Våre mest anbefalte ting å gjøre i Ko Lipe

Koh Lipe: Heldags snorkletur på flere øyer med lunsj

1. Koh Lipe: Heldags snorkletur på flere øyer med lunsj

Legg ut på et undervanns snorkleeventyr fra Koh Lipe i Sør-Andamanhavet. Len deg tilbake og slapp av på en tradisjonell thailandsk langhalebåt mens du blir tatt fra øy til øy, hver enkelt unik. Beundre granittsteinene ved Koh Hin Son og svøm ned til det flerfargede korallrevet ved Koh Rokloy. Heldagsbåtturen vil også inkludere et besøk til de strålende hvite sandstrendene på Koh Ravi hvor du vil nyte en deilig lokal lunsj før du drar til Koh Dong for å se anemoner i havet og deretter Ao Ling for å finne aper i land. Fortsett reisen med et besøk til Koh Hin Ngam, unik for å være en av de eneste øyene i Satun-provinsen med en svart steinstrand. Lokal legende sier at hvis du kan stable 12 småstein oppå hverandre, vil alle dine ønsker gå i oppfyllelse. Etter en lang dag med snorkling, svømming og å ta bilder, hopp tilbake på båten og dra tilbake til Koh Lipe.

Ko Lipe: Snorkeltur utenfor sonen med Longtail Boat

2. Ko Lipe: Snorkeltur utenfor sonen med Longtail Boat

Opplev unike korallrev og sjøliv på denne gruppesnorkleturen til de ytre sonene til Ko Lipe (også Koh Lipe) med longtailbåt. Se på første hånd hvorfor den ytre sonen av Lipe er kjent som "Thailands Maldivene." Start med å møtes på Phataya Beach, og dra deretter ut på eventyret ditt. Den fullstendige reiseruten inkluderer: 1. Hin Son Island: Beundre denne øyas store steiner som er stablet oppå hverandre. Det er et unikt syn. 2. Ror Kloy Island: Se vann som er virkelig klart. Denne øya har grunt vann og naturskjønn utsikt. 3. Kam Nan Beach: Nyt et grunt badepunkt på denne stranden. 4. Dong Island: Stopp for dykking og se denne øyas mange sjøanemoner. 5. Phueng Island: På dette punktet langs turen kan du se sennepskoraller og mange typer fisk. 6. Monkey Beach: Ta en pause og spis en lunsjboks med gruppen. Dette stoppet er kjent for å ha mange aper. Det anbefales at deltakerne tar ekstra vare på seg selv og sine eiendeler på denne holdeplassen. 7. Phai Island: Fortsett eventyret med flere korallrev og fisk. 8. Hin Ngam Island: Denne øya er kjent for å ha lignende utseende "klumper" over hele øya: rund med skinnende svart hud. Ta bilder av denne unike funksjonen for å huske tiden din her. 9. Jabang: Dette punktet vil være høydepunktet til Lipe, takket være korallene i syv forskjellige farger. På slutten av turen kan du nyte gratis undervannsbilder tatt med en GoPro.

Koh Lipe: Snorkletur på de ytre øyene med Longtail Boat

3. Koh Lipe: Snorkletur på de ytre øyene med Longtail Boat

Oppdag Thailands vakre marine liv og korallrev på denne snorkleturen med longtailbåt. Hopp mellom 7 øyer og gjør 8 stopp for å snorkle og utforske. Finn fisk, slapp av på stranden og beundre skjønnheten til Ko Lipe. Reis til Koh Hin Son, en unik øy som ser ut som en steinete midt i havet. Se områdets fantastiske utsiktspunkt som har blitt rost av UNESCO som en arv fra ASEAN i 1982. Deretter går du til Koh Pai, en liten øy med grunt vann og en overflod av anemoner. Beundre de store papegøyefiskene og klovnefiskene som svømmer blant dykkerblomstene som dekker hele området. Nyt Koh Rokroy med sitt grunne vann, koraller og pittoreske utsikt. Slapp av i Ao Kum Nun, en bukt med mange koraller som staghornkoraller, hampkoraller og jackfruit-koraller. Snorkle og se tropiske fisker på nært hold, som klovnefisk, papegøyefisk, tigerfisk, etc. Len deg tilbake på den vakre stranden, egnet for å ta bilder, slappe av og se på det fredelige landskapet. Stopp ved Koh Dong Monkey Beach for lunsj. Nyt det klare vannet, de små apene og den fine sandstranden. Etter lunsj drar du til Koh Peung-øya som er kjent for den sjeldne fjærstjernen og oransje koraller. Her vil du holde deg i et tau da strømmen kan bli ganske sterk. Besøk Jabang Island for å se den syvfargede korallen. For de som ikke er redde for å dykke dypt, dykk til en dybde på 15-20 fot for å se steinene med myke, fargerike koraller. Se en av de mest kjente øyene i området, Hin Ngam Island. Gå rundt øya laget av glatte svarte steiner.

