Våre mest anbefalte ting å gjøre i Köln

Køln sjokolademusem: Inngangsbillett

1. Køln sjokolademusem: Inngangsbillett

Besøk et tropisk hus du kan gå inn i, få naturhistorisk informasjon om kakao, se utstillinger fra de førkolumbianske kulturene i Mellom-Amerika og en viktig porselens- og sølvsamling fra barokken, samt en rekke gamle maskiner fra industrialiseringstiden. I en sjokoladefabrikk og i et sjokoladeatelier kan du oppleve hvordan sjokoladeprodukter lages, både industrielt og individuelt for hånd. Dessuten kan du nyte smaksprøver fra en 3 meter høy sjokoladefontene, der det hele tiden bobler opp 200 kg deilig sjokolade Det oppfordres på det sterkeste til å smake på sjokoladen.

Köln: 24 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-billett med buss

2. Köln: 24 timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-billett med buss

Bli med på denne 90 minutter lange turen gjennom Köln og lær mer om byens begivenhetsrike historie, foreninger og personligheter. Stig om bord i en dobbeltdekkerbuss og bli med på en rundtur til alle de viktigste stedene i Köln. Med denne 24-timers hop-on hop-off-billetten kan du gå av bussen på alle de 14 stoppestedene og se severdigheter som katedralen, dyrehagen, gamlebyen og Chlodwigplatz. Sett deg på bussen og gjør deg klar til å utforske byen. Ta turen opp på øverste dekk, eller bli nede mens bussen kjører gjennom Kölns gater. Lytt til informative kommentarer mens bussen kjører rundt i den naturskjønne byen. Du kan gå av og på bussen som du vil, og du kan velge mellom 14 stoppesteder. Utforsk byen i ro og mak uten å måtte følge en rutetabell, slik at du selv kan bestemme hva du vil se. Oppdag byen mens du glir forbi severdigheter som Köln sjokolademuseum, Gürzenich kongressenter og Eigelstein-porten. Opplev den høye bygningen Cologne Triangle, samt Odysseum og Lanxess Arena. Stoppestedene for bussturene er: - Domkirken (første buss går kl. 10.00, siste buss kl. 17.00) - Gamlebyen - Rothgerberbach - Chlodeigplatz - Sjokolademuseet - Trekanttårnet - Lanxess Arena - Odysseum/Köln Arcaden - Zoo/Flora - Eigelstein - Mediapark - Friesenplatz - Neumarkt - Domkirken (den første bussen kommer tilbake kl. 11.30, og den siste bussen kommer kl. 18.30). Hvert 30. minutt kommer det en ny buss til hver holdeplass.

Köln: Billett til TimeRide VR-tidsreiseopplevelse

3. Köln: Billett til TimeRide VR-tidsreiseopplevelse

Legg ut på en spennende reise med TimeRide og opplev det uødelagte Köln og den fascinerende livsstilen i de legendariske tjueårene! Sammen med den sjarmerende hattemakeren Tessa og gatebilsjåføren Pitter fra Köln, kan du oppdage den spennende tiden etter slutten av 1. verdenskrig, den britiske okkupasjonen og spanskesyken. Din tidsreise i 3 trinn: · Kinoen: På 1920-tallet utviklet flere og flere kinoer seg til massive filmpalasser. Kinoen var en allestedsnærværende og glamorøs del av hverdagen og en viktig informasjonskilde. Gå inn i vårt «Lichtspielhaus» og ta plass sammen med det fine samfunnet, en underholdende kortfilm i datidens stil viser deg den historiske utviklingen av Köln på tjuetallet. · Hattemakerbutikken: I hattemakerbutikken til Riedschneider-familien dykker du sammen med Tessa inn i 1920-tallets glamorøse moteverden. På 1920-tallet hadde alle hatt på seg og hattevalget sa mye om bæreren! I den kjærlig dekorerte butikken er kunsten å bære og lage hatter illustrert ved hjelp av tallrike originaler fra hattemakerfamilien Diefenthal i Köln. Du vil også lære mer om Tessas presserende spesialbestilling ... Kommer den viktige leveransen hennes i tide til Neumarkt takket være Pitter? · VR-turen: Høydepunktet på tidsreisen tilbake til 1926: På din virtuelle tur med den første elektriske trikk i Köln, får du oppleve byens skjønnhet før den ble ødelagt under 2. verdenskrig. Med VR-brillene dine kan du nyte en 360° panoramautsikt og oppdage ikoniske landemerker i det gamle Köln, hvorav mange har forsvunnet eller knapt kan gjenkjennes i dag, som Kölnerdomens omgivelser på den tiden, den gamle sentralstasjonen, Schauspielhaus-teatret, rådhuset ledet av Konrad Adenauer, og mye mer. På Neumarkt ender turen i det fargerike karnevalets kjas og mas med en «Grand Finale».

