Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kilifi

Fra Mombasa, Mtwapa, Diani og Tiwi: Dagssafari i Tsavo Øst

1. Fra Mombasa, Mtwapa, Diani og Tiwi: Dagssafari i Tsavo Øst

Legg ut på en spennende Tsavo East-dagssafari med avreise fra Mombasa, Diani, Kilifi eller Malindi. Fordyp deg i den utemmede villmarken i Tsavo Øst, en av Kenyas ikoniske nasjonalparker. Her kan du oppleve spennende safariturer, møte ekstraordinært dyreliv og oppdage det mangfoldige landskapet og det rike biologiske mangfoldet på dette fengslende reisemålet. Eventyret begynner med avreise tidlig om morgenen fra overnattingsstedet ditt i Mombasa, Diani, Kilifi eller Malindi. Len deg tilbake og slapp av mens du reiser mot Tsavo East, en vidstrakt villmark som strekker seg over 13 000 kvadratkilometer. Når du kommer inn i parken, kan du forberede deg på en uforglemmelig kjøretur, der hvert øyeblikk kan by på bemerkelsesverdige møter med dyrelivet. Tsavo East er kjent for sitt mangfoldige dyreliv, blant annet de berømte "røde elefantene" som er kjent for sine karakteristiske rustfargede støvbad. Hold kameraet klart mens du kjører gjennom parken og tar fantastiske bilder av løver, geparder, leoparder, sjiraffer, sebraer, bøffelflokker og en rekke fuglearter. Sammen med en kunnskapsrik guide får du et fascinerende innblikk i parkens økosystem, adferden til parkens innbyggere og det pågående bevaringsarbeidet for å beskytte Tsavo Easts skjøre balanse. Få en dypere forståelse av betydningen av dette utrolige naturområdet. Midt på dagen gjør vi et stopp for en herlig pikniklunsj midt i villmarken, slik at du kan nyte smakene mens du er omgitt av naturens syn og lyder. Ta deg tid til å lade opp og reflektere over morgenens opplevelser mens du nyter den rolige atmosfæren i den afrikanske bushen. Dere fortsetter utforskningen i de ulike delene av parken, som hver for seg byr på sitt eget særpregede landskap og dyreliv. Tsavo Easts stadig skiftende landskap, fra vidstrakte, åpne sletter til savanner med akasietrær, byr på mange muligheter for fantastiske fotografier. Når dagen går mot slutten, kan dere reise tilbake til Mombasa, Diani, Kilifi eller Malindi med uforglemmelige minner og historier i bagasjen. Reflekter over underverkene du har vært vitne til og den dype forbindelsen du har knyttet til naturen under denne oppslukende dagssafarien i Tsavo Øst.

Blå safari: Snorkling og sjømat i Watamu Marine Park

2. Blå safari: Snorkling og sjømat i Watamu Marine Park

Oppdag Watamu Marine Parks fascinerende underverker på vår uforglemmelige tur. Vi begynner med å hente deg på hotellet, slik at du får en sømløs start på eventyret. Gjør deg klar til en spennende tur fylt med snorkling, delfinsafari og en overdådig sjømatlunsj på en av øyene. Fordyp deg i undervannsparadiset når du begir deg ut på et snorklingseventyr i det krystallklare vannet i Watamu Marine Park. Her kan du beundre kaleidoskopet av fargerike korallformasjoner med et yrende marint liv. Svøm sammen med fargerike fisker, grasiøse havskilpadder og andre fascinerende skapninger som har dette korallrevet som sitt hjem. Forbered deg på å bli fortryllet når du blir vitne til delfinenes ynde og lekenhet under delfinobservasjonen. Disse intelligente skapningene svømmer ofte ved siden av båten vår og gir deg et nært og personlig møte med dem. Fang disse magiske øyeblikkene og skap minner for livet. Etter en formiddag full av opplevelser er det på tide å tilfredsstille smaksløkene med en deilig sjømatlunsj på øya. La deg friste av dagens ferskeste fangst, inkludert saftige reker, hummer, krabbe og en rekke fristende fiskeretter. De kulinariske herlighetene kompletteres av den fantastiske havutsikten og skaper en minneverdig matopplevelse. Når turen nærmer seg slutten, sørger vi for at du blir kjørt til hotellet ditt. Tenk tilbake på dagens utrolige opplevelser og nyt minnene fra utforskningen av havets undere, delfinene og det deilige sjømatmåltidet. Bli med på denne ekstraordinære turen der eventyr, naturskjønnhet og kulinariske herligheter kombineres for å skape en uforglemmelig dag i Watamu Marine Park. Bestill nå og la oss ta deg med på en reise du sent vil glemme.

Mombasa flyplass privat transport til Vipingo og Kilifi

3. Mombasa flyplass privat transport til Vipingo og Kilifi

Hopp over stresset med å finne en taxi eller dele en skyttelbuss når du ankommer en av de travleste flyplassene i Afrika. Møt din profesjonelle sjåfør på flyplassen Mombasa og nyt bekvemmeligheten av en privat transport direkte til dørstokken til hotellet eller privatboligen i Vipingo og Kilifi. Reis i en komfortabel, romslig Sedan for 3 passasjerer eller en minivan for 5 passasjerer. Len deg tilbake og nyt turen til reisemålet ditt uten å bekymre deg for taximeter eller trafikk.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kilifi

Utforsk området rundt Kilifi

Utforsk alle

Flere reisetips for Kilifi

Vil du vite mer om aktiviteter i Kilifi? Trykk her for full oversikt