Koh Lipe: Snorkletur med longtailbåt og lunsj

4. Koh Lipe: Snorkletur med longtailbåt og lunsj

Program for snorklesteder og strender som du vil besøke. Vakre sandstrender og veldig klart vann. Ta en tur med langhalebåt som smelter sammen med naturen i havet. Kapteinen vil også være din reiseleder og ta vare på deg på denne fantastiske dagsturen til de indre øyene rundt Koh Lipe. 1. Jabung-øya Ditt første stopp er den berømte Jabung-øya som er kjent for sine syvfargede koraller. Her vil du se undervannssteiner ved Jabang-kanalen som også huser myke koraller, anemoner og fargerike fisker. Vanndybden er omtrent 15-20 fot, egnet for snorkling. og her kan du dykke dypt for å se den vakre syvfargede korallen. 2. Hin Ngam øypark og sjekkpunkt Det er en øy uten sandstrender. Det er en strandøy i svart stein. Foran stranden er det avrundede steiner i samme størrelse. Når havet feier opp, er disse steinene dynket i en glitrende glans som reflekterer over hele stranden. Disse steinene har en grå-svart farge. 3. Snorkelplass bak Hin Ngam-øya Det er poenget bak Koh Hin Ngam. Det er mange steinkoraller, hjernekoraller, ildkoraller og mye nemo-fisk å se. Dykkestedet her er heller ikke veldig dypt, så du kan se korallrevene veldig tydelig. 4. Koh Yang-øya Denne øya ligger nord for Hin Ngam-øya. Området rundt øya er dekket av harde koraller som Staghorn-koraller, Salatkoraller, Bordformede koraller osv., og er ideelt for snorkling. Du vil se vakre strender, klart vann, vakre fisker i korallrev. 5. Rawi-øya Her er stranden hvit. og havet er veldig klart og rent. De fleste turister stopper for lunsj her og tar en badepause. Etter å ha spist kan du ta en spasertur foran den hvite sandstranden og ta vakre bilder. Her vil du kunne ta deg tid til å slappe av og svømme i det asurblå vannet. 6. Adang Island Ulike typer koraller som Staghorn-koraller, Hjernekoraller, Big Star-koraller, Orange cup-koraller osv. finnes også her samt sjøanemoner. Minst to typer klovnefisk kan sees her, og du kan også finne muslinger, steingourami, blå sjøstjerner, løvefisk, etc.

Ko Lipe: Snorkeltur innendørs og utenfor sonen

5. Ko Lipe: Snorkeltur innendørs og utenfor sonen

Opplev Thailands sjøliv og korallrev på denne gruppesnorkleturen rundt de indre og ytre sonene til Ko Lipe (også Koh Lipe) med longtailbåt. Se på første hånd hvorfor sonene i Lipe er kjent som "Thailands Maldivene." Besøk totalt 8 unike steder. De indre og ytre sonene i Lipe har krystallklart vann og mange øyer. Beundre syv forskjellige korallfarger og svøm blant en rekke fisker. Det er en hel verden å se under vannet. Utforsk seks steder i den ytre sonen: Hin Son Island, Koh Ror kloy, Koh Phangan, Koh Phai, Ao Ling og Dong Island. Utforsk deretter to steder i den indre sonen: Koh Phueng-øya og Hin Ngam-øya.

Transport fra Hatyai flyplass til Koh Lipe

6. Transport fra Hatyai flyplass til Koh Lipe

บริการรถตู้ vip จากสนามบินหาดใหญ่หกป่า฀ก้ ๊ะ จองทีเดียวได้ทั้งรถรับและเา฀กร ป๊ะ รถรับจากสนามบินหาดใหญ่เวลา 09.00. และลงเรือรอบ 11.30. และท่านจะถึงที่หน้าชายหาดพัทยาเะชาเะ kl. 13.30.

