Våre mest anbefalte ting å gjøre i Ko Tao

Koh Tao: Snorkling høydepunkter dagstur og lunsj

1. Koh Tao: Snorkling høydepunkter dagstur og lunsj

Start turen med en hentetjeneste fra hotellobbyen din og bli kjørt til Mae Haad Pier hvor du vil møte mannskapet på Sangthong Tours. Etter en rask helsesjekk, gå ombord på den modifiserte fiskekutteren og tøff til det første snorkelstedet på Koh Nangyuan utenfor Koh Taos nordvestkyst. Gå på den ikoniske stranden som knytter gruppen av tre øyer i Koh Nangyuan sammen, og klatre opp til utsiktspunktet på toppen av den høyeste av de tre øyene. Det er noen få separate svømmeområder med tropiske fisker, inkludert Japanese Garden som det beste snorklestedet og andre hvor du bare kan slappe av og slappe av. Gå over til Mango Bay mens du nyter en lunsj i thailandsk stil om bord. Bukten er oppkalt etter mange mangotrær som en gang vokste på denne delen av Koh Tao i overflod. Den praktfulle Mango Bay skinner med turkisgrønt og vakkert vann som er fullt av marint liv. På grunn av grunne utenfor stranden og sandbunnen som gir vannet en vakker turkisgrønn fargetone, er Mango Bay et reisemål for snorkleaktiviteter. Fortsett til Hin Wong Bay som ligger på østkysten av Koh Tao omgitt av store steinblokker. Det er flere undersjøiske tinder dekket av fruktbare koraller, anemoner og mange typer fisk som kan sees her. Vannet her er utrolig klart og du kan være heldig nok til å se flotte sardinskoler bli jaget av sultne trevally i vann som er mindre enn en meter dypt. Neste stopp er ved Aow Luek som er oppkalt etter sin dype, konkave form samt dybden på vannet som gjør det bra for snorkling selv ved svært lavvann. Forvent en fantastisk natur med hvit sandstrand og vann med varierende blånyanser, og Shark Island i bakgrunnen. Før du går tilbake til brygga, ta en stopp ved Shark Bay hvor du kan svømme sammen med de mange svarttipphaiene eller havskilpaddene som kommer dit hver dag.

Ko Tao: Dagstur med snorkling til Koh Nang Yuan med måltider

2. Ko Tao: Dagstur med snorkling til Koh Nang Yuan med måltider

Utforsk Koh Nang Yuan, en gruppe på 3 bittesmå holmer utenfor Ko Taos nordvestkyst, på en dagstur med hotelltransport. Få tilgang til padlebrett, kajakkpadling og snorkelutstyr for å nyte tiden på vannet. Nyt en lunsjbuffé om bord og sesongens frukt med te og kaffe, og grillsett og Mojito (alkoholfri) mocktailmiddag med ubegrenset brus. Bli hentet fra hotellet ditt i Ko Tao og bli kjørt til brygga for å begynne eventyret. Nyt solen på den lille stranden som forbinder denne palmekantede øya med nabolandet Koh Nang Yuan. Deretter går du til Japanese Gardens dykkested i en skjermet bukt på østsiden av Koh Nang Yuan. Utforsk et rikt utvalg av koraller og undervannsfauna langs granittsteinene. Etter en time kan du hoppe tilbake om bord for å slappe av på soldekket mens mannskapet serverer en nylaget lunsj. Nyt måltidet mens du nyter utsikten over Nang Yuan Island og Mango Bay. Deretter finner du deg selv omgitt av frodige grønne åser og steinblokker ved den uberørte Ao Muong-stranden, en ferieby med postkort i Mango Bay med flere snorklemuligheter. Fortsett til østkysten av Ko Tao for å nå den store bukten Hin Wong. Slapp av på Ao Hin Wong-stranden eller dra på snorkling. Hvis du er heldig, kan du se sardinestimer bli jaget av sultne trevallyfisk på 1 meters dyp. Deretter kan du ta turen til Aow Leuk-stranden, hvor du kan observere et stort mangfold av fisk i forskjellige størrelser og noen ganger små harmløse haier bare noen få skritt ned i vannet. Midt i bukta er det sandbunn, så flyt rundt uten å bekymre deg for å treffe steiner. Beveg deg mot Shark Bay for å observere haier svømme fredelig over havbunnen. Gå 4 til 10 fot dypt i vannet for å se havskilpadder og svarttipphaier, noen av dem over 6 fot lange, krysse bukten. Når dagen nærmer seg slutten, kan du se solnedgangen mens du unner smaksløkene dine grillsett og Mojito (alkoholfri) mocktailmiddag på vei tilbake til Mae Haad brygge.

