Kensington Palace

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Kensington Palace

Vil du vite mer om aktiviteter i Kensington Palace? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kensington Palace

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 4 625 vurderinger

Flott aktivitet for å gjøre alt på en dag, 3 forskjellige ruter for bussen, lett å finne holdeplassene, nedlastbar og superpraktisk app. Busspersonalet er veldig tilstedeværende og snille. Samme for elvebussen, liten guide på engelsk er ikke gitt, men at et medlem av personalet var snill nok til å gi oss gjennom sin personlige kunnskap om hovedstaden. London Eye, forvent en ventetid sammenlignet med vår bestilte tidsluke, travel, enkel halvtimes ventetid. Til tross for denne gode aktiviteten å gjøre, fin utsikt over London, aircondition og vi er ikke overfylt i observasjonsboblene.

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Veldig bra pasning med effektive jentekuttere. Bare vis qr-koden til kupongen som er tilgjengelig i reservasjonene til applikasjonen den første dagen og deretter i reservasjonsloggen de påfølgende dagene. Forklaringene rundt bruken av passet må forbedres fordi vi går oss mye bort. Vi måtte be om hjelp fra katten, som reagerte veldig raskt og høflig.

4 aktiviteter: besøk til Tower of London, besøk til London med buss, guidet omvisning i Harry Potter London og hard rock kafémåltid.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!