Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kefallinia

Zakynthos: Båttur til Navagio-stranden og blå grotter

1. Zakynthos: Båttur til Navagio-stranden og blå grotter

Oppdag Zakynthos-øyas skjønnhet på en minibuss og hurtigbåttur med glassbunn. Nyt bekvemmeligheten av å bli hentet på overnattingsstedet ditt. Svøm i asurblå grotter og få sjansen til å besøke Navagio Shipwreck-stranden. Bli hentet fra komforten av hotellet ditt eller nærliggende overnatting i en luftkondisjonert buss. Mens du er på Bohali panoramautsikt, vil guiden din dele dagens turplan med deg. Utforsk nordøst på Zakynthos-øya ved først å stoppe for en helbredende svømmetur på Xygia-stranden, som er et naturlig spa med svovel og kollagen, og deretter ta en pause for bilder ved den steinete bredden av Makris Gialos-stranden. Hopp ombord på hurtigbåten og besøk den fantastiske Navagio Shipwreck-stranden. Gå på den fine gylne sanden og ta bilder med båten. På vei tilbake til havnen får du sjansen til å svømme inne i de vakre blå hulene i området. Kjøp lunsj etter båtturen og før du sjekker ut den fantastiske panoramautsikten over skipsvrakstranden. Se det 2000 år gamle oliventreet i den sjarmerende byen Exo Chora før du drar tilbake til hotellet ditt.

Argostoli: Heldags tradisjonell båtcruise med lunsj

2. Argostoli: Heldags tradisjonell båtcruise med lunsj

Etter å ha samlet deg ved brygga foran båten din, vil du begynne din perfekte dag ute på det smaragdgrønne vannet. Du kan slappe av på din tradisjonelle trebåt, utforske bortgjemte strender og isolerte øyer mens du får nye venner fra hele verden. Nyt tradisjonell hjemmelaget gresk mat akkompagnert av fersk gresk salat, frukt og rikelig med vin å nyte hele dagen. Båten vil bruke mer enn en time på hvert stopp, og gir deg nok tid til å utforske, svømme, snorkle eller bare legge deg ombord mens du nyter en velsmakende cocktail som mannskapet ditt kan forberede for deg. Senere kan du bruke snorklemasken på White Rocks for å utforske den fantastiske havbunnen, før du når Vardiani-øya for å gå rundt eller prøve litt naturlig leire-spa-terapi. Båten din vil være ankret på hver destinasjon, og du kan ganske enkelt be noen fra mannskapet om å overføre deg til land med den lille motoriserte båten for hånden.

Landutflukt: Fotostopp ved Melissani, Drogarati og Myrtos

3. Landutflukt: Fotostopp ved Melissani, Drogarati og Myrtos

Utforsk Drogarati-grotten med de bemerkelsesverdige formasjonene av stalaktitter og stalagmitter. Denne praktfulle grotten ble åpnet for publikum i 1963 og ble oppdaget for rundt 300 år siden. Den er også kjent for sin utmerkede akustikk. Flere konserter har funnet sted i grotten. Til og med den berømte operasangerinnen Maria Callas har opptrådt her. Ta en båttur inn i Melissani, Nymfernes innsjø, en innsjø - en grotte av unik skjønnhet, og se hvordan solstrålene lyser opp det krystallklare vannet til en uvirkelig lys turkis farge. Det er et unikt geologisk fenomen. Sjøvann forsvinner ned i svelghull i nærheten av Argostoli by og dukker opp igjen etter 15 dager. Grotten er formet som en B, og en del av taket kollapset for rundt tre tusen år siden. Oppdag denne forbløffende og unike grotten. Besøk utsiktspunktet Myrtos Beach og ta fantastiske bilder av en av verdens vakreste strender.

Kefalonia: Halvdagstur til Melissani-sjøen og Drogarati-grotten

4. Kefalonia: Halvdagstur til Melissani-sjøen og Drogarati-grotten

Dykk ned i hjertet av øyas geologiske historie når du utforsker Drogarati-grotten. Dette eldgamle mesterverket kan skilte med imponerende dryppsteinsformasjoner som har utviklet seg gjennom millioner av år. Akustikken i grotten er legendarisk, og du kan bli fortryllet av ekkoet av dine egne skritt eller et og annet drypp av vann som skaper en overjordisk stemning. Eventyret fortsetter ved Melissani-sjøen, der du går om bord i en båt for å krysse det underjordiske vidunderet. Mens du glir over det krystallklare, turkise vannet, trenger sollyset gjennom det kollapsede grottetaket og kaster et eterisk skjær over de eldgamle stalaktitter og stalagmitter som pryder det underjordiske kammeret. Ta en pause og pust inn den storslåtte skjønnheten mens vi gjør et fengslende fotostopp over Myrtos Beach. Fang dette øyeblikket, der naturens kunst utfolder seg, og skap et tidløst minne som vil ta deg tilbake til roen på Myrtos lenge etter at du har vært på tur med oss.