Köln: Bryggeritur med tre "Kölsch" -smakinger

4. Köln: Bryggeritur med tre "Kölsch" -smakinger

Utforsk den vakre byen og historien til Köln på en morsom og interaktiv måte. Besøk de berømte bryggeriene og smak 3 Kölsch-øl under turen. Du kan velge mellom en privat eller gruppetur og nyt bryggekulturen i byen. Bli med på en omvisning der guidene har frihet til å velge hvilke bryggerier de skal ta deg med til. La disse Kölsch-kjennerne ta avgjørelser basert på gruppedynamikken, og sikre at alle blir underholdt og fornøyde Begynn opplevelsen din nær katedralens store inngang ved Kreuzblumen-monumentet. Start den tørsteslukkende reisen til 3 forskjellige bryggerier, hvor du skal smake på 3 deilige lokale øl for å finne den som passer best for deg. Lær om bryggeriene og den lokale bryggekulturen, samt smak hundrevis av års bryggerfaring. Besøk tradisjonelle bryggerier som det 700 år gamle Brauhaus Sion, samt yngre oppkomlinger som Früh am Dom, Kölns største.

Köln: Melaten-kirkegården, Life, Love and Death Tour

5. Köln: Melaten-kirkegården, Life, Love and Death Tour

Vandre gjennom Melaten kirkegård i Köln og se gravene til byens mest fremtredende personligheter på en spasertur. Fordyp deg i roen og den rike historien til den store parken med en guide. Oppdag et sted med stillhet innebygd i en vakker park med uforlignelig flora og fauna midt i Köln. Besøk Melaten kirkegård og rusle gjennom komplekset, som har et areal på over fire hundre tusen kvadratmeter og rundt 55 000 gravplasser. Nyt øyeblikk av fred og ro under den guidede turen og opplev hvor nær kjærlighet, død og lidelse samt kunstkultur er hverandre. Lær interessante fakta og kuriositeter om historiske personligheter og imponerende graver og monumenter og besøk den tidligere "Leprosenanstalt".

Köln: Bycruise på Rhinen langs gamlebyen

6. Köln: Bycruise på Rhinen langs gamlebyen

Alle turene fører langs den gamle bypanoramaet og forbi Rheinauhafen med kranhusene og tilbake nedover Rhinen til Köln-Mülheim. Fortsett opp Rhinen til dyrehagen/taubanen, hvor du også kan gå av og på. Til slutt går cruiset tilbake til utgangspunktet, brygga ved Dom/Hohenzollernbrücke hvor turen slutter.

Köln: Cruise på Rhinen gjennom gamlebyen

7. Köln: Cruise på Rhinen gjennom gamlebyen

Se Kölns beste severdigheter fra vannet på et bycruise. Beundre utsikten over den verdensberømte Kölnerdomen fra vannet og dykk dypere inn i stedene med løpende kommentar fra skipets høyttalere. Start Rhincruise ved å gå ombord på de romslige elvebåtene, MS Rheinperle, MS Rheinland eller MS Rheintreue. Legg ut på sightseeingeventyret ditt. Ta bilder av utsikten over den ikoniske Kölnerdomen og gamlebyen, cruise til Rheinauhafen hvor Schokoladenmuseum og Sportmuseum ligger. Gå forbi de karakteristiske kranhusene i havneområdet. Gå under 5 broer for å nå Rodenkirchen-bydelen i sør. Under cruiset kan du oppdage mer om severdighetene i Köln med kommentarer om bord på både engelsk og tysk. På ekstra kveldsturer (fra 17:15) kan du nyte solnedgangen om bord med avkjølt loungemusikk og slappe av under turen! Disse turene gjennomføres uten forklaringer av severdighetene. Unn deg en godbit ombord med muligheten til å kjøpe et lokalt Kölsch-øl eller en sterk kaffe og et kakestykke. Gå tilbake til møtepunktet på slutten av ditt avslappende cruise. Vennligst merk: Når du bestiller disse billettene, er det ingen mulighet for å avbryte reisen på Rheinauhafen- og Rodenkirchen-stasjonene!

