Våre mest anbefalte ting å gjøre i København

København: Kanalcruise fra Nyhavn

1. København: Kanalcruise fra Nyhavn

Opplev København fra vannet på et kanalcruise og se hvordan fortid og nåtid smelter sammen, mens du seiler langs idylliske kanaler. Underveis passerer du mange av byens mest kjente landemerker – gamle og nye. Dra fra Nyhavn og cruise langs noen av byens mange vannveier. Beundre slottene Christiansborg og Amalienborg, se Nyhavns severdigheter, og beundre de finansielle sentrene, slik som Sentralbanken og den tidligere København Børs. Cruise forbi Den lille havfrue på Langelinie, mens guiden forteller deg historien om statuen, samt andre landemerker og bygninger du passerer underveis. Etterpå drar du tilbake til Nyhavn. Kommentarer er tilgjengelig på dansk og engelsk, samt et ekstra tredje språk på forespørsel.

Køvenhavn: Copenhagen Card-Discover med 80+ attraksjoner og offentlig transport

2. Køvenhavn: Copenhagen Card-Discover med 80+ attraksjoner og offentlig transport

Få ditt personlige sightseeingpass til København med Copenhagen Card, og nyt gratis inngang til over 80 forskjellige museer og attraksjoner. Kortet er tilgjengelig i perioder på 24, 48, 72, 96 og 120 timer og gir tilgang til noen av byens beste museer og attraksjoner. Kom deg fra sted til sted med gratis og ubegrenset bruk av transportsystemet, inkludert bybusser, tog, havnebussene og metroen. Lær mer om den danske hovedstaden på steder som slottet, eller kos deg i en av Europas eldste fornøyelsesparker. Her er et lite utvalg av de mange attraksjonene som ditt København-kort dekker: • Tivoli (kun inngang som ikke inkluderer attraksjoner) • Canal Tours (Klassisk kanalcruise i København) • Rosenborg slott • Amalienborg slott • ARKEN Museum for moderne kunst • Dansk arkitektursenter • Karen Blixen-museet • Vikingskipsmuseet • Det danske krigsmuseet • Rundetårn • Christiansborg – De Kongelige mottakslokalene • Nasjonalmuseet • Kronborg slott • København dyrehage • Casino Marienlyst • Cisternerne • Designmuseet Danmark

København: Hopp-på hopp-av-busstur og valgfri båttur

3. København: Hopp-på hopp-av-busstur og valgfri båttur

Opplev vakre København fra en åpen toetasjes sightseeingbuss. Med billetten din kan du hoppe av og på så mye du vil, ved hvilket som helst av de praktiske stoppestedene rundt i byen. Oppdag byens mest populære attraksjoner i ditt eget tempo. Sightseeingen blir enda mer underholdende og informativ med digitalt forhåndsinnspilte kommentar tilgjengelig på 10 språk. Med 22 holdeplasser rundt i byen, stopper bussen i nærheten av alle Københavns attraksjoner og severdigheter. Fra den nest eldste fornøyelsesparken i verden, Tivoli, til vinterresidensen til kongefamilien, Amalienborg slott og mange andre toppattraksjoner. Velg alternativet med både buss og båt for den komplette sightseeingpakken. Len deg tilbake og slapp av om bord på de utmerkede, blå sightseeingbåtene «Nettobådene». Nyt en sightseeing gjennom de mange havnene og kanalene i byen og se en annen side av København. På denne 1 time lange båtturen passerer du fargerike Nyhavn, trendy og livlige Christianshavn og selv den verdenskjente statuen av den lille havfruen.

Tivoli i København: Klassisk kombibillett med ubegrenset antall turer på attraksjoner

4. Tivoli i København: Klassisk kombibillett med ubegrenset antall turer på attraksjoner

Spar tid med forbi-køen-inngangsbillett til Tivoli og nyt en dag med spennende attraksjoner, med denne billetten til Tivoli fornøyelsespark i København. Dra nytte av ubegrenset adgang til attraksjoner, for å utforske det hjemsøkte Villa Vendetta. Få adrenalinkick mens du kjører berg-og-dal-banene Den flyvende Kuffert, Minen eller Dæmonen. Ha det gøy på Veteranbilerne og Mælkevejen. Se utstillingene på akvariet. Prøv lykken på Hyggehjulet, for å smake på noe søtt eller sats på Grand Prix-spillet.

