Keflavik internasjonale lufthavn

Begynn eller avslutt turen med komforten og lettvintheten av å ha forhåndsbestilt flyplasstransport.

  • Skytteltransport
  • Andre opplevelser
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Keflavik internasjonale lufthavn

Vil du vite mer om aktiviteter i Keflavik internasjonale lufthavn? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Keflavik internasjonale lufthavn

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 6 922 vurderinger

Vi hadde allerede brukt denne bussen ved ankomst. Og denne gangen hentet Smartbus-bussen oss på hotellet til avtalt tid og forlot oss på sentralstasjonen med nok tid til å ta AirportDirect. Dette er en komfortabel og moderne buss, som tok oss til flyplassen uten problemer. Jeg anbefaler å bruke dette systemet hvis du ikke har et hotell i nærheten av sentralstasjonen, enten du ankommer om natten eller på grunn av varierende vær som kan gjøre det vanskelig for deg å reise på egenhånd.

Vi leier en buss til Reykjavík sentralstasjon og overfører til hotellet. Avgang fra flyplassen kl. 23.00. Og selv om vi var for sent ute og savnet bussen, inkluderte de oss på den neste (dagens siste). Bussen var moderne og godt utstyrt (usb, osv.) og ruten var komfortabel og direkte, uten stopp. En SmartBus-minibuss ventet på oss på stasjonen og tok oss raskt til overnattingsstedet vårt. Riktig, rask og komfortabel service.

Jeg hadde allerede kjøpt billetten via appen. Du tar bussen til busstasjonen og venter deretter inne på den videre reisen til hotellet. Den ansvarlige bussjåføren ringer hotellet, du setter deg på den andre bussen og den tar deg til hotellet. Alt er enkelt. God service og veldig hyggelige bussjåfører.

Buss i tide, vi tok den siste bussen, den i 23-tiden. Vi var bare 4 i denne store bilen! Vi beklager at selskapet ikke heller tok en minibuss som var tilgjengelig i stedet for denne store bussen for bare 4 personer, den er ikke superøkologisk...

raskt, enkelt og super service. liten minibuss med få stopp. jeg var så heldig å få gå av på første stoppet. vi var totalt 5 passasjerer på bussen og en sjåfør. anbefales