Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kina

Mutianyu Great Wall busstransfer med alternativer

1. Mutianyu Great Wall busstransfer med alternativer

Spar tid og penger ved å ta denne dedikerte bussen direkte til Mutianyu-delen av den kinesiske mur, et av de mest kjente stedene i verden. Gå ombord på bussen som går fra sentrum av Beijing City og kom til Mutianyu. Følg guiden din fra parkeringsplassen for å ta en skyttelbuss til inngangsporten. Nyt 4–5 timers fritid for å klatre opp til det 20. Vakttårnet for å nyte den naturskjønne utsikten. Beundre denne fantastiske strukturen du har sett på så mange bilder. Hvis du velger, ta den naturskjønne taubanen og se en av de mest kjente attraksjonene i verden fra et annet synspunkt. Når du går ut av den kinesiske mur, tar du skyttelbussen tilbake til parkeringsplassen. Derfra tar en buss deg tilbake til Beijing City.

Kina (med VPN), Hong Kong og Macau: eSIM-dataplan

2. Kina (med VPN), Hong Kong og Macau: eSIM-dataplan

Gled deg over en høyhastighets datapakke for å holde kontakten med venner og familie på WhatsApp og sømløst sjekk opp på Facebook, Instagram og Twitter under hele reisen til Kina. Få tilgang til alle disse appene og nettstedene uten å være begrenset av den kinesiske brannmuren eller ved å bruke en VPN, noe som gir deg tilkobling hvis du skal til Kina, Hong Kong eller Macau. Denne dataplanen kommer med et eSIM, og du trenger ikke å bytte SIM-kort mellom enhetene dine lenger. Bare skann eSIM-profilen og følg deretter de enkle trinnene for installasjonen, og du kan koble deg til Internett når du ankommer. eSIM-datatjenesten støttes kun på eSIM-aktiverte enheter. Vennligst sjekk om enhetene dine har eSIM-funksjoner før du legger inn bestillingene. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): ctm-mobile Informasjon om lokal operatør: Kina – China Unicom Hong Kong: csl Macau: CTM

Hong Kong: Symphony of Lights-cruise eller kveldscruise på Victoria Harbour

3. Hong Kong: Symphony of Lights-cruise eller kveldscruise på Victoria Harbour

Hong Kong er kjent for sin glitrende nattutsikt fylt med skyskrapere og blendende neonlys. Denne sightseeingbåten byr på en unik opplevelseder du kan la deg fascinere av byens silhuett. Båten seiler rundt Victoria Harbour, en av verdens mest imponerende naturhavner, mens den spektakulære silhuetten til Hong Kong, på begge sider av Central og Tsim Sha Tsui fyrer opp fantasien din. Hvis du ønsker å få en ekte lokal opplevelse, kan du velge kveldsalternativet, hvor du går om bord etter middagstid. Slapp av og nyt havbrisen med en åpen bar om bord. Cruiset er den beste muligheten til å virkelig sette pris på Hong Kongs kveldsutsikt. Velg Symphony of lights-cruiset for oppleve Symphony of Lights-showet. Showet viser laserstråler som spretter ut fra høye bygninger på havnesidene, og cruiset byr på utsikt til den livlige og glamorøse Victoria Harbour påålyst for kvelden. Lytt til harmonien i musikken og lysshowen fra vannet. 

Ngong Ping 360: Taubanebilletter og kombinasjoner

4. Ngong Ping 360: Taubanebilletter og kombinasjoner

Ngong Ping Cable Car er en visuelt spektakulær 5,7 km to-kabel-taubane. Den første i sitt slag i Hong Kong, taubaneturen begynner fra Tung Chung, krysser Tung Chung Bay for å nå vinkelstasjonen på Airport Island og snur rundt 60 grader i luften mot North Lantau. Hvis du leter etter noe for å fullføre listen over attraksjoner i Hong Kong, bør du definitivt nyte noen av de fantastiske utsiktene som tilbys på denne gledelige 25-minutters turen: utsikten over det fjerne og enorme Sør-Kinahavet og de bølgende gressletter i Nord-Lantau Country Park fra taubanen tar sakte over fra byens kjas og mas. Reisen byr også på et fantastisk panorama over Hong Kong internasjonale lufthavn, det fjellrike terrenget på Lantau Island, Tian Tan Buddha og 360-graders utsikt over Ngong Ping-platået, og HKZM-broen, som er verdens lengste sjøkryssende bro. Etter å ha kommet til den andre enden av Ngong Ping Village, ta en spasertur i de nærliggende attraksjonene Tian Tan Budda, Po Lin-klosteret, Wisdom Path Forbedre opplevelsen ved å legge til måltidskupongen for et fast måltid før utsjekking. Standard hytte Standard Cabin-taubanen er den perfekte starten for din dagstur i Hong Kong. Crystal Cabin Den helt nye Ngong Ping 360 Crystal Cabin er utstyrt med en glassbunn og er designet for å gi et forbløffende fugleperspektiv. Føl magien til det grenseløse havet og de bølgende gressbakkene rett under føttene dine. Det nye perspektivet lar deg se på usedvanlig ryddig natur, inkludert den majestetiske Tian Tan Buddha, som om du flyr. Crystal+-hytte"Crystal+"-hytta tilbyr en fantastisk panoramautsikt over Lantau-øya, takket være det helt gjennomsiktige gulv-til-tak-glasset. Med over 80 % av kabinens interiør med uhindret utsikt, kan gjestene nyte en fantastisk utsikt over fjellene og ta feilfrie panoramabilder fra alle vinkler.