København: Adgangsbillett til Tivoli

5. København: Adgangsbillett til Tivoli

Gå forbi køen til billettsalget på Tivoli i København, med din forhåndsbestilte billett. Velg mellom billetter for ukedager, helger og for tidlig inngang.   Tivoli ble grunnlagt i 1843 av den talentfulle og bereiste Georg Carstensen, og er den nest eldste fornøyelsesparken i verden. Opplev vakre blomster og hager, restauranter og kaféer, og ta en tur med en av parkens berg- og dalbaner. Enten du besøker København på egen hånd, som par eller sammen med familien, har Tivoli mye å by på. Du kan lett tilbringe hele dagen ved å bare vandre rundt og kjenne på stemningen. Ta en kopp kaffe i solen eller hør Tivolis ungdomsgarde spille. Parken ligger i hjertet av København og er virkelig en oase i byen som du ikke bør gå glipp av.

Tivoli: Billett med ubegrenset antall attraksjoner

6. Tivoli: Billett med ubegrenset antall attraksjoner

Tivoli er den mest besøkte fornøyelsesparken i Skandinavia, og den tredje mest besøkte i Europa. Med dette heldagspasset er det lettere enn noensinne å prøve alle de spennende attraksjonene. Slipp ditt indre barn løs, og prøv mer enn 30 berg-og-dal-baner så mange ganger du vil. Bestill billett-armbånd før du reiser for å unngå styr, og nyt ubegrenset adgang til Tivolis berg-og-dal-baner og andre attraksjoner. Utforsk høydepunktene ved dette spennende stedet i København. Enten du besøker København på egen hånd eller sammen med familien, har Tivoli mye å by på. Du kan lett tilbringe hele dagen ved å bare vandre rundt og kjenne på stemningen. Merk at denne billetten ikke inkluderer adgangsavgiften, som må kjøpes separat

København: 48-timers hopp-på hopp av-billett for buss og båt

7. København: 48-timers hopp-på hopp av-billett for buss og båt

Utforsk København i ditt eget tempo med en 48-timersbillett til byens dobbeltdekkerbuss og gratis adgang til en klassisk båttur langs kanalene. Du kan hoppe av på hvilket som helst av de 25 stoppestedene i sentrum, inkludert Gefionspringvandet, Amalienborg og den legendariske fristaden Christiania. Hopp av bussen ved dyrehagen, utforsk Frederiksberg slott, se Frihedsstøtten eller stopp ved Carlsberg-bryggeriet. Københavns slott og museer ligger omtrent på rad og rekke, mens bussen kjører gjennom de sjarmerende gatene i den danske hovedstaden. På varme dager kan du gå opp på det åpne dekket og slappe av i de komfortable setene. Du kan hoppe av og på så mange ganger du vil, så lenge billetten din er gyldig. På kalde dager varmes bussene opp for å holde deg varm under den store opplevelsen. Gå ned til havnen, kjenn den svale vinden og pust inn den friske luften. Se den berømte Lille havfrue og den forbløffende Sorte Diamant, Danmarks nasjonalbibliotek. Hopp deretter på en båttur fra enten Nyhavn eller Ved Stranden for å se byen fra vannet. Her får du se noen av de store attraksjonene, som Christiansborg slott, det slående nye operahuset*. Et lite utvalg av busstoppene: Den lille havfrue Marmorkirken Kongens Nytorv Christianshavn Christiansborg slott Carlsberg Christiania Operaen* Planetariet* ogLangelinie (cruiseterminaler) Lydguider og hodetelefoner er utstyrt med forhåndsinnspilte kommentarer på forskjellige språk, inkludert engelsk, spansk, tysk, fransk, russisk, italiensk, dansk, japansk, kinesisk, svensk, polsk og ukrainsk. Båtstopp: Ved Stranden Nyhavn

København: 3-timers sykkeltur med høydepunkter

8. København: 3-timers sykkeltur med høydepunkter

Utforsk København på en 3-timers guidet sykkeltur. Sykle langs byens sykkelfelt, oppdag skjulte steder og historiske høydepunkt. Oppdag den berømte Marmorkirken (Frederiks Kirke) og det populære Tivoli. Utforsk den historiske Christiansborg, sykle langs den pittoreske vannkanten på Nyhavn og finn den berømte statuen av Den lille havfrue. Se den majestetiske Rådhuspladsen, Amilienborg og nyt en plass med grønne omgivelser rundt Københavns berømte innsjøer. Det blir mange fotomuligheter underveis. Den hyggelige lokale guiden svarer på dine spørsmål om byen og gi deg personlige tips for oppholdet ditt i København.

