Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kinderdijk

Rotterdam: Inngangsbillett til Kinderdijk Windmill Village

1. Rotterdam: Inngangsbillett til Kinderdijk Windmill Village

Utforsk vindmøllelandsbyen Kinderdijk, et UNESCOs verdensarvsted. Se museumsmøller og en pumpestasjon, og glir deretter over polderne på en turbåt. Reise tilbake gjennom tiden til en verden av gamle nederlandske vindmøller. Spaser gjennom de flere hundre år gamle bygningene i en herlig landsby, og se fascinerende utstillinger fra forskjellige historiske tidsepoker. Besøk to museumsmøller, friluftsutstillinger og en pumpestasjon. Det er også en interaktiv åtseledderjakt for barn, en film på flere skjermer og en app for å få mest mulig ut av besøket ditt. Deretter klatrer du ombord i en av de inkluderende turbåtene. Gli over poldervannet mens de mange vindmøllene i landsbyen driver forbi.

Rotterdam: Dagsbillett for vannbuss til Kinderdijk og Dordrecht

2. Rotterdam: Dagsbillett for vannbuss til Kinderdijk og Dordrecht

Gå ombord på vannbussen og reis til vanns for å utforske vakre destinasjoner som Dordrecht, Rotterdam, vindmøllelandsbyen Kinderdijk på UNESCOs verdensarvliste, og oppdag de vakre stedene i Biesbosch. Å reise med vannbuss er enkelt, raskt og komfortabelt. Sett deg ned i et av innendørssetene eller hold deg på utsiden av dekket med håret i vinden og solen i ansiktet. Rotterdams skyline er vakker fra vannet. Og den vakre historiske Dordrecht er mer enn verdt et besøk. Spaser gjennom det gamle sentrum eller nyt en drink på en terrasse. Selvfølgelig vil du også besøke Kinderdijk. Ingenting er bedre enn et besøk til vindmøllene over vannet. Gå inn i en av vindmøllene og dykk inn i historien til Nederland generelt. Oppdag de vakreste stedene og de mange mulighetene i Biesbosch via fotturer, sykkelruter, per båt eller med kanoer. Ta sykkelen eller scooteren om bord og bruk en dag på å utforske og reise over vannet. Linje 21 (kjører 11:00 – 20:00): Erasmusbrug – Capelle a/d Ijssel – Vindmøllelandsbyen Kinderdijk  Linje 20 (kjører 7:00 – 21:00): Erasmusbrug – Capelle a/d Ijssel – Krimpen a/d Ijssel – Ridderkerk – Alblasserdam – H.I. Ambacht – Papendrecht – Dordrecht

Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

3. Dagstur til Zaanse Schans, Volendam og Marken

Oppdag det vakre landskapet og de fantastiske vindmøllene på denne dagsturen fra Amsterdam. Gjør deg klar for en dag fylt med tradisjonelle vindmøller, historiske trehus og fengslende kulturelle opplevelser. Benytt anledningen til å besøke den pittoreske landsbyen Zaanse Schans og lære om kulturen og historien til Nederland som har påvirket innovasjonen og arkitekturen du vil se på turen. Først vil guiden din kjøre deg til landsbygda i Nederland for å utforske Zaanse Schans, en må se når du besøker Nederland. Utforsk disse vakre vindmøllene og se også de originale trehusene, låvene og butikkene. Guiden din tar deg med inn i en av disse vindmøllene. Du får også muligheten til å besøke en ystefabrikk og en stroopwafelfabrikk. Her kan du se hvordan den nederlandske osten og vaflene lages. Da vil du også utforske områdene rundt, oppdage skjulte perler og kulturskatter. Dykk inn i regionens historie mens vi besøker nærliggende byer og landsbyer, hver med sin egen karakter. Fra den sjarmerende fiskerlandsbyen Volendam, kjent for sine tradisjonelle kostymer og fersk sjømat, til den historiske byen Edam, kjent for sin ikoniske ost, vil hvert stopp avsløre noe nytt om nederlandsk arv og kultur.

