Legg til datoer

Kingdom of Railways

  • Adgangsbilletter
  • Hopp-på hopp-av-turer
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Kingdom of Railways

Vil du vite mer om aktiviteter i Kingdom of Railways? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kingdom of Railways

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 769 vurderinger

Flott måte å komme seg rundt i byen

Det var en fin måte å komme seg rundt i byen på, og båtturen var et av høydepunktene på turen min! Men jeg skulle ønske det var mer info om turene og at det var lettere å finne alle holdeplassene. Setene på bussen var også svært ubehagelige. Jeg skulle også ønske at bussene gikk senere enn kl. Det tillot meg egentlig ikke å dra full nytte av turen fordi vi ikke kom inn før på ettermiddagen. Alt i alt vil jeg definitivt anbefale det til alle som besøker byen for en kort periode.

En fantastisk måte å se denne svært naturskjønne byen som en eneste dame reisende, eller faktisk med en gruppe. Arrangørene var veldig vennlige, hjelpsomme og omgjengelige, spesielt den blonde unge karen hvis navn unngår meg. Jeg likte at du ikke ble tvunget til å forlate bussen på noe bestemt sted, men gitt informasjon om du gjorde det og en hadde full autonomi, om de ønsket å gå av og utforske videre. Takk, jeg kommer tilbake!

Gikk 1 runde for å se alle de viktigste severdighetene og brukte den som transport til punktene der vi ønsket å se mer. Ideell i en ny by. Veiledning i nederlandsk er vanskelig fordi det er brukt et oversettelsesprogram som oversetter godt, men setningen vakler fordi Lisse-ord er satt sammen. Ikke en.

Virkelig hendig og flott måte å enkelt utforske byen på. Billetten din gir deg tilgang til 2 forskjellige ruter som hjelper deg å se hele byen og alle attraksjonene. Båtturen var ok, men ikke noe fantastisk.

Grønn rute bea

Veldig bra, men dårlig lyd på headphone. Hvorfor betale depositum?