Legg til datoer

Kennedy Space Center Visitor Complex

Kennedy Space Center Visitor Complex: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Kennedy Space Center Visitor Complex: Adgangsbillett

1. Kennedy Space Center Visitor Complex: Adgangsbillett

Nyt mange utstillinger, show og attraksjoner på Kennedy Space Center Visitor Complex, inkludert Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplekset, Rocket Garden og helter og legender med amerikanske astronauters Hall of Fame presentert av Boeing®. Opplev utstillingen «Journey to Mars: Explorers Wanted», som inkluderer en direkte interaktiv teaterpresentasjon om den røde planeten. Nyt den romoppskytningen ved å besøke Gateway-komplekset for å oppdage de nåværende og kommende banebrytende innovasjonene innen romutforskning fra NASA og deres kommersielle partnere. Gå deretter inn i fremtidens verdensromflyplass og gå om bord på en av 4 uforglemmelige reiser til fjerne verdener, med en fantastisk attraksjon. Dra til Apollo / Saturn V-senteret via en Kennedy Space Center-busstur, her finner du en fullt restaurert Saturn V-rakett. 1 av de 3 eneste som finnes i verden. På Kennedy Space Center Visitor Complex har du muligheten til å utforske verdens største samling av astronautminner. Ikke bare får du se hyllester til heltene fra romfergeprogrammene Mercury, Gemini og Apollo, men det som skjer nå og videre ved Kennedy Space Center, Amerikas flerbruks verdensromflyplass.

Kennedy Space Center: Inngangsbillett med Explore Bus Tour

2. Kennedy Space Center: Inngangsbillett med Explore Bus Tour

Få mest mulig ut av tiden din på Kennedy Space Center Visitor Complex ved å kombinere en 1- eller 2-dagers adgangsbillett med den grundige Explore-omvisningen med buss. På Explore-omvisningen kjører du rundt sammen med en verdensromekspert, mens du blir tatt med på en omvisning i Amerikas flerbrukesromhavn. KSC Explore-omvisning går utover Kennedy Space Center-omvisningen med buss og gjør flere stopp for fotomuligheter du ikke bør gå glipp av. Få en fotografisk visning av en rekke romfartsikoner som Vehicle Assembly Building og det historiske Launch Complex 39, når du går i land for å ta bilder underveis til Apollo/Saturn V Center. Med adgangsbilletten til Kennedy Space Center Visitor Complex kan du nyte mange utstillinger, show og attraksjoner, inkludert Space Shuttle Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Gateway-komplekset, Rocket Garden og Heroes & Legends med US Astronaut Hall of Fame presentert av Boeing®. Opplev utstillingen «Journey to Mars: Explorers Wanted», som inkluderer en direkte interaktiv teaterpresentasjon om den røde planeten. Nyt den romoppskytningen ved å besøke Gateway-komplekset for å oppdage de nåværende og kommende banebrytende innovasjonene innen romutforskning fra NASA og deres kommersielle partnere. Gå deretter inn i fremtidens verdensromflyplass og gå om bord på en av 4 uforglemmelige reiser til fjerne verdener, med en fantastisk attraksjon. På Kennedy Space Center Visitor Complex har du muligheten til å utforske verdens største samling av astronautminner. Ikke bare får du se hyllester til heltene fra romfergeprogrammene Mercury, Gemini og Apollo, men det som skjer nå og videre ved Kennedy Space Center, Amerikas flerbruks verdensromflyplass.