Köln: The Night Watchman Old Town Walking Tour på tysk

8. Köln: The Night Watchman Old Town Walking Tour på tysk

Utforsk gamlebyen i Köln på en guidet tur og se de historiske bygningene om natten. Følg nattevakten i sin historiske drakt ved lyset fra lykten til en annen tid, da hver hele time ble forkynt. Lær alt om pliktene til den historiske nattevakten og livet i middelalderen mens du vandrer gjennom de trange gatene i Kölns gamleby. Lær hvorfor griser ble slått foran Kölns kirker og hvorfor løse hunder ble så godt matet i århundrer tidligere. Oppdag hvordan Kölns innbyggere gjorde motstand mot myndighetene og lytt til mange legender og anekdoter om Kölns historie.

Köln: Opplev byen med KölnCard

9. Köln: Opplev byen med KölnCard

Opplev Köln på en komfortabel og kostnadseffektiv måte med KölnCard. Kortet gir deg en rekke rabatter til kunst- og kulturattraksjoner, samt andre fritidsattraksjoner i tillegg til spisesteder og shopping. Du får f.eks. rabattert inngang til museene i Köln og mange andre interessante steder. Få rabatter på teater og konsertsaler i byen og reis gjennom hele regionen med båt. Dette tilbudet gir deg også gratis reiser på byens kollektivnett. KölnCard rabatter: Museer - Deutsches Sport und Olympia Museum - 50 % rabatt på museumsinngang - Duftmuseum Farinahaus - 50 % rabatt på museumsinngang - Kölner Karnevalsmuseum - 50 % rabatt på inngangsbilletten for voksne - Käthe-Kollwitz-Museum - 50 % rabatt på inngangsbilletten for voksne - Kölner Senfmuseum - 50 % rabatt på mølle-omvisning - Photografische Sammlung / SK Stiftung Kultur - 50 % rabatt på inngangsbilletten til gjeldende utstilling - Tanzmuseum des Deutschen Tanzarchivs - 50 % rabatt på inngangsbilletten til gjeldende utstilling - Kolumba Kunstmuseum des Erzbistums Köln - 40 % rabatt på inngangsbilletten - Schokoladenmuseum - 24 % rabatt på inngangsbilletten - Archäologische Zone Köln - 20% rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - EL-DE Haus NS Dokumentationszentrum - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Kölner Dom Schatzkammer - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Museum für Angewandte Kunst - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Museum für Ostasiatische Kunst - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Museum Ludwig - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Museum Schnütgen - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Rautenstrauch-Joest-Museum - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Römisch-Germanisches-Museum - 20 % rabatt på inngangsbilletten, ekskludert spesialutstillinger - Kölnisches Stadtmuseum - 20 % rabatt på inngangsprisen, unntatt spesialutstillinger - Wallraf-Richartz-Museum - 20 % rabatt på inngangsprisen, unntatt spesialutstillinger Mat - Karstadt Le Buffet Restaurant & Kafé - 20 % rabatt på måltider og drikke - Maritim Hotel - 20 % rabatt på alle måltider og drikke i Café Heumarkt - Brauhaus Sion - 15 % rabatt på en hovedrett - Café Scholl - 15 % rabatt på dagens lunsj - Dinea Café & Restaurant i Ihrer GALERIA Kaufhof - 15 % rabatt på måltider (unntatt spesialtilbud) - Hard Rock Cafe Cologne - 15 % rabatt i restauranten (unntatt alkoholholdig drikke) Sightseeing - KölnTourismus-tur - 50 % rabatt på den daglige omvisningen (unntatt lørdager og søndager) - Colonia Prima-omvisning - 28 % rabatt på kostyme-omvisningen «Besøk Heinrich Heines forbudte by i Köln» - Stadtgeschichten Köln tour - 23 % rabatt på alle turer - CCS Busreisen GmbH - 20 % rabatt på en dagsbillett til hopp på hopp av-buss - Colonia Prima tour - 20 % rabatt på offentlige kostymeomvisninger - Kolumba Kunstmuseum des Erzbistums Köln - 20 % rabatt på offentlige turer - Köln Düsseldorfer-fergen (KD) - 20 % rabatt på billettprisen, ekskludert spesialturer - KölnTourist-fergen - 20 % rabatt på panoramaturer, havneturer og dagsturer til Siebengebirge - Sykkelleie på Hauptbahnhof - 20 % rabatt på leie av sykkel for 1 dag - StadtKunst Köln - 20 % rabatt på alle omvisninger - inside Cologne - 15-20 % rabatt på alle offentlige omvisninger for voksne - RheinEnergie Stadion omvisning - 17 % rabatt på enkeltbilletter for voksne - KölnerCity Tour e.K. - 15 % rabatt på alle sightseeingbusser - KölnTourismus - 15 % rabatt på billetter til offentlige byomvisninger - perpedalo Köln Rikscha - 15 % rabatt på alle omvisninger Opplevelse - Studiobühne Köln - 50 % rabatt på billettprisen - Wolters Bimmelbahn - 42 % rabatt på enkeltturen for voksne - Comedia Köln Theater - 28 % rabatt på inngangsbillett - Kölner Zoo - 17 % rabatt for voksne og 24 % rabatt for barn - Gürzenich Orchester in der Philharmonie - 20 % rabatt for konserter på mandager og tirsdager - Odysseum - 20 % rabatt på alle arrangement - Oper Köln - 20 % rabatt på alle arrangement - Theater am Dom - 20 % rabatt på alle arrangement - Kölner Haie Eishockey - 15 % rabatt på KECs kamper - Kölner Seilbahn - 15 % rabatt på rundturer for voksne - Theater am Bauturm freies Schauspiel - 15 % rabatt på billettprisen - koelnwhisky Dieter Matuschke - 10 % rabatt på whisky- og romsmaking Shopping - Hard Rock Cafe Köln - 15 % rabatt i Rock Shop - KölnTourismus - 15 % rabatt på alle kjøp i KölnShop - 4711 Traditionshaus - 10 % rabatt for kjøp over 25 EUR - Duftmuseum Farina - 10 % rabatt på en Original Eau de Cologne - koelnwhisky Dieter Matuschke - 10 % rabatt på internasjonal whiskeys, vin og likør

