Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kolympia

Rhodos: Høyhastighetsbåt til øya Symi og St George's Bay

1. Rhodos: Høyhastighetsbåt til øya Symi og St George's Bay

Dra med en høyhastighetsbåt øya Symi, en av de vakreste øyene i Dodekanesene, midt ute i det knallblå Egeerhavet. Nyt en hurtigbåttjeneste som gir deg mer tid til å utforske øya. Underveis stopper du for å bade ved Saint George's Bay. Start høyhastighetscruiset ditt i Mandraki havn og kjør mot Symi. Ved ankomst kan du beundre det turkisblå vannet i fiskehavnen, de pastellfargede, nyklassisistiske bygningene som rammer inn bukten, og de fargerike kirkekuplene spredt rundt i landskapet. Gå av båten på Symi og nyt cirka 3 timer for å utforske fiskerlandsbyen på egen hånd. Spis lunsj på en av de mange tradisjonelle tavernaene (på din regning), eller bad i det glitrende havet. Dra fra Symi og beundre utsikten til kysten, mens du seiler over Saint George's Bay. Stopp for en dukkert i det krystallklare vannet eller nyt solskinnet på dekk, før du returnerer til Rhodos.

Rhodos: Alt-inkludert dagscruise med grillmat og ubegrensede drikkevarer

2. Rhodos: Alt-inkludert dagscruise med grillmat og ubegrensede drikkevarer

Opplev vakre Rhodos på et dagscruise om bord på «Aphrodite Duchess». Nyt en seilas på en romslig båt med solsenger, bading og snorkling, samt fri bar med ubegrenset drikke. Start dagen med smultringer og iskaffe.  Nyt en pølse i brød til brunsj, etterfulgt av en tradisjonell gresk grillmatbuffé til lunsj. Du stopper blant annet ved Kallithea-kildene og Traganou-grottene. Til slutt besøker du Anthony Quinn Bay, som byr på et rikt undervannsliv.  Skap uforglemmelige minner og nyt en dag med avslapning og moro. Dra nytte av fri bar med ubegrenset mengde iskaffe, øl, hvitvin og brus. Du returnerer til Mandraki havn kl. 16:00. 

Rhodos: Kjør selv på en safari med Jeep med firehjulstrekk

3. Rhodos: Kjør selv på en safari med Jeep med firehjulstrekk

Start med å bli hentet på hotellet ditt og kjør gjennom vakker natur, morsomme terreng og tradisjonelle landsbyer til de syv kildene. Gå den berømte lille tunnelen, utforsk kildene og nyt kaffen. Ta det andre planlagte stoppet i Archipoli for noen matsmakinger. Smak på en rekke forskjellige lokale produkter, inkludert ulike honning, souma, olivenolje, lokale søtsaker og fersk sesongbasert frukt. Tredje stopp ved en vakker liten kapell fra 1400-tallet, hvor tomme vannflasker kan fylles med kildevann. Siste stopp er ved en vingård i fjellet. Lær noen fine fakta om vinproduksjon på en liten tur gjennom vingårdene, etterfulgt av valgfri vinsmaking og en tradisjonell "Meze" lunsj. "Meze" er den originale måten å oppleve det greske kjøkkenet på. Mange forskjellige små tallerkener med bestemors oppskrifter å dele. Ikke gå glipp av det! (lunsj er valgfritt og ikke inkludert i prisen). Vi bruker Suzuki Jimnys, 4-seter. For å privatisere jeepen din, betal 35€ per tomt sete. Ideell for familier på 3 hvis du ikke ønsker å bli splittet og dele, eller bare liker å ha din egen jeep. Selvkjørende jeepsafarier fungerer som leiebiler. Egen risiko i tilfelle av feil er maksimalt 650 €. Foruten den vanlige bilforsikringen tilbyr vi også Ansvarsforsikring.

Kolympia: Høyhastighetsbåt til Symi Island og St George's Bay

4. Kolympia: Høyhastighetsbåt til Symi Island og St George's Bay

Fortell et høyhastighetsbåtcruise til Symi, av Dodekanesas vakreste øyer midt i det strålende blå havet. Nyt en hurtigbåttjeneste som gir deg mer tid til å utforske øya. På veien, stopp for svømming ved Saint George's bay. Begynn høyhastighetscruise direkte fra Kolymbia og seil mot Symi. Ved ankomst kan du beundre det turkise vannet i fiskehavnen, de pastellfargede nyklassisistiske bygningene som rammer inn bukten, og de fargerike kirkekuplene i landskapet. Gå av på Symi og nyt cirka 3 timer for å utforske fiskebyen på egen hånd. Spis lunsj på en av de mange tradisjonelle tavernaene (på din regning) eller svøm i det glitrende vannet. Dra av Symi og beundre kystutsikten mens du seiler gjennom Saint George's Bay. Stopp for et 30-minutters svømmestopp i det krystallklare vannet eller nyt solskinnet på dekk før du går tilbake til Kolymbia.

