Legg til datoer

Kingdom of Railways

Kingdom of Railways: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Praha: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-buss med storbuss

1. Praha: 24- eller 48-timers hop-on hop-off-buss med storbuss

Unngå bryet med organiserte gruppeturer og utforsk Praha i ditt eget tempo med en kombinert 24- eller 48-timersbillett til hop-on hop-off-sightseeingbussen. Om bord på bussen får du utdelt hodetelefoner og en audioguide (tilgjengelig på 24 språk), og personalet om bord er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg. Hør om Prahas fascinerende historie og se byens berømte landemerker. Utforsk de røde og grønne linjene i byen. Stoppestedene på den grønne linjen inkluderer: - Na Františku (i nærheten av industri- og handelsdepartementet), - Gamlebytorget, - Malostranské náměstí (ved siden av treenighetssøylen), - Jiráskovo náměstí (ved siden av Det dansende hus), - Václavské náměstí (på hjørnet av Jindřišská-gaten ved Duplex-klubben), - Hlavní nádraží (foran sentralbanestasjonen). Stoppesteder på den røde linjen inkluderer: - Praha slott - Dlabačov- Náměstí Kinských- Jiráskovo náměstí (ved siden av Det dansende hus), - I.P. Pavlova (på hjørnet av Sokolská-gaten)- Karlov (B. Němcové-gaten)- Hlavní nádraží (foran sentralbanestasjonen).

Praha: Railway Kingdom Giant Model Railway Museum

2. Praha: Railway Kingdom Giant Model Railway Museum

Oppdag utrolig, detaljert arbeid med hundrevis av meter med modellspor. Det gigantiske jernbanemodellmuseet inkluderer kjente landskap fra Karlovy Vary, Pilsen, Ústí nad Labem, Liberec, Sentral-Böhmen og hovedstadsregionene Praha. Modellene består av regionene i Tsjekkia, som vil bli utvidet i fremtiden. Modellen tar allerede mer enn 459 kvadratmeter og dermed den største jernbanemodellen i Sentral-Europa. Og hvordan ville modellen i jernbanemuseet vært uten tog? Hele modellen er sammenvevd av et tett jernbanenett med opptil 80 togsett, biler, trikker, taubane og underjordiske tog i drift. Se utrolige skreddersydde modeller som er sanne kopier av landemerker i Tsjekkia.

Tilgjengelige aktiviteter

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Kingdom of Railways

Vil du vite mer om aktiviteter i Kingdom of Railways? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kingdom of Railways

Samlet vurdering

3.9 / 5

basert på 831 vurderinger

Gikk 1 runde for å se alle de viktigste severdighetene og brukte den som transport til punktene der vi ønsket å se mer. Ideell i en ny by. Veiledning i nederlandsk er vanskelig fordi det er brukt et oversettelsesprogram som oversetter godt, men setningen vakler fordi Lisse-ord er satt sammen. Ikke en.

Virkelig hendig og flott måte å enkelt utforske byen på. Billetten din gir deg tilgang til 2 forskjellige ruter som hjelper deg å se hele byen og alle attraksjonene. Båtturen var ok, men ikke noe fantastisk.