Fra Orlando: Kennedy Space Center-tur med transport

3. Fra Orlando: Kennedy Space Center-tur med transport

Lær alt om verdensrommet på en dagstur til Kennedy Space Center fra Orlando. Møt en astronaut, hopp om bord i Shuttle Launch Experience-simulatoren og se en IMAX-film. Spaser rundt i raketthagen som er full av ekte raketter, og besøk Gateway-komplekset for å lære om fremtiden til romfart. Hør interessante fakta og historier om senteret fra sjåføren og guiden din under transporten. Ved ankomst får du god tid til å vandre rundt og besøke de mange attraksjonene som er tilgjengelige på stedet. Dra nytte av å ha guiden din i nærheten som er tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål under besøket. Velg mellom følgende alternativer: • Kun transport: Slipp stresset med å måtte organisere transporten mellom Orlando, Kissimmee eller Lake Buena Vista til Kennedy Space Center med inkludert dør-til-dør-transport. • Transport fra Orlando og adgangsbillett: Nyt lettvint transport til Kennedy Space Center og gå forbi billettkøen ved inngangen. • Omvisning i liten gruppe: Dra nytte av hotellhenting og en frokostpose på vei til komplekset på en omvisning i liten gruppe (opptil 12 personer), med mer spesialisert assistanse fra guiden din. I løpet av dagen på Kennedy Space kan du i tillegg dra på KSC Explore-omvisningen med buss for å komme inn NASA-portene for fotostopp nær utskytningsrampene og ved kjøretøymonteringsbygningen. Dra nytte av en kupong med 15 USD som kan løses inn for mat på komplekset. • Kennedy Space Center Express: Møt bussen på det siste møtestedet (ICON Park) og unngå stresset med henting. Så du får litt ekstra tid om morgenen når du går om bord på siste stopp.

Orlando: Go City All-Inclusive Pass med 25+ attraksjoner

4. Orlando: Go City All-Inclusive Pass med 25+ attraksjoner

Oppdag det beste av Orlando med dette all-inclusive-passet. Velg mellom et 2-, 3- eller 5-dagers pass, gyldig over et 2-ukers vindu, og bli med på oppdagelsesferd. Jo mer du ser, jo mer sparer du. Nyt populære attraksjoner som Kennedy Space Center og LEGOLAND Florida. Utforsk attraksjonene i området i Tampa og Miami, perfekt for en biltur. Det er ikke nødvendig å velge attraksjoner før du kjøper passet, du kan velge og vrake mens du går. Gni skuldrene med kjendisene på Madame Tussauds Orlando, ta en tur på The Wheel på Icon Park og mer. Dra nytte av et digitalt pass og veiledning, som kan brukes på en mobil enhet eller skrives ut hjemme. Attraksjoner inkluderer: • Kennedy Space Center besøkskompleks • LEGOLAND® Florida Resort • Fun Spot America Theme Park - 4 Ride Sampler • Madame Tussauds Orlando • WonderWorks All-Access Pass • SEA LIFE Aquarium Orlando • Hjulet på ICON Park • Gatorland – Alligator-hovedstaden i verden • The Outta Control Magic Comedy Dinner Show • Titanic - Artefaktutstillingen • Gray Line Orlando - City of Orlando Tour • Congo River Adventure Golf • Naturskjønn båttur i vinterparken • American Police Hall of Fame • ZooTampa i Lowry Park • Boggy Creek Airboat Tour • Lion Country Safari • Miami Seaquarium • Duck Tours South Beach • Island Queen Millionaire's Row Sightseeing Cruise • Ft. Lauderdale båt- og snorkletur med glassbunn • Big Bus Miami Hop on Hop off Tour • Gator Park Airboat Tour • Sawgrass Recreation Park Everglades Airboat Adventures • Gray Line Miami: Everglades Airboat Adventure Tour • Daytona International Speedway All Access Tour • Island H2O Waterpark - ukedagsadgang • Clearwater Marine Aquarium og mer! *Besparelser basert på reiseruter på Go City-nettstedet.