Fra Zakynthos: Heldagstur til øya Kefalonia med buss og båt

5. Fra Zakynthos: Heldagstur til øya Kefalonia med buss og båt

Gjestene blir hentet fra feriestedene sine for å ta fergen fra havnen i Agios Nikolaos, Skinari. I starten av turen vil du se det venetianske slottet St George's når vi passerer. Dette var Kefalonias hovedstad frem til slutten av 1600-tallet. Gerassimos-klosteret, øyas skytshelgen som var kjent for sine mirakuløse evner til å kurere mennesker med psykiske lidelser. Klosteret regnes som et av de helligste pilegrimsmålene på Kefalonia og ligger under det imponerende Ainos-fjellet. Deretter setter vi kursen mot den imponerende Drogarati-grotten, som ligger utenfor Sami, med sine flotte stalaktitter og stalagmitter. Eksperter anslår at grotten er rundt 150 millioner år gammel. Vi fortsetter til innsjøen og grotten Melissani. Ta en kort båttur på innsjøen som ligger inne i grotten, og opplev de fantastiske fargene i vannet når sollyset reflekteres gjennom det åpne taket. Neste stopp er i byen Aghia Efimia. Her har du tid til lunsj, en spasertur eller suvenirshopping. Deretter kjører vi mot Argostoli langs øyas vestkyst og gjør et kort fotostopp ved utsiktspunktet med utsikt over Myrtos-stranden. Deretter blir det en kort pause i Argostoli, hvor du kan rusle rundt på torget. Fergen forlater Kefalonia kl. 18.00 og er tilbake på Zakynthos ca. kl. 19.45. Deretter blir du kjørt tilbake til feriestedet ditt. ***Merk: Rekkefølgen på reiseruten kan endres etter guidens skjønn. ***Avbestillinger aksepteres inntil 24 timer før utflukten starter.

Fra Argostoli: Guidet tur til Melissani-sjøen og Myrtos-stranden

6. Fra Argostoli: Guidet tur til Melissani-sjøen og Myrtos-stranden

Dagen starter med et besøk til den mystiske Melissani-sjøen, et naturlig underverk med røtter i gresk mytologi. Mens du glir over det krystallklare vannet i en robåt, blir du oppslukt av den fascinerende skjønnheten i grottens indre og det fantastiske lysspillet i den underjordiske innsjøen. Etter at du har utforsket Melissani-sjøen, kan du ta en avslappende svømmetur på den verdensberømte Myrtos-stranden. Med sine pudderhvite rullesteiner, turkise vann og dramatiske klipper er denne stranden et paradis for strandelskere. Her kan du nyte det innbydende vannet og den varme middelhavssolen mens du nyter roen på Myrtos Beach. Stranden har begrensede fasiliteter, blant annet solsenger og parasoller, en liten strandbar med drikke og snacks, dusjer og toaletter.

Kefalonia: Dagstur til Assos og Fiscardo

7. Kefalonia: Dagstur til Assos og Fiscardo

Oppdag den nordlige delen av Kefalonia på denne øyturen! Ditt første stopp vil være ved den fascinerende hulen Melissani hvor du vil se det vakreste skiftende vannet i dette naturfenomenet, lære om dens fascinerende oppdagelse og de mange mytene rundt denne magiske grotten! Neste stopp er landsbyen Assos kjent for sine fargerike hus vakre natur og sjarmerende kaffebarer! Deretter følger den kosmopolitiske landsbyen Fiscardo kjent for sine flotte besøkende. mega yachter og restauranter ved sjøen! Spaser rundt i denne landsbyen og se selv hvorfor så mange mennesker blir forelsket i denne tradisjonelle landsbyen! Ingen tur til Kefalonia er komplett uten et stopp for et bilde over Myrtos Beach - dens mange nyanser av blått. dramatisk natur gjør dette stoppestedet unikt! En perfekt dag for å utforske de beste høydepunktene i Kefalonia!

Fra Argostoli: Kefalonia Shore Excursion Highlights Tour

8. Fra Argostoli: Kefalonia Shore Excursion Highlights Tour

Den perfekte turen for å oppdage høydepunktene på denne fantastiske øya. Du vil tilbringe dagen med å utforske Kefalonias beste stopp inkludert den spektakulære Melissani-hulen og innsjøen, du vil nyte en vinsmakingsopplevelse på Orelios Gaea Winery, og du vil stoppe ved den fantastiske Myrtos-stranden - en av de beste strendene på øya! • Du blir hentet fra cruiseskipsbrygga, og du drar til Orelios Gaea Winery for å smake på noen deilige lokale greske viner hos en av de fineste produsentene på øya. Her kan du smake på Robola som er spesifikk for dette området - Robola-dalen. • Etter en fantastisk vinsmakingsopplevelse, er neste stopp den spektakulære Drogorati-hulen hvor du kan beundre de imponerende stalaktittene og stalagmittene i denne 50 millioner år gamle grotten. • Neste vil være et stopp ved den fantastiske Antisamos-stranden*. Denne Blått Flagg-stranden ble gjort berømt av filmen "Captain Corelli's Mandolin" og vil glede besøkende med sitt turkise vann, hvite småsteinssand og de frodige furutrærne rundt kysten. • Etterpå tar vi en robåt ut for å besøke den spektakulære Melissani-sjøen som er gjemt inne i Melissani-grotten. Denne utrolige underjordiske innsjøen er et fantastisk syn å se, og du vil bli imponert av den naturlige skjønnheten her. • Neste er den pittoreske fiskerlandsbyen Agia Efimia. Denne en gang så stille fiskebyen tiltrekker seg nå yachter og turister som ønsker å beundre den vakre havutsikten fra en av de mange tradisjonelle greske tavernaene ved vannkanten. • Til slutt, siste stopp på turen er den fantastiske Myrtos-stranden, som er en av de vakreste strendene på øya. Ikke glem å ta mange bilder av det fantastiske landskapet! • Hvis du har valgt å besøke den tradisjonelle landsbyen Assos* over Antisamos Beach, vil dette være siste stopp på turen før du skulle tilbake til Argostoli og cruiseskipet ditt. Rekkefølgen på besøksstedene kan endres.