Koh Samui: Koh Tao og Nangyuan snorkletur med lunsj

3. Koh Samui: Koh Tao og Nangyuan snorkletur med lunsj

Det vennlige teamet til Insea Speedboat vil hente deg direkte fra hotellobbyen på Koh Samui og bringe deg til den private bryggen ved Bang Rak. Få nyttig informasjon fra guiden din og nyt en lett frokost før du drar med hurtigbåt til Koh Nangyuan. Når du ankommer Koh Nangyuan, anbefaler vi å gå umiddelbart til toppen av det spektakulære utsiktspunktet for å unngå folkemengdene. Det tar rundt 15 minutter å komme til toppen. I tillegg til utsiktspunktet kan du tilbringe tid på stranden, hvor det er rikelig med solsenger og parasoller å leie. Det er noen få separate badeområder på Koh Nangyuan - den japanske revhagen er absolutt et av de mest imponerende snorklestedene. Vannet er veldig grunt i begynnelsen med fin sand. Etter det vil det være litt steinete fordi undergrunnen er full av koraller, det er derfor vannfargen er så vakker. Fortsett med hurtigbåt til Koh Tao som ligger bare en halv kilometer fra Nangyuan. Stopp ved en skjult vik øst for Koh Tao og nyt en deilig lunsj i thailandsk stil på den vakre restauranten ved havet. Så er det tid for padling med kajakk langs den dramatiske kystlinjen med bratte klipper. For de mer avslappede, kjøl deg ned i vannet og kikk inn i den fantastiske undervannsverdenen ovenfra. Gjør flere snorklestopp ved Mango Bay, Lighthouse Bay, Hin Wang Bay eller Aow Leuk, og en siste en på en bortgjemt strand på Koh Phangan. Husk å fange minnene fra livet ved å leie et av våre digitale undervannskameraer. Reiserute: • 07.30 - 08.20: Henting av hotell på Koh Samui • 08:20 - 08:50: Møt båtmannskapet på Insea Speedboat brygge • 08.50 - 09.00: Nyt en lett frokost • 09:00 - 10:30: Cruise med hurtigbåt til Koh Nangyuan • 10:30 - 12:00: Sol, snorkle og klatre opp til utsiktspunktet til Nangyuan Island • 12:00 - 13:00: Nyt en deilig thailandsk buffélunsj i en restaurant på Koh Tao • 13:00 - 13:45: Kajakk på den idylliske østkysten (oktober-mars) • 13:45 - 14:30: Snorkle ved Buddha Point • 14:30 - 15:30: Svøm på en bortgjemt strand på Koh Phangan • 15:30 - 16:00: Gå tilbake til Koh Samui • 16:00 - 16:30: Transfer tilbake til hotellet

Fra Samui: Dagstur med hurtigbåt Ko Tao og Koh Nang Yuan

4. Fra Samui: Dagstur med hurtigbåt Ko Tao og Koh Nang Yuan

Start dagen med å bli hentet på hotellet på Koh Samui i en minibuss med klimaanlegg. Nyt en lett frokost ved innsjekkingsstedet, før du går ombord på speedbåten og starter turen. Første stopp er Ao Muang, Mango Bay, Koh Tao. Her får du en time til å svømme og snorkle, og slappe av på den vakre stranden. Nyt den fantastiske atmosfæren på øyene mens du spiser lunsj på Koh Tao. Etter lunsj drar du videre til den naturskjønne Nang Yuan-øya. Nyt dette paradiset ved å slappe av på stranden, svømme og snorkle. Gå en fottur opp til fjellet på øya forå få en av de vakreste utsiktene over Koh Nang Yuan.

Ko Tao: Prøv Scuba Diving 1-dagers opplevelse

5. Ko Tao: Prøv Scuba Diving 1-dagers opplevelse

Prøv dykking på denne heldagsaktiviteten, perfekt for de som har lite tid. Møt gruppen din kl. 10.00 og bli utstyrt for dykkerutstyret. Instruktøren din vil gå gjennom en sikkerhetsbriefing, og du vil fullføre en kort quiz for å være sikker på at du har forstått alt. Kl. 12.00 drar du fra stranden for å gå om bord i en skreddersydd dykkebåt med alle fasiliteter som kreves for at du skal ha en hyggelig og avslappet dag. Din instruktør vil sette opp settet mens du slapper av på soldekket. Når du kommer til den rolige bukten, start på grunt vann for å bygge selvtillit og lære deg noen grunnleggende dykkeferdigheter. Følg deretter instruktøren din til en maksimal dybde på 12 meter, mens du nyter de imponerende severdighetene fra din første undervannsdykkeopplevelse. Etterpå kan du slappe av på båten eller nyte muligheten til å hoppe inn igjen for et nytt dykk. På slutten av dykkeopplevelsen, returner til dykkesenteret rundt kl. 17.00.