Fra Amsterdam: Kinderdijk og Haag-tur med museer

4. Fra Amsterdam: Kinderdijk og Haag-tur med museer

Nyt det vakre landskapet fra komforten til en luksuriøs minivan. Du blir hentet fra et sentralt plassert møtepunkt i Amsterdam og kjørt til Kinderdijk på ca. 75 minutter. Len deg tilbake, slapp av og nyt utsikten over det nederlandske landskapet mens du drar til UNESCOs verdensarvliste. Besøk en fungerende vindmølle fra innsiden, se filmen om området og lær mer om historien til dette UNESCOs verdensarvsted. Etter et 90-minutters besøk, sett deg tilbake i minivanen og fortsett til Haag. Denne travle byen er hjemsted for noen av Europas viktigste politiske institusjoner, inkludert Nederlands regjeringssete og kongefamilien. Det er også hjemsted for en rekke ambassader og internasjonale organisasjoner, inkludert Den internasjonale domstolen, Den internasjonale straffedomstolen og flere kongelige palasser. Start eventyret ditt i Haag, hvor du tar en bytur via minivan. Du vil se alle høydepunktene, og et stopp vil bli gjort for lunsj (for egen regning) før du nyter et inkludert besøk til et av de tre kulturelle høydepunktene i Haag. Oppdag Mauritshuis, hjemmet til noen av de beste nederlandske maleriene fra gullalderen. I dette museet kan du finne mesterverk som Vermeers jente med en perleørering og bilder av Rembrandt van Rijn. Nyt en inkludert lydomvisning i Escher i Het Paleis. Dette tidligere kongelige vinterpalasset huser nå over 120 trykk av den berømte MC Escher. Måten han lekte med perspektiv, rom og virkelighet betyr at han forblir fascinerende selv i dag. Hva gjør det lille landet Nederland så flott? Oppdag dette og mer på Madurodam. Den minste byen i verden er full av vakre miniatyrer, lekne aktiviteter og flotte turer for barn og voksne for å oppdage hva som gjør oss så unike.

VIP Private Full Day Tour of Holland

5. VIP Private Full Day Tour of Holland

Utforsk en annen side av Nederland med denne heldags tilpassbare turen til Nederland med en privat guide og sjåfør. Det er så mye mer å se i Nederland enn bare Amsterdam. Med denne turen lager vi en personlig reiserute over stedene du ønsker å se. Turen vil bli gitt av en profesjonell guide som vil kjøre deg rundt i et luksuskjøretøy. Guiden vil fortelle deg all historien, historiene og informasjonen om stedene du ønsker å besøke. Etter omvisningen vil guiden kjøre deg tilbake til hotellet. Bli hentet fra overnattingsstedet ditt eller et annet sted i byen. Bli kjørt til sør i Nederland for å utforske det vakre nederlandske landskapet, landsbyene og de imponerende byene. Velg mellom ulike steder å besøke. Dette inkluderer Delft, Haag, Kinderdijk, Rotterdam, Delfshaven og Dordrecht. Din reiserute vil bli laget for deg med to eller tre stopp på forskjellige steder. Guiden din vil fortelle deg all historien, historiene og informasjonen om stedene du besøker. Etter omvisningen vil guiden kjøre deg tilbake til overnattingsstedet ditt.

Privat Kinderdijk UNESCO-sted og Sør-Holland-tur

6. Privat Kinderdijk UNESCO-sted og Sør-Holland-tur

Kinderdijk: Vi henter deg fra Amsterdam/stedet du ønsker og kjører til Kinderdijk som ligger i provinsen Sør-Holland. Kjøreturen vil ta ca. 75 minutter. Kinderdijk er en gruppe vindmøller og pumpestasjoner som ble opprettet for å holde området tørt. Området der Kinderdijk ligger er under havnivå og for å unngå flom ble dette systemet opprettet. I dag er Kinderdijk et UNESCO-sted, mer kjent for sin fantastiske utsikt. Nyt å besøke vindmøllene eller ta en båttur for å få den beste utsikten. Inngangsavgifter er inkludert i denne turen. Etter Kinderdijk har du muligheten til å besøke en av byene i Sør-Holland, dvs. Rotterdam, Gouda, Haag eller Leiden. Vær oppmerksom på adgang til et bestemt museum/attraksjon er ekskludert. Velkommen til Rotterdam. Den nest største byen i landet. I motsetning til Amsterdam er Rotterdam moderne med flotte høyhus og nyere, men imponerende broer. Besøk Markthal, hjemmet til over 100 matboder og restauranter, det hodesnurrende Cubic-huset eller det nyåpnede Depot Boijmans Van Beuningen. Eventuelt kan du ta en vanntaxi til det imponerende Hotel New York for en lekker high tea. Gouda: Gouda er synonymt med nederlandsk ost, og er en 750 år gammel historisk by og er hjemmet til den fantastiske Sint - Janskerk, rådhuset, Goudse waag, etc. Leiden: Rembrandts hjem, over 35 gårdsrom, 28 km med kanaler og utallige monumentale bygninger. Fun fact: Før de kom til Amerika, bodde pilgrimsfedrene i Leiden på 1600-tallet. Haag: Den politiske hovedstaden i Nederland og den tredje største byen. Å kjøre tilbake til Amsterdam tar omtrent 75 minutter.