Fra Orlando: Kennedy Space Center heldagstur

5. Fra Orlando: Kennedy Space Center heldagstur

Nyt tur-retur-transport fra Kissimmee eller Orlando til Kennedy Space Center med en kunnskapsrik sjåfør som viser deg den beste måten å komme deg rundt på. Bli transportert til forkant av romutforskning gjennom praktiske utstillinger, filmer og presentasjoner, inkludert et astronautmøte. Velg mellom kun transport tur-retur eller velg alternativet for å inkludere inngang til Kennedy Space Center. Før du ankommer, vil turguiden gi deg beskjed om den beste måten å se og gjøre parken på, slik at du kan maksimere tiden din. Ved ankomst, start med en busstur som gir en fullstendig oversikt over den store spredningen av operasjoner, inkludert den massive kjøretøymonteringsbygningen, Launch Complex 39B og Apollo/Saturn V Center, med sin gjenskapte måne landing og en fantastisk Saturn V-rakett i full størrelse. Tilbake til hovedkomplekset, besøk romfergen Atlantis-utstillingen, med sin emosjonelle presentasjon av en av de fire overlevende orbiterne. Ta en tur på den medrivende Shuttle Launch Experience, en smart simulator med innvendig spor på hvordan det føles å eksplodere fra romsenteret. Du kan også besøke Heroes and Legends-senteret (inkludert U.S. Astronaut Hall of Fame), nyte storheten til IMAX Theatre med sine iøynefallende storskjermsfilmer, eller vandre i Rocket Garden.

Kennedy Space Center: Chat med en astronaut med adgang

6. Kennedy Space Center: Chat med en astronaut med adgang

Skyt av og opplev en tur uten like til NASAs Kennedy Space Center and Visitor Complex. Håndhilse på en astronaut, lær om ulike Apollo-oppdrag og se romfergen Atlantis®. Besøk romstasjonen om morgenen eller ettermiddagen, avhengig av hvilken tur du velger. Utforsk omgivelsene dine, nyt enten frokost eller lunsj sammen med én alkoholholdig drink (for voksne) eller lette forfriskninger. Nyt utstillinger, show og attraksjoner, inkludert verdens største samling av astronautminner. Gå rundt, besøk romfergen Atlantis®, Shuttle Launch Experience, Rocket Garden og Heroes & Legends med US Astronaut Hall of Fame presentert av Boeing®. Møt en ekte astronaut, en av de kuleste opplevelsene du vil få på jorden. Chat med dem mens de forteller deg om oppdragene deres, og få tatt et bilde med dem. Opplev en flott dag ute med hele familien. Det er en du kan krysse av på listen din.

Kennedy Space Center: Heldagstur med Airboat Safari Ride

7. Kennedy Space Center: Heldagstur med Airboat Safari Ride

Din tur til Kennedy Space Center Visitor Complex lover en spennende dag for hele familien. Lær alt om romfart når du besøker denne fantastiske institusjonen. Under NASA-bussturen vil du finne deg selv å stå inne i oppskytningskontrollrommet og se på en faktisk Saturn V-rakett, den største raketten som noen gang har flydd. Du kan også ta bilder av skyttelutskytningsrampene. Med litt flaks kan du til og med se en romferge der! Også på Kennedy Space Center Visitor Complex kan du nyte Shuttle Launch Experience. Denne simulatorturen begynte i mai 2007 og gjenskaper synet, lydene og følelsene til en skyttelskyting. Føl den utrolige reisen med å skyte ut i verdensrommet og gå i bane rundt jorden fra en astronauts synspunkt. Gjestebesetningsmedlemmer fester seg og går vertikalt for oppskyting i en unik bevegelsesbasert simulator, den eneste realistiske simuleringen av en oppskyting som noen gang er laget. Den 5-minutters opplevelsessekvensen kulminerer med en fantastisk utsikt over jorden. Etter bussturen kan du lene deg tilbake og nyte en IMAX-film. Sørg for å sjekke ut den nye 3D IMAX Magnificent Desolation. Hvorfor ikke velge å spasere gjennom en romferge i ekte størrelse, se på en månestein eller prøve rom-is? Dette er en moro dag for hele familien. Turen din inkluderer en 30-minutters luftbåttur for å oppdage skjønnheten til de nærliggende sumpene! Se etter eksotiske planter, blomster og dyreliv, inkludert den mest kjente innbyggeren i sumpen – alligatoren.