Fra Kefalonia: Båtcruise i den blå grotten og fotostopp ved skipsvrak

9. Fra Kefalonia: Båtcruise i den blå grotten og fotostopp ved skipsvrak

Start heldagsbåtturen fra Kefalonia og besøk den berømte øya Zakynthos. Utforsk den fantastiske kystlinjen og nyt badestoppene i bortgjemte små viker rundt øya. Dagen din starter ved Poros havn, hvor båten tar turen til den nordlige kysten av Zakynthos. Opplev de blå hulene og benytt anledningen til en svømmetur i dette vakre blå vannet. Nyt de livlige fargene på Zakynthos-kysten. Neste stopp er den berømte Navagio skipsvrakstranden hvor du kan se de halvdekkede restene av et skip. Beundre det imponerende landskapet og det krystallblå vannet på denne fantastiske stranden og ta noen flotte BILDER under et fotostopp på stranden. Ditt neste stopp vil være på Kato Livadi-stranden hvor du vil svømme i det krystallklare vannet. Tilbring lunsjtid på å slappe av i den tradisjonelle landsbyen Alykanas på nordsiden av Zakynthos. Nyt en gresk lunsj og bruk fritiden din der til å utforske området i ditt eget tempo. På slutten av turen vil båten returnere til Poros havn.

Kefalonia: Vinsmaking, Melissani, Drogarati og Fiscardo

10. Kefalonia: Vinsmaking, Melissani, Drogarati og Fiscardo

Vi starter en naturskjønn kjøretur gjennom olivenlunder, vingårder og tette sypresslunder. Etter å ha kjørt gjennom Aenos-fjellet kan du besøke Robola-vingården og smake på den berømte Robola-vinen. Besøk Agios Gerasimos-klosteret, det største og viktigste på øya Kefalonia. Utforsk Drogarati-grotten, som er kjent for sin akustikk. Oppdag det geologiske fenomenet Melissani-sjøen i en underjordisk grotte. Vi forlater Melissani-sjøen og setter kursen mot den kosmopolitiske landsbyen Fiscardo, som er uberørt etter det store jordskjelvet i 1953. På veien tilbake gjør vi et fotostopp ved Myrtos-stranden, en av verdens vakreste strender. Hva du får se: - Robola vingård - besøk på innsiden og vinsmaking - Gerasimos-klosteret - besøk inne i klosteret, guidet omvisning - Drogarati-hulen - besøk inne i hulen - Melissani-sjøen - besøk på innsiden, båttur - Landsbyen Fiscardo - lunsjpause/fritid - Fotostopp på Myrtos-stranden

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kefallinia

Alle aktiviteter

97 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Kefallinia

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Kefallinia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kefallinia?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Kefallinia på regnværsdager?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Kefallinia?

Flere reisetips for Kefallinia

Vil du vite mer om aktiviteter i Kefallinia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kefallinia

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 097 vurderinger

Guidene var veldig vennlige og turen var fin, med mange muligheter til å ta bilder. På minussiden: du er på vannet i ca 20 minutter for å komme til Shipwreck Beach hvor du blir i 1 time, og ca 40 minutter på vei tilbake med fine stopp og mulighet for å svømme før du går tilbake til minivanen. Stedet hvor de stopper for lunsj byr på god mat og service, og på slutten av turen får du smake på lokale produkter på en hyggelig gård med produkter av høy kvalitet. Du får bare en time av hele dagen på vannet, men du får en herlig dag med vennlig service og beholder fine bilder som en suvenir.

Jeg kunne ikke anbefale denne turen mer!Consantine og hele mannskapet fikk turen til å føles som å besøke familie i paradis! Alt i alt føltes de 10 timene som om det gikk altfor fort på grunn av atmosfæren på denne vakre øya og hjertene til menneskene som tok stor omsorg og ekstra skritt for å sørge for at vi føler at vi var en del av den. Takk folkens for at dere slipper oss inn og gir oss dette stykke evig minne og uforglemmelige følelse vi kan ta med oss hjem. ❤