Amsterdam: Kinderdijk og Delft privat dagstur med transport

7. Amsterdam: Kinderdijk og Delft privat dagstur med transport

Bli med oss på en heldags privat tur til de fantastiske vindmøllene på UNESCOs verdensarvliste Kinderdijk og den historiske byen Delft, hjemmet til det verdensberømte Delft Blue-keramikken. Severdighetene i Delft, med sine kanaler, gavler og tårn, er ekstremt pittoreske. Byen er mye mindre enn Amsterdam, men like pen (og viktigst: med færre turister). Delft er hjemmet til den verdensberømte Delft Blue-keramikken, og et besøk på fabrikken, hvor du kan se prosessen med å lage den vakre keramikken, er inkludert. Etter det vil du ha tid til å utforske sentrum på egen hånd eller med vår erfarne guide for å følge med, akkurat som du vil. Siden det er din dag ute, kan vi skreddersy turen etter dine ønsker. I Delft vil det være tid til å spise lunsj også (ikke inkludert i prisen). Vårt andre stopp for dagen vil være ved de unike UNESCO verdensarv vindmøllene Kinderdijk. Et system av vindmøller og pumper har drenert vannet fra polderjorda til elven i århundrer. I løpet av årene ble systemene forbedret, ved å kombinere menneskelig vett, teknologi og natur for å jobbe sammen for å holde føttene våre tørre, allerede i over 700 år! Beundre de 19 originale vindmøllene i deres fantastiske historiske miljø. Du kan gå inn i en fungerende mølle for å oppdage de personlige historiene til møllerne og/eller ta et cruise for en bedre utsikt fra vannet! På slutten av vår private tur tar vi deg tilbake til Amsterdam

Fra Amsterdam: Privat dagstur til Rotterdam og Zaanse Schans

8. Fra Amsterdam: Privat dagstur til Rotterdam og Zaanse Schans

Start denne turen med en henting fra hotellet ditt. Herfra kan du kjøre til landsbygda i Nederland og utforske Zaanse Schans, en må se når du besøker Nederland. Utforsk disse vakre vindmøllene og se også de originale trehusene, låvene og butikkene. Guiden din tar deg med inn i en av disse vindmøllene. Du får også muligheten til å besøke en ystefabrikk og en stroopwafelfabrikk. Her kan du se hvordan den nederlandske osten og vaflene lages. Derfra kjører du til den vakre Rotterdam, den andre nederlandske byen du vil besøke på denne turen. Oppdag hvordan ødeleggelsen av andre verdenskrig førte til en intensiv gjenoppbyggingsprosess og til at Rotterdam ble et av de mest vågale eksemplene på moderne arkitektur i Nederland. Først vil du utforske sentrum av Rotterdam, her finner du mange arkitektoniske severdigheter som den nye Markthal, de berømte kubehusene, Erasmusbroen og rådhuset i Rotterdam. Når du går inn i Martkhal, kan du ta en pause for å spise og drikke noe. Deretter vil guiden kjøre deg til en mer historisk del av Rotterdam kalt Delfshaven, dette er en av de få delene av byen som ikke ble ødelagt av bombingen. Etter Delshaven vil guiden din kjøre deg for å utforske havnen i Rotterdam. Rotterdam huser den største havnen i Europa og var frem til 2004 den største havnen i verden. Etter ditt besøk i Rotterdam, vil guiden din kjøre deg tilbake til hotellet ditt eller et annet ønsket sted i Amsterdam.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kinderdijk

Kinderdijk

Utforsk området rundt Kinderdijk

Utforsk alle

Flere reisetips for Kinderdijk

Vil du vite mer om aktiviteter i Kinderdijk? Trykk her for full oversikt