10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

5. 10 asiatiske regioner: eSIM-dataplan

Gjør turen til Asia problemfri med et praktisk eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i 10 asiatiske regioner: Thailand, Vietnam, Singapore, Kina, Hong Kong, Macau, Taiwan, Sør-Korea, Indonesia og Malaysia. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-er med denne null-avfallsløsningen. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. APN (Access Point Name): ctm-mobile Lokal operatørinformasjon: Kina - CU Hong Kong - CSL Macau - CTM Taiwan - Chunghwa Sør-Korea - SK Telecom Indonesia - Telkomsel Malaysia - Maxis Singapore - Singtel Thailand - AIS Vietnam - Mobifone

HKG Hong Kong International Airport: Premium Lounge-inngang

6. HKG Hong Kong International Airport: Premium Lounge-inngang

Løft opp dine reisetrøtte føtter med en førsteklasses avslapningsopplevelse i Plaza Premium Lounge. Denne fredelige oasen tilbyr en praktisk flukt fra travelheten på flyplassen. I tillegg får du tilgang til fasiliteter som går fra nyttig til luksuriøst, fra Wi-Fi og dusjer til en luksuriøs bar. Før en flytur, etter en lang reise eller mellom destinasjoner, er det ikke noe bedre sted å hvile og forfriske seg enn i Plaza Premium Lounge. Slapp av med en drink i baren, ta en matbit og ta deg tid til å lese eller se på TV i komfort. Ladestasjoner lar deg slå på enhetene dine, og internettilgang lar deg holde kontakten med venner og familie hjemme. Mellom lange flyreiser er det ingenting bedre enn en varm dusj, og hvis du føler deg virkelig overbærende, kan du velge å legge til en salig massasje for å lindre eventuelle reiseangst du måtte ha. Ved å velge "Premium First Lounge", kan du dra nytte av eksklusive tjenester som nakke- og skuldermassasje, spesiallagde à la carte-retter under frokosten og servering hele dagen med bordservering sammen med alt du kan nyte hors d'oeuvre tilgjengelig hos Primo. Et bredt utvalg av husets vin, champagne, brennevin, likører, øl, alkoholfrie varme og kalde drikker, pluss diverse konfekt serveres også.

Beijing: Den himmelske freds plass og den forbudte byvandring

7. Beijing: Den himmelske freds plass og den forbudte byvandring

Møt foran Beijing Urban Planning Center (eller lobbyen til Beijing sentrumshotell hvis du velger den private turen), følg reiseguiden din for å gå inn på Den himmelske freds plass fra reisebyråpassasjen, noe som sparer deg for litt tid. Når du har kommet på Den himmelske freds plass, vil reiselederen din introdusere bygningene rundt deg, inkludert Folkets store sal, Kinas nasjonalmuseum, Mao Zedongs mausoleum, Monumentet til folkets helter. Lær hvordan bygningen ble brakt til live. Hør om de historiske hendelsene som fant sted her over tid. Gå gjennom torget og gå inn gjennom Tian'anmen-porten, og gå deretter inn i den forbudte by fra Meridian-porten. Den forbudte by er det største og best bevarte keiserlige palasskomplekset i verden. Du vil besøke de viktigste bygningene langs midtaksen til palasset, deretter besøke to gårdsrom i vestkammeret, bli fordypet i historien deres forklart av din lisensierte og lidenskapelige guide. Til slutt vil du besøke den keiserlige hagen og turen din slutter her, du kan velge å utforske mer av den forbudte by på egen hånd, eller reiseguiden din vil gi råd om hvor du kan ta en taxi til neste reisemål.

