Opplevelser i
Key West

Det sørligste punktet i Florida Keys kombinerer sol, sjø, naturskjønn natur og til og med noen Ernest Hemingway. Det serverer også en margarita eller to.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Key West

Vil du vite mer om aktiviteter i Key West? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Key West

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 2 967 vurderinger

Fantastisk!

In Norwegian: Vi valgte å ta en dag i Key West og valgte å ta buss. Man blir hentet på hotellet og kjører nedover i en buss med god standard. Vi fikk drøyt 5 timer i Key West.....neste gang legger vi inn en overnatting der da 5 timer går utrolig fort. Key West er en fantastisk plass noe helt for seg selv....veldig sjarmerende plass. Skal man bare ha en dagstur kan jeg absolutt anbefale en tur ned med buss, hvis man ikke ønsker å leie bil for å kjøre nedover. Billetter for å kjøre rundt med tralle buss i Key West er billigere å kjøpe på stedet en å kjøpe ombord på bussen på vei nedover. De sier at det er billigere å kjøpe på bussen men det stemte ikke. Billetter til tralle buss er for øvrig nødvendig da avstandene mellom severdighetene er for store til å gå rundt.

Dagen var flott, turen vil bare anbefales i løpet av uken hvis du ikke har så mye tid. Fordi du mister mye tid på helgen gjennom turen :) Møtested var lett å finne. Guiden Akkurat som sjåføren var du veldig hyggelig Lær mye om landet og andre interessante ting på vei. På stedet har du tid til å spise og drikke, se på området eller dra på utflukter. Du kan alltid hente og avreise på hotellet for en liten pris veldig bra. Generelt sett var prisen bra

Vi fikk 2 dagers busstype Miami og Key West til en veldig rimelig pris. De ga også en båttur. vår Turistguide for nøkkelen vår vest $ 170 dollar mens vi ber om dette nettstedet har vi mottatt 168 tyrkiske lira per person.

Fantastisk by

Fantastisk sted å reise til, men vil anbefale å kjøre selv da bussen luktet røyk og var ikke særlig bra. Guide kunne spansk utmerket, men elendig på engelsk. Bussprisene dekker kun reise, ikke noe annet.

virkelig fin tur, super fine guider, veldig lærerikt. Det er riktignok kaldt i bussen, så jeg vil anbefale å ta med en jakke eller genser, annet enn at det var en fantastisk opplevelse!