Ting å gjøre København

Danmarks hovedstad fanger essensen av skandinavisk stil, med vakre monumenter og historie å matche.

Ofte stilte spørsmål om København

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve København?

Toppattraksjoner man bør få med seg i København er:

Flere reisetips for København

Vil du vite mer om aktiviteter i København? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om København

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 10 313 vurderinger

Bussen hentet oss rett ved cruiseterminalen og kjørte deretter til den lille havfruen. Derfra kan du klatre totalt 2 rundturer og selvfølgelig gå inn og ut på hver stasjon... typisk for disse bussene. På Tivilo kunne du deretter bytte til 2. runde, slik at du kunne få et flott inntrykk av København. Konklusjon: alltid glad!

For de som planlegger flere besøk og turer, er dette det essensielle kortet!! Ingen tillegg, jeg benyttet til og med anledningen til å komme på besøk som jeg i utgangspunktet ikke hadde planlagt! Jeg plukket den opp veldig enkelt i T3-hallen på flyplassen

Positiv opplevelse. Har vært i København flere ganger, likevel nyttig og hyggelig med en guidet tur. Kunne godt tatt den lengre runden. Syklene var ikke de beste, men greit nok. Hjelm kunne vært inkludert i prisen.

Om du vil oppleve Tivoli på det vakreste,,dra på kvelden. vi dro da det startet å bli mørkt,og det var SÅ vakkert. Så masse f ine lys og lamper.Virkelig en opplevelse altså.

Hele guidene var fantastiske. Lexie er bokstavelig talt best, jeg var i stand til å få 2 nye venner takk henne. Alles energi var fantastisk, og de var super vennlige!