Keflavik internasjonale lufthavn

Begynn eller avslutt turen med komforten og lettvintheten av å ha forhåndsbestilt flyplasstransport.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Keflavik internasjonale lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Keflavik internasjonale lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Keflavik internasjonale lufthavn

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 177 vurderinger

Vi ble forsinket med 5 timer på flyplassen og bekymret for overføring, men da vi kom til flyplassen var damen som allerede ventet ny, så nyttig. Vi kom på den store bussen og ble deretter tatt med til depo hvor vi gikk ombord på minibusser for å gå forskjellige områder Vi bodde a13 byhus, men den siste hadde bare byhus ... så vi dro til feil sted, det var ikke noe problem at hun tok oss videre til hotellet vårt. Så vennlige og hjelpsomme vil anbefale

Anbefaler dette alternativet på det sterkeste hvis du ikke ønsker å være bundet til en viss tid du kan tilbringe i lagunen hvis du kjøper på flere turer! Vi gikk til BSI-stasjonen og dro raskt i tide, vi fikk utdelt en planlagt tid mens vi kom ombord for å informere om returtider. Vi tilbrakte noen gode timer i lagunen og spiste lunsj, så vi tok bussen kl. 06.15 tilbake til terminalen som vennligst satte alle av ved visse bussholdeplasser!

Vi oversteg og klarte ikke å komme oss til 330 am for 4 am plan. Jeg raskt WhatsApp GYG-støtten og var veldig hjelpsomme og effektive med å kontakte selskapet direkte for å ombooke oss til 430 am pick up. Veldig fornøyd med den generelle effektiviteten til GYG-teamet og overføringsselskapet for nådig å imøtekomme vår forespørsel i siste øyeblikk. Sterkt anbefalt. Hold det oppe!

Vel - hvor heldige var vi! Nordlys var fantastisk i går kveld. Enkel henting fra bussdepot og en veldig hyggelig busstur nordover. i omtrent en time. fortalte oss noen interessante fakta om lysene osv. Kom av bussen for å se lysene. Svak bar på himmelen. Så boom fra ingensteds kurvene. Over hodet - på avstand etc etc etc! Wow jeg! Skjønner at vi var så heldige.

Beste måten å komme seg tur/retur Keflavik - Reykjavik på. Anbefales for alle!