam Centraal for å starte spillet. Fullfør en utfordring basert på stedet for å flytte til neste spennende sted. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å løse gåtene. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. La appen guide deg til hver destinasjon mens du lærer interessante fakta. Ta en pause når som helst for å ta en pause eller bruke mer tid på sightseeing. Du kan begynne å spille når som helst, timeplanen er veiledende. Start turen fra Amsterdam Centraal, sentralstasjonen i Amsterdam. Besøk Basiliek van de Heilige Nicolaas med sitt vakre interiør og eksteriør og utforsk Beurs van Berlage mens du lærer historien. Fotografer Oude-kirken, en av Amsterdams eldste kirker. Beundre Amsterdams Dam-plassen, bygget av den berømte arkitekten Jacobus Oud. Se på det imponerende palasset som venter på deg. Bli fotografert med kjente mennesker i Madame Tussauds museum og beundre Westerkerk med sin unike estetikk. Se Anne Frank-monumentet og bli minnet først og fremst om lidelsene til Anne Frank og sekundært om ofrene for andre verdenskrig. Til slutt, stopp innom de berømte 9 Streets, prikken over i-en på denne unike turen.

Amsterdam: Guidet Ganja-vandring på kaffebarer

5. Amsterdam: Guidet Ganja-vandring på kaffebarer

Få innsikt i kaffebarkulturen og cannabismiljøet i Amsterdam på en 2 eller 2,5-timers omvisning til fots. Start den spennende introduksjonen din til den lokale verdenen av cannabis på en av de eldste kaffebarene i Amsterdam. Følg guiden din på en spasertur gjennom gatene i byen og gå til berømte kaffebarer, puber og hemmelige middelaldersteder underveis. Besøk minst 1 kaffebar på den kortere omvisningen, og minst 2 med alternativet for en lengre omvisning. Totalt kan du besøke opptil 3 kaffebarer.  Spaser ned den legendariske, fargerike homsegaten, Reguliersdwarsstraat og Warmoesstraat, en av de eldste gatene i Amsterdam. Lær om historien og narkotikapolitikken, og utforsk menyene og smaksprøvene fra noen av kaffebarene. Få et lokalt perspektiv med en guide som er en nåværende innbygger i Amsterdam og har kunnskap om de beste cannabisbarene i byen. Turen avsluttes i nærheten av Rembrandtplein.

Amsterdam: Red Light District og lokal pubtur

6. Amsterdam: Red Light District og lokal pubtur

Oppdag det beryktede Red Light District i Amsterdam med en kunnskapsrik guide. Utforsk distriktets trange gater og lær om noen av de eldste pubene i byen. Avslutt omvisningen med å slå deg ned på en tradisjonell lokal pub. Møt guiden din i Amsterdam sentrum. Få en omfattende oversikt over byens historie. Start i gamlebyen og Amsterdams Chinatown. Her forteller guiden deg om byens historie og om noen av byens eldste puber. Hør historier og ta en titt på kjente puber som t' Aepjen og t' Mandje. Fortsett til sentrum av Red Light District, hvor guiden din forteller deg alt om sexarbeidsindustrien, titteshow og historien til Amsterdams Red Light District. Finn mange kuriositeter, som den smaleste gaten i Amsterdam, kjente kaffebarer, en innendørs sexarbeidergate og mange «smartbutikker». Hør hvordan det er å jobbe som sexarbeider i Red Light District og finn ut om de liberale lovene. Gå til Damplassen hvor omvisningen avsluttes. På vei til dette området kan du se noen av de siste severdighetene på omvisningen, som Condomerie, slottet og Damplassen. Avslutt omvisningen med å slå deg ned på en tradisjonell pub.

Amsterdam: Byvandring med historiske høydepunkter og smaksprøver

7. Amsterdam: Byvandring med historiske høydepunkter og smaksprøver

Begynn på Dam-plassen og oppdag Amsterdam sammen med de beste lokale guidene, og hør om byen på ditt eget språk. Ekspertguiden din gjør historien levende med fortellinger og livlige kommentarer, mens du rusler gjennom de vakre gatene fra Amsterdams middelalder og gullalder, i løpet av en 2-timers omvisning til fots. Beundre arkitekturen og hør om Amsterdams lange historie som handelsby. Noen høydepunkter du passerer inkluderer, Det kongelige slott, Nieuwe Kerk (Den nye kirken), de viktigste kanalene, broene og slusene, ikoniske torg, Begijnhof, Munttoren, blomstermarkedet, LGBT-gaten og Amstel-elven. For å gjøre omvisningen komplett blir det også smaksprøver av nederlandsk mat.

