Kjeragbolten

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Kjeragbolten

Vil du vite mer om aktiviteter i Kjeragbolten? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kjeragbolten

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 18 vurderinger

Dette var en av de beste turene jeg noensinne har prøvd. Fantastisk utsikt og gledelig trening. Vi fullførte turen på mindre enn 4 timer, men det var for vind så vi ikke kunne stå på Kjeragbolten, men jeg tok en fin risikabel bildesetting på berget og feiret min prestasjon. Vår guide Michael var veldig lærerik, kunnskapsrik, støttende og veldig omgjengelig. Definitivt, jeg anbefaler denne fotturen for alle adrenalin-junkier som søker anstrengende aktiviteter. @ only1khal på instagram.

Vi gjorde både Kjerag og Preikestolen turer med Lysefjorden eventyrfirma, og hadde Michael som vår guide i begge dager. Michael var best! Han var veldig vennlig, morsom, kunnskapsrik og lett å være rundt. Han var veldig imøtekommende for alle i gruppen og gikk ut av hans måte å sikre at alle følte seg trygge og selvsikre under turene. Anbefaler dette selskapet på det sterkeste, og spør absolutt etter Michael når du bestiller med dem!

Vi hadde en flott opplevelse med vår guide Geir. Vi booket turen i siste øyeblikk før turen startet, men Geir bekreftet oss tilbake noen minutter etter at vi fikk bekreftelsen som var veldig profesjonell. Turen er godt organisert.

Turplanen var utmerket. Turleder Hamil var veldig tålmodig.

Utmerket beliggenhet og vi var heldige som dro dit på en fin solrik dag. Turistguiden var tålmodig og hjalp alle medlemmene uten å få noen til å føle at de hadde lavere kondisjon enn andre. Alt i alt var dette en flott opplevelse.