Kennedy Space Center: Astronaut Training Experience

8. Kennedy Space Center: Astronaut Training Experience

Tre for å dra til Mars og bli en astronaut for dagen på Kennedy Space Center Visitor Complex. Bli en del av neste generasjon romfarere i Astronaut Training Experience® Center. - Utforsking med Lockheed Martin. La deg inspirere av autentisk NASA-vitenskap og ingeniørkunst. I Astronaut Training Experience (ATX), bli med mannskapet når de begynner på en spektakulær serie med oppdragssimuleringer, inkludert oppskyting, landing og gåing på Mars. Utfør en romvandring gjennom spennende og oppslukende mikrogravitasjonssimuleringsteknologi. Delta i oppskytingen av NASAs Space Launch System (SLS) rakett som medlem av enten oppskytningskontrollteamet eller Orion-kapselmannskapet. Gjennom hele opplæringen kan du lage personlige videologger som du kan se på nytt etter at du har fullført oppdraget ditt.

Kennedy Space Center: Chat med en astronautopplevelse

9. Kennedy Space Center: Chat med en astronautopplevelse

Se historien under utvikling på Kennedy Space Center. Reis fra et møtepunkt til Space Coast. På veien vil guiden din forklare mer om anlegget og hvordan du får mest mulig ut av tiden din på besøkssenteret. Chat med en astronaut som vil svare på de mest presserende spørsmålene dine i en uformell setting med små grupper. Nyt en smakebit av mat og drikke mens du har en gruppesamtale om hvordan det egentlig er å bo og jobbe i verdensrommet. Hhør fantastiske historier om romfart og oppskytninger av romferger. Tilbake til besøkssenteret, kjør Shuttle Launch Experience, simulatoren som tar deg ut av denne verden! Len deg tilbake og nyt en IMAX-film, rusle gjennom en romferge i ekte størrelse, gå rundt i den utrolige raketthagen, se på en månestein, og til og med nyte litt rom-is.

Fra Orlando: Chat med en astronaut på KSC m/ overføringer

10. Fra Orlando: Chat med en astronaut på KSC m/ overføringer

Møt en av NASAs astronauter på Kennedy Space Center. Lær om astronauttradisjoner, ha sjansen til å stille spørsmål og nyt mat og drikke under økten. Start med henting fra utvalgte steder i Orlando og gå til Kennedy Space Center Visitor Complex. Mens du er på besøkskomplekset, lær om NASAs astronauter og deres tradisjoner. Still en astronaut dine mest presserende spørsmål om deres opplevelser i en uformell setting med små grupper. Økten vil innebære en gruppesamtale og inkluderer også mat og drikke. Motta en minnegave og et signert portrett av astronauten som en del av denne opplevelsen. På slutten av økten kan du utforske Kennedy Space Center på egenhånd. Fordyp deg i historien og fremtiden til romutforskning når du ser romfergen Atlantis-utstillingen og fullfører romfergen-lanseringsopplevelsen.

Tilgjengelige aktiviteter

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Kennedy Space Center Visitor Complex

Flere reisetips for Kennedy Space Center Visitor Complex

Vil du vite mer om aktiviteter i Kennedy Space Center Visitor Complex? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kennedy Space Center Visitor Complex

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 252 vurderinger

Å besøke Kennedy Space Center var en flott opplevelse! Jeg likte det veldig godt, spesielt showene som gir mye informasjon om Apollo og romfergeoppdrag. Det var veldig spennende. Det var også mange ting å besøke. Det var også en ny opplevelse for de som allerede har besøkt Houston Space Center. Jeg anbefaler besøket.

Vi kjøpte billetten rundt 07:30 og var der kl 9:00 for åpningen av KSC. Alt fungerte bra, du kan stå i kø rett ved inngangen. Området er enormt og hvis du vil se alle forestillingene og utstillingsområdene, kan du ikke gjøre det på en dag. Alt er veldig ryddig og inngangene til attraksjonene er godt utformet.

Very interesting. Absolutely a winner. Learned a lot about the Space and shuttles.