Våre mest anbefalte ting å gjøre i Ko Kut, Thailand

Koh Kood eller Koh Rang: Heldags snorkletur med lunsj

1. Koh Kood eller Koh Rang: Heldags snorkletur med lunsj

Oppdag den fascinerende undervannsverdenen rundt Koh Kood eller Koh Rang nasjonalpark på denne heldags snorklingturen. Etter å ha blitt hentet fra hotellet ditt i hvilket som helst område i Koh Kood, vil du bli kjørt til Bang Bao-bryggen hvor du vil få ditt snorkleutstyr, maske og svømmeføtter. Hopp ombord i båten, ta på deg redningsvest og gjør deg klar for et eventyr på havet. Dra kl. 09:00 og besøk de vakre korallstedene rundt Koh Kood og Koh Rang nasjonalpark. Hvor du drar avhenger av værforhold og tidevann på akkurat denne dagen. Begge områdene er fantastiske og gir førsteklasses snorkleopplevelser. Nyt totalt 3 forskjellige steder å snorkle. Føler deg komfortabel med en ekspertguide, eller utforsk revene selv dersom du er en erfaren snorkler. Unn deg en velsmakende lunsjbuffè med deilig og ikke for sterk mat, og få frisk frukt på ettermiddagen. Båten din returnerer mellom kl. 15:30 og 16:00, og du blir deretter kjørt til hotellet ditt hvor du kan nyte resten av kvelden.

Koh Kood: Oppdag dykking for begynnere med 2 dykk

2. Koh Kood: Oppdag dykking for begynnere med 2 dykk

Nyt et 1-dags dykkeropplegg for nybegynnere, uten sertifisering. Oppdag den fascinerende undervannsverden rundt Koh Kood eller Koh Rang nasjonalpark på denne heldagsturen. Du blir hentet på hotellet for turen til Bang Bao Pier, hvor du hopper om bord i båten og gjør deg klar for et eventyr i havet. Båten går kl. 09.00. Du får en introduksjon til dykking og retningslinjer for sikkerhet, etterfulgt av noen få øvelser på grunt vann. Deretter blir du tatt med på 2 dykk for å utforske livet på korallrevet. Besøk de vakre korallrevene rundt Koh Kood eller i Koh Rang nasjonalpark alt etter vær- og sjøforhold. Begge områdene er fantastiske og gir førsteklasses snorkleopplevelser. Unn deg en velsmakende lunsjbuffé med deilig og ikke for sterk mat, og nyt frisk frukt på ettermiddagen. Båten returnerer mellom kl. 16.00 og 17.00, og du blir deretter kjørt til hotellet ditt hvor du kan nyte resten av kvelden.

Koh Kood: 3-dagers PADI Open Water SCUBA-dykkerkurs

3. Koh Kood: 3-dagers PADI Open Water SCUBA-dykkerkurs

Start treningen hjemmefra mens du mottar en nedlastbar manual på forhånd, som du kan studere dykketeorien med videoer og noen quizer med. På din første dag, ta en teorisjekk etterfulgt av din første dykketrening utført enten i et basseng eller på stranden. Den andre og tredje dagen, hopp på en båt og gjør to dykk om dagen. Det blir trening og mye tid til å nyte dykkene og den marine verden. Når opplæringen er fullført, vil du være lisensiert PADI-dykker, og kunne bli med på dykketurer rundt om i verden.

Fra Koh Kood: Sertifisert dykketur

4. Fra Koh Kood: Sertifisert dykketur

Bli med på en naturskjønn heldags dykketur med en divemaster som vil vise deg skjønnheten i Thailands bukt. Etter hotellhenting går du til bryggen for å begynne eventyret ditt. Opplev 2 forskjellige dykkesteder og utforsk de vakre korallrevene i det klare vannet. Nyt en lunsjbuffé på båten mellom dykkene for å holde energien oppe mens du nyter de naturskjønne omgivelsene. Slapp av etter dykkene med litt svømming eller snorkling. Alt profesjonelt dykkeutstyr er inkludert i prisen. Dette programmet er kun tilgjengelig for lisensierte dykkere.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Ko Kut, Thailand

Ko Kut, Thailand

Utforsk området rundt Ko Kut, Thailand

Utforsk alle

Flere reisetips for Ko Kut, Thailand

Vil du vite mer om aktiviteter i Ko Kut, Thailand? Trykk her for full oversikt