Amsterdam: Høydepunkter og historievandring

8. Amsterdam: Høydepunkter og historievandring

Lær om Amsterdam-historien og se mange severdigheter som den gamle kirken, China Town, skjeve hus og den smaleste gaten i Amsterdam. Hør historier du aldri ville hørt ellers, og opplev historien til Amsterdams indre by. Etter gamlebyen, gå til det kongelige palasset, Dam-plassen og Begijnhof. Din ekspertguide vil lede deg gjennom de svingete gatene og smugene i byen, og dele fascinerende historier om historien og kulturen i området. Du vil lære om legaliseringen av prostitusjon i Nederland og hvordan det har formet red-light district gjennom årene. Denne vandreturen tar deg med på en reise gjennom byens rike og mangfoldige fortid. Du vil lære om opprinnelsen til Amsterdam og dens vekst fra en liten fiskerlandsby til et viktig senter for handel og handel. Hør interessante historier om nederlendere og lær alt du trenger å vite om Amsterdam. Gå deretter til det flytende gatemarkedet, hvor du kan kjøpe alt som er blomsterrelatert. Turen avsluttes på Dam-plassen.

Amsterdam: 2,5-timers sykkeltur

9. Amsterdam: 2,5-timers sykkeltur

Lær historien til Amsterdam på en omfattende, 2,5-timers guidet sykkeltur, perfekt for folk i alle aldre, uansett hvor i form de er. Dra nytte av tjenestene til en guide som vil sørge for at hele gruppen kan følge med til enhver tid. Nyt en gratis kopp kaffe i den lokale turoperatørens sykkelbutikk mens du justerer syklene dine før du setter av gårde. Få en introduksjon til byen og hvordan den ble til på Dam-plassen. Deretter kan du tråkke av og utforske det historiske sentrum som en lokal. Sykle til alle høydepunktene, som den storslåtte Bloemenmarkt – verdens eneste flytende blomstermarked. Tråkk på de grønne gatene i Vondelpark, hvor lokalbefolkningen drar for å slappe av på friluftsteateret og på de gresskledde plenene.

Amsterdam: Vandring med nederlandsk pannekakelunch

10. Amsterdam: Vandring med nederlandsk pannekakelunch

For osteelskere er denne 2,5-timers turen den perfekte måten å nyte Amsterdam på. Hør historiene som ikke vanligvis er inkludert i guidebøkene og gå under overflaten av byen ved hjelp av en engelsk eller spansktalende guide. Høydepunkter på denne turen inkluderer: den første børsen i verden, en spasertur gjennom Dam-plassen med nasjonalmonumentet og det kongelige palasset, nær Red Light District, det kinesiske nabolaget og det jødiske kvarteret, blomstermarkedet, Dam-plassen og en spasertur forbi det kongelige palasset eller Begijnhof. Og til slutt vil du nyte den nederlandske pannekakemenyen i en veldig fin restaurant med typiske nederlandske retter i sentrum. Fra den ville historien om prostitusjon og narkotikaavkriminalisering til tragedien om Anne Franks historie og nazistenes okkupasjon, er målet med denne turen å gi deg en perfekt introduksjon til denne byen. Enten du besøker et av Amsterdams berømte museer eller sjekker ut kafeene og barene i Jordaan-distriktet, vil denne turen hjelpe deg med å finne ut av denne unike byen og la deg få mest mulig ut av oppholdet ditt her.

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Amsterdam

Amsterdam

Ofte stilte spørsmål om Koninklijk Paleis Amsterdam Aktiviteter for par

Hva er andre ting å gjøre enn Koninklijk Paleis Amsterdam Aktiviteter for par som er verdt å besøke i Amsterdam?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Amsterdam er:

Flere reisetips for Koninklijk Paleis Amsterdam

Vil du vite mer om aktiviteter i Koninklijk Paleis Amsterdam? Trykk her for full oversikt