Legg til datoer

Ting å gjøre i Ko Chang

Alle aktiviteter

13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Ko Chang

Vil du vite mer om aktiviteter i Ko Chang? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ko Chang

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 421 vurderinger

Dette var en helt fantastisk opplevelse, helt fra bookingen gjennom GetYourGuide hvor vi umiddelbart fikk en e-post med tiden da vi ble hentet, til selve turen med BB Divers. BB Divers er en topp profesjonell der alle aspekter av turen er kontrollert. Vi måtte snorkle og fikk vår egen guide som svømte med og viste oss alle tingene vi ikke ville ha opplevd om vi hadde snorklet selv. Sikkerheten var avgjørende, og etter hvert dykk ble alle gjester talt for å sikre at alle var ute av vannet. Det var full service med mat og drikke og snorkelutstyret vi lånte var av høy kvalitet. Personalet var helt fantastisk og forsto at alle deltakere fikk en god tur. Vi vurderer definitivt å bestille en ny snorkletur med BB Divers gjennom GetYourGuide igjen.

Teamet er godt organisert. Vi var de eneste som gjorde snorkling, og en av instruktørene tok veldig godt vare på oss. Maten var deilig. Vi hadde en flott dag

Sterkt anbefalt. Guttene fra BB-dykkerne gjør en god jobb og tar deg med til vakre steder for dykking og snorkling! Maten var god også!

The driver was waiting for us at the airport and took us safely and comfortably to our hotel.

superkult personale, topp båt, spis godt, snorkler utsikten flott, anbefaler å anbefale