København: Guidet kanaltur med elektrisk båt

9. København: Guidet kanaltur med elektrisk båt

Denne miljøvennlige båtturen er den beste måten å utforske København på. Oppdag alle de skjulte perlene og hør mindre kjente historier om de forskjellige områdene du passerer mens du glir gjennom de pittoreske kanalene og den gamle havnen i København. Din kunnskapsrike kaptein vil live-guide turen på både engelsk og dansk, og du er velkommen til å stille spørsmål underveis. Denne turen vil garantert få deg til å se hovedstaden fra et annet perspektiv.

København: Guidet bytur på el-sykkel

10. København: Guidet bytur på el-sykkel

Oppdag København med en guidet e-sykkeltur København er en av verdens sykkelhovedsteder, med halvparten av den danske befolkningen som pendler til jobben på sykkel hver dag. Å dra på en sykkeltur i København betyr at du vil se byen slik lokalbefolkningen gjør. Og når du blir med på Fatbike Tours på en guidet tur, trenger du heller ikke svette på turen, siden elsykkelen gjør den til en av de mest avslappede turene i byen. Følg guiden din og utforsk denne pulserende byen. Turen varer i 2 timer og tar deg til mange av de beste severdighetene i Københavns indre by. Turens utgangspunkt er lett tilgjengelig, siden det er inne på Københavns sentralstasjon, rett over gaten fra Tivoli. Derfra starter du eventyret! Du vil sykle rundt hele København og få en følelse av byen på bare 2 timer! Nyt utsikten og lytt til guidens tips, fakta og historier. Utforsk Nyhavn, den berømte fargerike havnen, Den lille havfrue-statuen og se de mange veggmaleriene og gatekunsten i Freetown Christiania-området. Hopp på Fatbike Den beste måten å utforske København på er som lokalbefolkningen gjør, ved å sykle! For å spare tid og energi vil våre elektriske Fatbikes gi deg litt ekstra fart for å dekke mer terreng. Opplev byen på nært hold, og med byen som er så sykkelvennlig, er det superbesparende også.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
København
Danmarks hovedstad fanger essensen av skandinavisk stil, med vakre monumenter og historie å matche.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i København

Alle aktiviteter

154 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt København

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om København

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve København?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra København?

De beste dagsturene og utfluktene fra København er:

Kronborg slott

Flere reisetips for København

Vil du vite mer om aktiviteter i København? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om København

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 11 730 vurderinger

Bussen hentet oss rett ved cruiseterminalen og kjørte deretter til den lille havfruen. Derfra kan du klatre totalt 2 rundturer og selvfølgelig gå inn og ut på hver stasjon... typisk for disse bussene. På Tivilo kunne du deretter bytte til 2. runde, slik at du kunne få et flott inntrykk av København. Konklusjon: alltid glad!

Kortet inneholder egentlig ALT du må se i København. Vi dro til rundetårnet, til Tivoli, tok en båttur, besøkte mange museer og brukte t-banen. Jeg vet at 60€ per dag høres ut som mye, men ellers ville vi ha betalt mye mer for attraksjonene.

Positiv opplevelse. Har vært i København flere ganger, likevel nyttig og hyggelig med en guidet tur. Kunne godt tatt den lengre runden. Syklene var ikke de beste, men greit nok. Hjelm kunne vært inkludert i prisen.

En magisk opplevelse å gå gjennom parken. Spesielt under høytidene. Var der i desember og det var bare helt fantastisk ✨ Mange sanseopplevelser på en gang. Et eventyr

Hele guidene var fantastiske. Lexie er bokstavelig talt best, jeg var i stand til å få 2 nye venner takk henne. Alles energi var fantastisk, og de var super vennlige!