Hong Kong: Hopp-på-hopp-av-busstur med valgfri Peak Trikk

8. Hong Kong: Hopp-på-hopp-av-busstur med valgfri Peak Trikk

Gjør deg klar for livets eventyr med Hong Kong Hop-on Hop-Off Tour! Hopp på en åpen todekker Big Bus og slapp av mens du nyter den fantastiske utsikten over byen. Med innsiktsfulle lydkommentarer tilgjengelig på 10 språk, vil du lære om den fascinerende historien og dagliglivet til Hong Kong, fra dens unike koloniale fortid til dens pulserende moderne kultur. Opplev alle de ikoniske attraksjonene som Hong Kong har å tilby, fra høye skyskrapere til historiske templer, på Hong Kong Island Tour. Busser kommer regelmessig, slik at du kan ta deg inn i byen på en hel sløyfe, eller enkelt hoppe av og utforske som du vil. Handle i Causeway Bay, beundre den fantastiske skyline i Central, og oppdag det travle nattelivet i Lan Kwai Fong. Denne turen er designet for å vise deg byens kontraster mellom øst og vest, fortid og nåtid, og tradisjon og modernitet. Stanley Tour tar deg til de beste delene av Hong Kongs landsbygd. Cruise langs den sørlige regionen og beundre luksuriøse strender eller få et glimt av det berømte Murray House, en bygning fra viktoriansk tid som en gang ble brukt som brakkene til de britiske styrkene. Dykk inn i byens vakre landskap, strandlinje og havner, og oppdag en side av Hong Kong som mange turister savner. Ingen tur til Hong Kong er komplett uten en tur med den berømte Star Ferry, som krysser Victoria Harbour mellom Hong Kong Island og Kowloon. Og for den ultimate Hong Kong-opplevelsen, ta en tur med Peak-trikken som går fra det sentrale distriktet på Hong Kong Island til Victoria Peak via Mid-Levels. Når du ankommer toppen, vil du oppdage storslått panoramautsikt fra Sky Terrace 428, den høyeste 360° utsiktsplattformen i Hong Kong. Alt dette er inkludert i turen din, avhengig av billettalternativet du velger. Ikke gå glipp av dette uforglemmelige eventyret i en av verdens mest pulserende byer. Bestill billetter nå og gjør deg klar til å oppleve Hong Kong som aldri før med Hong Kong Hop-on Hop-Off Tour! Ruteinformasjon:1) Hong Kong øya-tur (rød rute)• Sentralt Star Ferry Pier 7 (nær IFC, Star Ferry, Hong Kong Maritime Museum)• Rulletrapp på mellomnivå• Man Mo Temple (nær Cat Street, Dr Sun Yat-Sen Museum )• Causeway Bay - Sogo (nær Time Square)• Park Lane Hotel (nær Victoria Park, Causeway Bay Typhoon Shelter)• Peak Tram Lower Terminus 2) Stanley-tur (grønn rute)• Central Star Ferry Pier 7 (nær IFC, Star Ferry, Hong Kong Maritime Museum)• Peak Tram Lower Terminus• Repulse Bay• Stanley (nær Stanley Market, Murray House)

Kina: eSIM-dataplan med VPN for Hong Kong, Macao og mer

9. Kina: eSIM-dataplan med VPN for Hong Kong, Macao og mer

Gjør reisen problemfri med det praktiske eSIM-kortet. Hold deg tilkoblet på reisen med høyhastighetsdekning i Kina, Hongkong og Macao.. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg mellom en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Det er bare å skanne eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på reisen. Ungå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne avfallsfrie løsningen. Skaff deg ett eSIM-kort per enhet, og fyll på ved å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer underveis. Når de er aktivert, starter dekningen i henhold til den varigheten du har valgt. Husk å velge operatør, som varierer avhengig av abonnementet.. De fleste enheter lansert etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS og nyere modeller, Google Pixel 4 og nyere modeller). Hvis du er usikker, kan du sjekke bildet med retningslinjer for kompatibilitet for å bekrefte at du er kvalifisert.. Hvis du ikke kan koble til Internett etter at du har installert dette eSIM-kortet, kan du følge selvhjelpsveiledningen for feilsøking i GYG-kupongen din. Bærere som kan brukes: Kina-, Hongkong- og Macau-abonnementet - CMCC/CSL/CTM Hongkong- og Macau-abonnementet - CSL & SMARTONE & 3HK / CTM

Hong Kong: Kun inngangsbillett til Sky100 Observatory

10. Hong Kong: Kun inngangsbillett til Sky100 Observatory

Sky100 Hong Kong Observation Deck ligger i 100. etasje i International Commerce Centre (ICC), den høyeste bygningen i Hong Kong. Med 393 meter over havet er det det eneste innendørs observasjonsdekket i Hong Kong som tilbyr 360-graders utsikt over byen og dens berømte Victoria Harbour. Koblet til store transportnettverk og et kjøpesenter i verdensklasse, har det blitt hyllet som et must-see første stopp for turister til Hong Kong. Den har også eksepsjonelt raske dobbeltdekker høyhastighetsheiser som når 100. etasje på bare 60 sekunder. Utover den fantastiske panoramautsikten over Hong Kong og det magiske landskapet, er Sky100 også hjemmet til en storstilt interaktiv multimedieutstilling og et omfattende gjestesenter. Den toppmoderne utstillingen tilbyr fascinerende innsikt i lokal historie og kultur, og beriker besøkende med en grundig forståelse av Hong Kong.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kina

Alle aktiviteter

502 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Byer i Kina

Flere reisetips for Kina

Vil du vite mer om aktiviteter i Kina? Trykk her for full oversikt