Köln: Oppdag ølet i Köln med en øltur i gamlebyen

10. Köln: Oppdag ølet i Köln med en øltur i gamlebyen

Bli kjent med Kölns pulserende ølkultur på en guidet tur til fire forskjellige ølstuer i gamlebyen. Bli kjent med det lokale ølet og andre reisende med innsiktsfulle historier og anekdoter fra guiden din. Velg det private alternativet for en omvisning som kan tilpasses etter behov, og som er ideell for bedriftsutflukter eller utdrikningslag. Møt guiden din i hjertet av byen, og ta turen til fire forskjellige tradisjonelle ølstuer i Kölns historiske gamleby. Her kan dere bestille lokalt brygget øl i Kölsch-stil og nyte den unike smaken. Mens du slapper av på bryggeriet, kan du lytte til guidens historier om Kölsch, byen og den lokale livsstilen. Nyt den sjarmerende atmosfæren i ølstuene og utveksle historier med andre reisende over bordet. Hvis du er heldig, kan guiden til og med avsløre en lokal hemmelighet og forklare hvorfor den som serverer øl i Köln ikke kalles kelner, og hvorfor de har en helt spesiell holdning.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Köln
Denne tyske elvebyen venter på deg med sin ikoniske katedral, gotiske arkitektur og sjarmerende gamleby.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Köln

Alle aktiviteter

178 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Köln

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Köln

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Köln?

Flere reisetips for Köln

Vil du vite mer om aktiviteter i Köln? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Köln

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 12 258 vurderinger

Museet er fint, spesielt utstillingen om sjokoladens historie. De meksikanske utstillingene, forklaringene om det er flotte! Det samme gjelder området som omhandler sjokoladeautomatene og viktigheten av sjokolade. Utstillingen under taket, som omhandler de enkelte merkene, er etter min mening en godbit.

Veldig bra. Dessverre kunne vi ikke smake på fontenen eller prøvefordelerroboten.