Våre mest anbefalte ting å gjøre i Killiecrankie

Edinburgh: Scone Palace, Hunting Castle & Waterfall Tour

1. Edinburgh: Scone Palace, Hunting Castle & Waterfall Tour

Reis til Scone Palace og utforsk palasset for å lære dets lange historie og se det gamle kroningsstedet for Kings & Queens of Scotland. Med avreise fra Edinburgh reiser vi gjennom det vakre landskapet i Perthshire og begynner dagen med en kort fottur til Kinnoull Tower, med fantastisk utsikt over byen Perth. Så drar vi for å besøke Scone Palace for å utforske dette utrolige stedet. Dette elegante palasset var en gang kroningsstedet for Kings & Queens of Scotland, og har en imponerende utsikt over byen Perth og elven Tay, Skottlands lengste elv. Fortsetter turene nordover inn i Skottlands høyland, tar neste stopp navnet sitt fra et besøk av en veldig kjent dronning fra det britiske monarkiet, The Queens View. Et sted besøkt av dronning Victoria på hennes reiser nordover sammen med ektemannen Albert, bestemte de seg for å stikke innom dette stedet for en utsikt over Loch Tummel og for en utsikt det er! Det neste stedet som besøkes på Scone Palace-turen er Killiecrankie, hvor du vil lære om Jacobite Uprising Battle of Killiecrankie fra 1689, ledet av Bonnie Dundee. En kort fottur til et sted kalt Soldiers Leap, vil du lære hvordan dette navnet ble til og bli tilbudt en fantastisk utsikt ned i elven Garry. Begynn nå dine reiser sørover til Birks of Aberfeldy, en fantastisk fottur gjennom det vakre skogen mot spektakulære fossefall som inspirerte en av Skottlands berømte poeter til å komponere diktet sitt om fossen, Robert "Rabbie" Burns. Etter fotturen fortsetter du å reise sørover fra Skottlands høyland til vår neste destinasjon, Huntingtower Castle. Dette sjarmerende slottet var en gang vert for Mary Queen of Scots og hennes ektemann, Lord Darnley. Lær om Ruthven Raid, der en ung James VI (6.) ble holdt som gissel i flere måneder. Etter å ha besøkt vårt siste stopp reiser vi tilbake til Edinburgh.

Perthshire: Adventure Tubing og Cliff Jumping Experience

2. Perthshire: Adventure Tubing og Cliff Jumping Experience

Nae Limits Adventure Tubing-turen vil få deg til å reise nedover den fantastiske elven Garry. Du vil befinne deg i den berømte Killiecrankie-juvet og kjempe mot instinktene dine med en flekk av klippehopping eller avslapping mens du nyter adrenalinet fra tuben. Etter at klippehopperne har fått sparkene sine, vil hele teamet navigere langs elven ved å bruke ferdighetene som er forklart av guiden din. Nyt naturen eller ta en plaskkamp med laget ditt til slutten. Adventure Tubing er det perfekte eventyret for en familie, et eventyrlystne par eller et venneteam. Denne turen dekker alle behovene til gruppen, og sikrer at de gale får adrenalinet sitt fra den valgfrie klippehoppingen, samtidig som den garanterer nok spenning fra de små strykene for resten av gruppen.

Fra Edinburgh: Det skotske høylandet, Dunkeld og Pitlochry

3. Fra Edinburgh: Det skotske høylandet, Dunkeld og Pitlochry

Din helt egen oppdagelse av Skottland, fordyp deg i noe av det vakreste landskapet i verden på denne minneverdige dagsturen til det fantastiske Perthshire Highlands. Når vi kjører nordover, vil vi lære om historiene og legendene som gjør Skottland til det mytiske stedet vi elsker i dag. Guidene våre brenner for alt Skottland og elsker å dele. Vi tar så mange sjanser som mulig for å komme oss ut av Land Rover og føle Skottland under føttene våre, med besøk til landsbyen Dunkeld, Pitlochry, turer gjennom skogene og muligheter for å besøke Blair Castle eller smake litt whisky alt i komfort av en Land Rover Discovery. Vi kjører til den vakre Dunkeld først og besøker Hermitage woodland Walk. Det er en lystplass fra 1700-tallet for hertugene av Atholl. Deretter kjørte vi til de fantastiske Iain Burnett høylandssjokoladeprodusentene hvor du kan nyte en søt varm sjokolade og Storbritannias beste sjokoladetrøfler. Etter den overbærende pausen drar vi til Killiecrankie besøkssenter hvor vi starter turen til soldatspranget. For å se et fantastisk landskap og lære om historien. Hvis du har valgt å gjøre destilleriet, vil du bli booket inn på omvisningen på dagen og få se hvordan whisky lages og smake litt. til slutt vil vi besøke Pitlochry hvor du kan ha et underverk rundt den viktorianske highstreet. Handle litt hvis du vil.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Killiecrankie

Killiecrankie
2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Killiecrankie

Utforsk alle

Flere reisetips for Killiecrankie

Vil du vite mer om aktiviteter i Killiecrankie? Trykk her for full oversikt