Koh Tao: Koh Nangyuan and the Hidden Bays Trip by the Oxygen

6. Koh Tao: Koh Nangyuan and the Hidden Bays Trip by the Oxygen

Dykk ned i den rolige skjønnheten til Koh Tao og Koh Nangyuan med vår fremste snorkeltur ombord på Oxygen. Oppdag "Turtle Island" og dens undervannsprakt, kjent for pulserende korallrev og et rikt teppe av marint liv. Turen vår er en inngangsport til noen av verdens beste snorklesteder, skreddersydd for både den nysgjerrige nybegynneren og den erfarne snorkelen. Eventyret ditt begynner med en praktisk henting fra din Koh Tao-innkvartering, som fører til den berømte Mae Haad-bryggen. Her venter oksygenet på å feie deg bort til den fantastiske Nang Yuan-øya. Som midtpunktet i turen vår tilbyr Nang Yuan en unik sandbro som forbinder tre øyer og et utsiktspunkt på en bakketopp med panoramautsikt. Det anerkjente snorklestedet "Japanese Garden" er et kaleidoskop av vannfarger du ikke bør gå glipp av. Etter en forfriskende lunsjboks servert om bord, vil vi guide deg til Mango Bay (Ao Muang) for å beundre utsøkte koraller og forskjellige fisker. Reisen vår fortsetter til Ao Hin Wong, et skue av Yellow-Strip scad, og Ao Leuk, feiret for sine majestetiske koraller. Dagens crescendo er ved Shark Bay, hvor grønne skilpadder glir og, med lykkens gunst, svarttipp-revhaier dukker opp. Ved å avslutte denne akvatiske odysséen går vi tilbake til Mae Haad brygge og sikrer at du blir komfortabelt transportert tilbake til overnattingsstedet ditt. Vår snorkeltur er ikke bare en aktivitet; det er en utforskning av naturlige underverker, en dag med oseanisk utdanning og et minne å ta vare på. Bli med oss for en opplevelse uten sidestykke der underverkene i Koh Taos hav blir en levende del av reisehistorien din.

Ko Tao: Åpent vann dykking 4-dagers kurs

7. Ko Tao: Åpent vann dykking 4-dagers kurs

Start opplevelsen med en ettermiddagsorientering klokken 16.00. Dagen etter begynner kl. 10:00 med en klasseromsøkt for å lære det grunnleggende om dykking. Kl. 12.00 flytter du til svømmebassenget, hvor din erfarne instruktør vil lære deg ferdighetene du trenger for dykking. Lær å tømme masken, hente regulatoren og hva du bør gjøre i en nødsituasjon. Neste dag begynner klokken 9.30 med en ny økt i klasserommet. Lær hvordan dykking påvirker menneskekroppen, noen grunnleggende navigering og andre sikkerhetsferdigheter. Om ettermiddagen kan du gå ut på båten for å fullføre de to første dykkene i åpent vann. Dykk til en maksimal dybde på 12 meter og se opp for rokker, lungefisk, murene og et fantastisk utvalg av levende revfisk. Den siste dagen din starter tidlig klokken 07:45, med 2 dykk på mer avanserte steder på Ko Tao. Se større skapninger som bor i øyas farvann, som barracuda, dronningfisk og til og med hvalhaier hvis du er veldig heldig. Etterpå vil du kunne kalle deg åpenvannsdykker og bli sertifisert opp til 18 meter hvor som helst i verden.

Ko Tao: Snorkletur til Hidden Bays og Nang Yuan Island

8. Ko Tao: Snorkletur til Hidden Bays og Nang Yuan Island

Seil rundt Koh Taos fengslende korallrev ombord på øyas øverste snorkelbåt, komplett med fasiliteter som vannsklie ombord, klatrevegg og flytende solsenger. Med veiledning av våre erfarne flerspråklige turguider, vil du bli behandlet på øyas undervannsprakt og den fascinerende skjønnheten til både dens marine og terrestriske landskap. Nang Yuan Island, et høydepunkt, tilbyr både en unik sandbro som forbinder tre øyer og det kjente snorklestedet "Japanese Garden". Eventyret ditt starter med en komfortabel henting fra overnattingsstedet ditt i Ko Tao, som tar deg til Mae Haad brygge. Dagen lover en rekke snorkleutflukter: fra de pulserende korallene og fiskene ved "Ao Muang" og de tette stimene med gulstripe fisker ved "Ao Hin Wong" til storheten til "Ao Leuks" koraller. Kronen på verket kan bare være "Shark Bay", hvor du, hvis lykken er på din side, vil se grasiøse grønne skilpadder og muligens den unnvikende svarttipprevhaien. Når solen begynner å gå ned, vil båten din kartlegge kursen tilbake til Mae Haad brygge, og sikre at du er trygt returnert til overnattingsstedet ditt innen kl. 05:00. Dykk inn i denne uforglemmelige dagen med havutforskning og øyunder.