Koh Lipe: Privat snorkling og Long Tail-båttur ved solnedgang

7. Koh Lipe: Privat snorkling og Long Tail-båttur ved solnedgang

Reis for å se den berømte Black Rock Island, også kjent som Koh Hin Ngam. Øya er fullstendig bygd opp av flate svarte steiner. Det er kjent at de som tar steinene fra denne øya vil møte uflaks, og mange som har gjort det har kommet tilbake for å gi tilbake steinene sine. Deretter kan du besøke Jabang Island for å snorkle i klart blått vann. Fra overflaten kan du allerede se de enorme korallrevene og fargerike fiskene nedenfor. Her vil du se gule, lilla og rosa myke koraller samt klovnefisk. Stopp deretter ved Adang Island, perlen til Tarutao National Marine Park. Nyt den avsidesliggende øya vekk fra folkemengdene av turister. Ved Adang kan du også velge å gå opp til et utsiktspunkt for å se et fantastisk panorama over øyene. Neste stopp er Koh Yang, hvor du kan nyte litt mer snorkling. Her får du sjansen til å se murene, løvefisk, papegøyefisk, klovnefisk og mange flere. Til slutt, dra tilbake til Koh Lipe for å nyte en fantastisk solnedgang over horisonten.

BDY hurtigbåttransport til Koh Lanta/ Koh Lipe

8. BDY hurtigbåttransport til Koh Lanta/ Koh Lipe

Nyt en problemfri hurtigbåttransport fra Koh Lanta (Saladan Pier) til Koh Lipe og omvendt. Sjekk inn minst 30 minutter før planlagt avgang og vis frem kupongen din til mannskapet for ombordstigning på båten. Båten vil dra eksakt klokken 10.30. Vær oppmerksom på at denne transportveien bare er tilgjengelig i høysesongen fra 1. november til 30. april. Reisetidene varierer for forskjellige destinasjoner: - Koh Lanta (Saladan Pier) - Koh Lipe (Pattaya Beach): 3 timer ca. - Koh Lipe (Pattaya Beach) - Koh Lanta (Saladan Pier): 3 timer ca. Vær oppmerksom på at henting og retur til hotell ikke er inkludert, og du må møte på brygga 30 minutter før hurtigbåtens planlagte avgangstid for innsjekking. Ved Koh Lipe vil du bli droppet av på Pattaya Beach foran Bu-Nga Resort.

Fra Koh Lanta: Hurtigbåttransport til/fra Koh Lipe

9. Fra Koh Lanta: Hurtigbåttransport til/fra Koh Lipe

Gjør ferien så smidig som mulig med en forhåndsbestilt transport i høysesongen mellom Koh Lanta og Koh Lipe. Reis i begge retninger og nyt de vakre omgivelsene underveis. Sett av fra enten Saladan Pier på Koh Lanta eller Pattaya Beach på Koh Lipe. Møt aktivitetsleverandørens ansatte, last inn bagasjen og sett deg godt til rette for reisen til neste del av reisen i Thailand. Gratis valg fra Lanta til all rute Morgen tid Bambus 07:00 Klong Jak 07:10 Kantieng 07:15 Klong nunjed 07:30 Klong nin 07:35 Klong khong 07:50 Pra Ae 08:00 Long Beach 08:10 Klong Dao 08:20 Bann Saladan 08:30 Ettermiddagstid Bambus 11:00 Klong Jak 11:10 Kantieng 11:15 Klong nunjed 11:30 Klong nin 11:35 Klong khong 11:50 Pra Ae 12:00 Long Beach 12:10 Klong Dao 12:20 Bann Saladan 12:30

Lipe Private Snorkelinge Utenfor Sone Med Long Tail Boat

10. Lipe Private Snorkelinge Utenfor Sone Med Long Tail Boat

Koh Lipe-pakkereise >> Privat snorkling En dagstur på Lipe utenfor sonen med langhalebåt Highlight Trip B :: Snorkling på Lipe Islands pakke (kun utenfor sonen) Start turen. 09.30. - 16.00. [ av. Privat langhalebåt ] Reiserute Snorkletur på Lipe Island er tilgjengelig hver dag i perioden 15. oktober – 15. mai. Denne turen er verdt for snorkler. -09:00. møtes på Check in Point Phataya Beach 1. Hin Son Island 2. Ror Kloy Island 3. Kam nan Beach 4. Dong Island 5. Phueng Island 6. Monkey Beach 7. Phai Island 8. Hin Ngam-øya 9. Jabang

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Ko Lipe

Alle aktiviteter

18 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Ko Lipe

Utforsk alle

Flere reisetips for Ko Lipe

Vil du vite mer om aktiviteter i Ko Lipe? Trykk her for full oversikt