Legg til datoer

Kinkaku-ji

Kinkaku-ji: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

1. Fra Osaka/Kyoto: 1-dags busstur til Kyoto og Nara

Dra fra de eksklusive VIP-venterommene i Osaka eller Kyoto og sett kursen mot Fushimi Inari Taisha.Stedet er regnet som et viktig kulturelt sted, og den sentrale helligdommen inkluderer 5 mindre helligdommer. Disse helligdommene i Fushimi Inari Taisha er oppkalt etter Inari Okami og denne guddommens dyder. Inari Okami er kjent som en guddom for forretninger, industri, sikkerhet i hjemmet og i trafikken samt for utøvende kunster. «Senbon Torii» eller de 1000 torii-søylene er donasjoner fra enkeltpersoner eller selskaper, og du vil kunne se giverens navn innskrevet på baksiden av hver søyle. Du reiser så videre til Arashiyama, et sted som forandrer seg med årstidene og som kan nytes når som helst på året, med kirsebærblomster på våren, båtfestivaler på sommeren, røde blader på høsten og snøhvite fjell på vinteren. Arashiyama har også mange tempel og helligdomer, inkludert en helligdom for romantisk kjærlighet, som du kan besøke på en spasertur gjennom den berømte bambusskogen. Det finnes en rekke restauranter å velge mellom i nærheten av Togetsukyo-broen, som også har vegansk og halal mat. Fortsett til symbolet på Kyoto, Kinkakuji, den gylne paviljongen, også kjent som Rakuon-ji: En av de mest populære bygningene i Japan.Til slutt reiser du videre til Japans gamle hovedstad, Nara: Der vil du ha tid til å utforske parken, møte verdensberømte hjortedyr samt gå inn i den største bygningen på planeten, Todai-ji-tempelet, nok et sted på UNESCOs liste over verdensarv. Her vil du kunne se Japans største Buddha-statue som er 15 meter høy.

Kyoto: 45-minutters teseremoni

2. Kyoto: 45-minutters teseremoni

Du tar plass på en tatami, en tradisjonell japansk gulvmatte, og blir møtt av den engelsktalende verten, som er en lisensiert temester fra Urasenke, den største teseremoniskolen i Japan. Observer mens verten utfører den seremonielle lagingen av matcha, pulverisert grønn te. Deretter får du muligheten til å lage te selv, mens verten forteller om historien og den spirituelle rollen teseremoni og effekten måten man lager teen på har å si for smaken. Etterpå kan du nyte noen tradisjonelle japanske søtsaker. Når seremonien er over, får du sjansen til å ta bilder og se eksempler på kimonoer og vakre, vevde tekstiler laget i Nishijin-distriktet i Kyoto. Hvis du ønsker å ha på deg en kimono i løpet av opplevelsen, kan du velge det som et tilvalg i løpet av bestillingen og ta bilder for å huske opplevelsen.

Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

3. Tokyo: Billett til hopp-på hopp-av-sightseeingbuss

Oppdag høydepunktene i Kyoto med 1 samme-dag eller 2-dagers billett til en praktisk hopp-på hopp-av-sightseeingbuss. Beundre panoramautsikten fra den åpne dobbeltdekkerbussen, og hopp av eller på hvilke som helst av holdeplassene langs ruten. Nyt informative lydkommentarer ombord på bussen, tilgjengelig på 7 språk. Velg denne effektive måten å utforske steder og attraksjoner i Kyoto du må se. Bussen fører deg forbi mange av byens viktigste attraksjoner, inkludert UNESCOs verdensarvsteder som Nijo Castle, Kinkakuji og Kiyomizu-Dera Temple. Du kan nyte ubegrensede turer så lenge billetten er gyldig. Holdeplasser langs ruten:  • Kyoto Station • Nishihonganji (Kyoto Tokyu Hotel) • Shijo Karasuma / Nishiki-ichiba Market • Nijo-jo Castle • Kitano-tenmangu Shrine / Kamishichiken • Kinkakuji Temple (Golden Pavilion) • Daitokuji Temple • Kyoto Imperial Palace (Doshisha University) • Ginkakuji Temple (Silver Pavilion) • Heian-jingu Shrine / Okazaki Park • Gion (Kotowa-Kyoto Yasaka) • Gojozaka (Kiyomizu-dera Temple / Gion) • Sanjusangendo / Kyoto nasjonalmuseum (Hyatt Regency Kyoto)

Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

4. Kyoto: Privat tilpasset gåtur med en lokal insider

Utforsk veien med en privat og tilpasset vandretur for å oppdage høydepunktene i Kyoto med din egen lokale guide. Se Kyoto-tårnet, Togetsu-kyō-broen, Ginkaku-ji-tempelet, Nishiki-markedet og mer med en reiserute laget for dine personlige interesser. Avhengig av hva som vekker interessen din, vil guiden din hjelpe deg med å lage en reiserute for å se Kyotos største attraksjoner. Få innsidetips om hva du kan se og gjøre, lær om kulturen og oppdag skjulte perler underveis. Besøk hellige steder som helligdommen til Fushimi Inari Taisha eller Kinkajuki-tempelet, utforsk det kulturelle Geisha-distriktet i Gion, eller gå utenfor allfarvei i historiske nabolag med hjelp av guiden din. Gå i de perfekt bevarte gatene i Higashiyama for å se byen fra Yasaka-pagoden i fugleperspektiv, eller gå åtte minutter nordover til Gion, Kyotos berømte geishadistrikt og nattelivssenter med lanterne. Underveis kan du velge å smake på gatemat på flere hundre år gamle Nishiki-markedet eller gå en kilometer vestover for grønn te og pastellfargede wagashi-konfekter i Sanjo-dori Shopping Street, et paradis for matelskere (mat koster ikke inkludert). Hvis du er en friluftsentusiast, kan du nyte utsikten over solnedgangen fra Kurama, et naturlig varmt kildeområde som ligger i fjell med furutrær som kan nås med en 30-minutters togtur. Uansett hva du velger å gjøre, vil guiden din hjelpe deg med å få mest mulig ut av besøket ditt.

Kyoto: Heldagsomvisning med byens høydepunkter

5. Kyoto: Heldagsomvisning med byens høydepunkter

Besøk noen av Kyotos mest kjente steder på denne kulturfokuserte omvisningen. Stig om bord på en buss med klimaanlegg og utforsk Japans eldgamle hovedstad, for å se de strålende Torii-portene til Fushimi Inari-helligdommen, UNESCO kulturarven Kiyomizu-Dera-tempelet og den gylne paviljongen Kinkaku-Ji. Start omvisningen med å oppdage noen av Kyotos gamle historiske steder, som dateres tilbake til 600-tallet. Du blir sluppet av ved Fushimi Inari-helligdommen, en Shinto-helligdom kjent for sine tusenvis av røde torii-portaler. Bruk tid på å vandre langs stiene, før du drar til en restaurant for lunsj. Her kan du kose deg med en standard eller luksuriøs tradisjonell tofu-meny med japansk te. Etter lunsj drar du videre til Kiyomizu-Dera, et av de mest ikoniske templene i Japan. Du får god tid på å spasere gjennom templet. Gå over den imponerende scenen av tre, som stikker ut fra fjellsiden og er konstruert uten bruk av en eneste spiker. Siste stopp blir ved Kinkaku-Ji, også kjent som «den gyldne paviljongen» fordi den er dekket av gullblader. Vandre gjennom perfekte hager rundt tempelet og beundre det opprinnelige japanske designet, som har blitt bevart siden Ashikaga-tiden. Sent på ettermiddag blir du sluppet av på Kyoto stasjon, hvor omvisningen ender.

Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

6. Kyoto: Privat tur med lokal lisensiert guide

Oppdag Kyotos historiske steder, lokale favorittsteder og skjulte perler på en privat spasertur med en nasjonalt lisensiert guide. Velg mellom en 6 eller 4-timers tur, hvis reiserute kan tilpasses for å passe dine interesser. Se både de moderne og tradisjonelle sidene av denne dynamiske og eldgamle byen, samt noen av de beste sightseeingområdene, restaurantene og butikkene. Besøk steder som Fushimi Inari-helligdommen, kjent for Torii-portkorridoren. Utforsk innspillingsstedet for filmen "Memoirs of a Geisha", som viser et fargerikt rødt landskap med en mystisk atmosfære. Gå gjennom helligdommens korridorer som ble reist som en symbolsk fortsettende port fra den nåværende verden til de dødes verden bebodd av gudene. Gå til Kinkaku-ji-tempelet (tempelet til den gyldne paviljong), som ble gitt navnet fra den gylne fargen på relikviehallen. Beundre den enkle, men dristige strukturen som har vakker fjellutsikt i bakgrunnen. Gå inn i det gamle Kiyomizu-dera-tempelet for å få panoramautsikt over byen fra den store verandaen. Gå fra stien fra tempelet til Gion, for å finne mange Kyoto-aktige butikker fylt med unike suvenirer. Ta en matbit eller nyt en deilig middag på en av de mange fine restaurantene i Gion-distriktet. Guiden din vil gi deg spiseanbefalinger som garantert vil glede ganen din.

Kyoto: 3-timers sykkeltur

7. Kyoto: 3-timers sykkeltur

Kyoto er en by som er best å utforske på sykkel. Guidene dine har nøye kuratert et utvalg turer som fokuserer på å vise deg de vakre konturene til denne eldgamle hovedstaden. Mer enn bare å besøke de travle turiststedene, disse reisene er laget på fritid, natur og kultur, mens de avdekker noen av de best bevarte hemmelighetene i Kyoto. Du begynner med stopp ved verdensarvtempler og helligdommer, og tar deg gradvis langs koselige bakgater til roligere, mer intime Zen-hager. Du vil bli tatt med til steder som den gjennomsnittlige Kyoto-beboer sjelden setter, rolige miljøer nøye gjemt fra kjas og mas i bylandskapet. Unn deg selv en ny og unik forståelse av Kyoto, legg fra deg guideboken og la oss gi deg en virkelig uforglemmelig opplevelse.