Rhodos: Profitis Ilias guidet solnedgangsvandring

5. Rhodos: Profitis Ilias guidet solnedgangsvandring

Bli med på en guidet familievennlig fottur oppover Mount Profitis Ilias og beundre utsikten over Egeerhavet, kystlinjen i Tyrkia og noen av de nærliggende øyene. Lær om historien til denne uvanlige greske turistattraksjonen før du opplever en fantastisk solnedgang. Start turen med henting på Rhodos eller velg å møte guiden din i den sjarmerende landsbyen Salakos, som ligger ved foten av Profitis Ilias. Begynn deretter stigningen opp på fjellet, gå blant ilex-, furu- og oliventrær underveis. Når du er på toppen, besøk noen bygninger i alpestil bygget av de italienske kolonistene i 1929 og 1932. Fortsett fra hotellene Elafos og Elafina opp til det tidligere hjemmet til den italienske guvernøren på Rhodos, Villa de Vecchi , og deretter den bysantinske kirken Profitis Elias. Etter en kort matbit og drikkepause, dra tilbake til Salakos, og stopp på veien for høydepunktet på denne fotturen: solnedgangen. Nyt en fest for øyet mens du nyter fargene på havet, trærne og solen, og setter deg rolig ned i horisonten. Senere kan du gå tilbake til utgangspunktet med hodelykter, og runde av dagen med et ekte eventyr i villmarken. Hvis du velger hentealternativet, blir du kjørt tilbake til overnattingsstedet ditt når du kommer tilbake til Salakos. Teknisk informasjon: Distanse: 5,5km /3,4m Turtid: 2,5 timer Total tid: 3,5 timer

Kolympia: Hurtigbåt til Rhodos by returbillett

6. Kolympia: Hurtigbåt til Rhodos by returbillett

Rhodos by er hovedstaden og største byen på øya Rhodos i Hellas. Det er et populært turistmål kjent for sin godt bevarte middelalderske gamleby, som står på UNESCOs verdensarvliste. Noen ting du kan gjøre i Rhodos by inkluderer: •Besøk Stormesternes palass, en festning fra 1300-tallet som var residensen til herskerne av St. John-riddere. •Utforsk gamlebyen og vandre gjennom de trange gatene, beundre den tradisjonelle arkitekturen og besøk steder som Riddernes gate, Suleiman-moskeen og Rhodos gamlebymarked. •Besøk Akropolis på Rhodos, en gammel festning som ligger på en bakketopp med utsikt over byen. •Besøk Rhodos arkeologiske museum, som rommer en samling av gjenstander fra øyas lange historie, inkludert antikke greske og romerske gjenstander. •Ta en mattur, det er mange deilige lokale spesialiteter å prøve som moussaka, dolmades og baklava.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kolympia

Utforsk området rundt Kolympia

Utforsk alle

Flere reisetips for Kolympia

Vil du vite mer om aktiviteter i Kolympia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kolympia

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 183 vurderinger

Etter min veldig hyggelige tur til Lindos med dette selskapet bestemte jeg meg for å også besøke Symi med dem. For en flott dag ute. Vi fikk gå ombord 30 minutter før avgang, og jeg valgte et sete på øvre dekk med fantastisk utsikt. Båten gikk presis klokken 11.00 og virket full. Reisen til Symi var jevn og rask, akkurat ved 12-tiden lå vi fortøyd i hjertet av byen Symi. Båtturen var kul, så varmen fra Symi traff meg umiddelbart. Handlingen ser ut til å være rundt havnefronten som yrer av liv. Lunsj var et sprøtt glass gresk hvitvin og noen Symi-reker. Tre timer er ganske god tid til å undersøke denne sjarmerende utposten i Egeerhavet, og kjøpe noen naturlige svamper og lokale urter! Svømmestoppet på returen, ved St George's bay, var ute av denne verden; uberørt, asurblått vann og naturen i denne bukten er fantastisk. Båten var tilbake på Rhodos kl 17:00, som lovet. Mannskapet, vennlig og høflig; takk for en minneverdig dag ute!

Fin opplevelse med hurtigbåten. Synd folk krever de samme plassene på vei tilbake. De henger stolene fulle av ting. Vi ønsker alle å sette oss ned en stund. Symi er veldig vakker å se. Fargerike hus og hyggelige mennesker, men også veldig kommersielt.

Quick and comfortable transport. The transport felt safe and the crew was professional. Wonderful experience at St. George’s Bay. Symi was very idyllic. I recommend you to bring a jacket because of the wind during the boat trip

Det var en veldig fin tur. Øya Symi er så vakker og badestoppet i bukta var flott. Det eneste som plaget oss. Det var folk som fikk bruke båten på forhånd og allerede hadde reservert plasser med håndklær.

Perfekt, en fantastisk øy på slutten av utreisen, en svømmetur i krystallklart vann på vei tilbake. Kort sagt, perfekt!