Fra Koh Pha Ngan: Dagstur Koh Tao og Nang Yuan med lunsj

9. Fra Koh Pha Ngan: Dagstur Koh Tao og Nang Yuan med lunsj

Koh Tao har et vakkert undervannsparadis, og med denne dagsturen fra Koh Pha Ngan kan du nyte det uten å måtte overnatte i Koh Tao. På Koh Nang Yuan kan du svømme og slappe av på de unike hvite sandstrendene og nyte en lunsjbuffé på denne pittoreske øya. Hvis du føler deg i form for en fottur, kan du gå opp til utsiktspunktet ved Nang Yuan med utsikt over den uvanlige øyformasjonen. +-07:45 - Henting av hotell i Koh Pha Ngan med delt minibuss 08:30 - Innsjekking for hurtigbåt med litt snacks og kaffe/te 09:30 - Avgang fra Koh Pha Ngan 10:30 - Ankomst Koh Nang Yuan + ledig tid til å utforske og slappe av 11:45 - Deilig lunsjbuffé på Koh Nang Yuan 13:30 - Ett snorkelstopp på Koh Tao 14:45 - Avgang fra Koh Tao 15:45 - Ankomst Koh Pha Ngan + hotellavreise med delt minibuss etter

Koh Tao: Privat biltur til 8 kjente steder

10. Koh Tao: Privat biltur til 8 kjente steder

Henting fra hotellet til West Coast Viewpoint, som navnet antyder, tilbyr fantastisk panoramautsikt over hele vestkysten av Koh Tao og mot nord kan du se Koh NangYuan og utover. Du vil sannsynligvis kunne se noen få dykkebåter i horisonten ved Chumphon Pinnacle, som ligger omtrent 12 kilometer utenfor Koh Tao. Rett foran deg ligger Sairee Beach og lenger sør kan du se Mae Haad Bay og Jansom Bay. Det er et fantastisk utsiktspunkt. Tanote Peak Viewpoint er et av de høyeste punktene du kan nå på Koh Tao, og tilbyr panoramautsikt over både øst- og vestkysten. Ser ned over Love Koh Tao Viewpoint Bar og forbi Golden Viewpoint inn i Tanote Bay, Laem Thien Bay, og over til Shark Island, Tanote peak Viewpoint. Det er perfekt for de som ønsker å utforske noen forskjellige utsiktspunkter på en dag. De steinete utspringene ved Tanote Peak Viewpoint gir fantastiske fotomuligheter, og noen ganger kan du se litt spektakulær natur, som musvåger og havørn over hodet. Det er også noen interessante små steinsirkelmonumenter like ved toppen. Love Koh Tao Viewpoint er en av de mest populære attraksjonene på øya! Med panoramautsikt over Tanote Bay og den østlige kysten av øya, Love Koh Tao. View Point har utsikt over den naturskjønne Thailandbukten. Moondance Magic View nyter vakker havutsikt, og er bygget inn i klippene ved det rolige klippeområdet i Aow Lud Bay. Nyter vakker havutsikt. Den spesialiserer seg på thailandske sjømatretter eller internasjonal mat på Baan Talay eller Blue Heaven. Lunsj kan ordnes her. Sun Suwan 360° utsikt over buktene og øya utsikten herfra er fantastisk vakker, og viser de forskjellige fargene på det tropiske havet, frodig grønn tropisk jungel, andre utsiktspunkter på øya og over Thailandsbukten. John Suwan Viewpoint er et av de mest kjente og ikoniske utsiktspunktene på Koh Tao, nest etter Koh NangYuan Viewpoint. Ligger rett på den sørligste spissen av øya, stående på steinene og ser tilbake på øya, vil du se tett grønn jungel i midten, Chalok Bay i vest, og Shark Bay, Sai Daeng Bay og Shark Island i øst. Freedom Beach Koh Tao er en av de mindre strendene på øya, men skjønnheten og de naturskjønne stemningene veier opp for størrelsen. Trygt å si at det er et sted du må se på listen din over ting å gjøre i Koh Tao! Denne silkehvite sandstranden ligger bortgjemt under et skyggefullt palmetre og mangrovejungel med noe av det klareste, blåeste vannet på øya. Et grunt rev kan bli funnet like ved kysten med en overflod av koraller og fiskestimer som er kjent for å være et av de beste snorklestedene i Koh Tao!

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Ko Tao

Alle aktiviteter

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Ko Tao

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Ko Tao

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Ko Tao?

Flere reisetips for Ko Tao

Vil du vite mer om aktiviteter i Ko Tao? Trykk her for full oversikt