Fra Kyoto: Guidet dagstur til Kyoto og Nara med lunsj

8. Fra Kyoto: Guidet dagstur til Kyoto og Nara med lunsj

Start reisen med en togtur fra JR Kyoto stasjon til Arashiyama, ledsaget av din ekspertguide. Bambuslunden Arashiyama har vært et populært reisemål for naturvisning siden Heian-perioden. Ta en spasertur gjennom den kule Sagano bambusskogen og lytt til det tydelige suset fra bambusblader mens du går. Senere, kjør gjennom Kyoto og ankommer Kinkaku-ji: Den gyldne paviljong. Beundre den pittoreske utsikten over det store tempelet som reflekteres i den speillignende dammen den har utsikt over, og vandre deretter gjennom den viltvoksende hagen som har beholdt sin originale design fra 1300-tallet. Etter Kinkaku-ji går du ombord på bussen din igjen og drar sørover til Nara. Ta en kort spasertur gjennom Nara Park, kjent for de rundt 1200 ville rådyrene som lever fritt i parken. Disse hjortene er kjent som veldig vennlige, og lar besøkende mate dem for hånd. Innenfor Nara Park finner du Todai-ji-tempelet, et UNESCOs verdensarvsted. Reiselederen din vil gi deg togbilletten din for deretter å gå tilbake til Kyoto stasjon.

Fra Osaka: Dagstur med høydepunktene i Kyoto

9. Fra Osaka: Dagstur med høydepunktene i Kyoto

Besøk noen av Kyotos mest kjente kulturminner på denne dagsturen med buss fra Osaka. Hopp om bord en komfortabel buss og kjør til Japans gamle hovedstad for å se de strålende portene til Fushimi Inari-helligdommen, det UNESCO-listede Kiyomizu-dera tempel, og den gylne paviljong Kinkaku-ji. Kyoto er fylt med gamle historiske steder som dateres tilbake til det 6. århundre. Først blir du sluppet av på Fushimi Inari-helligdommen, et Shinto-alter kjent for sine tusenvis av vermilion torii-porter. Tilbring tid med å vandre på de strålende stiene før du drar til neste reisemål. Ankom Kiyomizu-dera, et av de mest ikoniske templene i Japan. Ta god tid til å vandre gjennom templet. Gå over den imponerende trescenen som stikker ut fra fjellsiden og er konstruert uten bruk av en enkelt spiker. Deretter stopper du ved Kinkaku-ji, også kjent som Den gylne paviljonen, på grunn av at den er dekket av bladgull. Vandre gjennom perfekte hager rundt tempelet og beundre det opprinnelige japanske designet som har blitt bevart siden Ashikaga-perioden. Du avslutter opplevelsen i Arashiyama, som har vært et populært reisemål for naturopplevelser helt siden Heian-perioden. Ta en spasertur gjennom den kule Sagano bambusskogen og lytt til det tydelige suset fra bambusblader mens du går. På sen ettermiddag går om bord på bussen tilbake til Osaka.

Fra Osaka/Kyoto: Privat dagstur til Kyoto og Nara med henting

10. Fra Osaka/Kyoto: Privat dagstur til Kyoto og Nara med henting

Se de ikoniske landemerkene i Nara og Kyoto på en dag på en privat tur med hotellhenting og avreise fra Osaka, Kyoto eller Kobe. Møt hjort i Nara-parken, se en storslått Buddha-statue ved Todaiji, besøk torri-portene til Fushimi-Inari-helligdommen, rusle gjennom Arashiyama-bambusskogen og mer. Møt sjåføren din på hotellet ditt og dra til Nara Park, hjem til tusenvis av fritt streifende rådyr. Kjøp noen kjeks for å mate hjorten, eller ta en matbit fra et av de mange tehusene. Gå gjennom Nara Park og nå Todaiji Temple eller "Great Eastern Temple". Oppdag en uvurderlig mengde historie og kultur på Todaiji, et UNESCOs verdensarvsted. Se et av Japans mest kjente og historisk betydningsfulle buddhistiske tempelkomplekser. Besøk Daibutsuden (Big Buddha Hall) og se den majestetiske 15 meter høye store bronsestatuen av Buddha. Deretter går du gjennom et hav av vermillionrøde torri-porter til Fushimi Inari Taisha-helligdommen i Kyoto. Neste opp er Kinkakuji (Golden Pavilion), et Zen-tempel i det nordlige Kyoto. Se 3 etasjer, hver med sin egen forskjellige arkitekturstil. Beundre de 2 øverste etasjene fullstendig dekket av bladgull. Til slutt, besøk Arashiyama Bamboo Forest sammen med Arashiyama Kimono Forest. Velg å kjøre Sagano Romantic Train, kjent om våren for naturskjønn utsikt over kirsebærblomster og om høsten for de strålende fargene til lønneblader. Kryss Togetsukyo-vedbroen over Katsura-elven.

Tilgjengelige aktiviteter

35 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Kinkaku-ji

Vil du vite mer om aktiviteter i Kinkaku-ji? Trykk her for full oversikt