Legg til datoer

Kea Farm

Kea Farm: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Cameron Highlands: Delt heldagstur fra Kuala Lumpur

1. Cameron Highlands: Delt heldagstur fra Kuala Lumpur

Opplev den rolige atmosfæren og det kjølige klimaet i Cameron Highlands på en 12-timers tur fra Kuala Lumpur. Kjent for sine teplantasjer, frukthager og barnehager, er Hill Station et populært tilfluktssted for byens innbyggere. Stopp ved en sommerfuglfarm før du besøker teplantasjen. Ta den korte stigningen til tesenteret, lær om telaging og lokal historie, og nyt den fantastiske utsikten over dalen. Nyt lunsj på en lokal restaurant rundt kl. Gå til en jordbærgård for å smake og plukke din egen frukt (ekstra avgift). Besøk en nærliggende rosehage. Avkjøl deg deretter ved en foss før du kjører tilbake til Kuala Lumpur.

Fra Kuala Lumpur: Privat dagstur til Cameron Highlands

2. Fra Kuala Lumpur: Privat dagstur til Cameron Highlands

Cameron Highlands ligger innenfor 1300 til 1500 meter over havet og tilbyr noen av de beste naturlige utsiktene i Malaysia. På denne dagsturen vil du se en fantastisk utsikt over teplantasjen, utforske de krystallklare fossefallene og oppdage frodige skoger. Dagen starter med et besøk til Lata Iskandar fossefall. Her vil du være i stand til å besøke boder som selger lokalt håndverk og urter, ved siden av det vakre, flerlags fossefallet. Etter dette vil du se en blåserør-demonstrasjon og guiden din vil lære deg om urfolket og sosialantropologi av området. Etterpå vil du besøke Bharat teplantasje for å ta inn landskapet på plantasjen og ha et nydelig stopp for å ta bilder.  Hovedattraksjonen i Cameron Highlands er Sungai Palas BOH teplantasje. Besøk fabrikken og nyt litt frisk te på plantasjens kafé. Deretter fortsetter du til sommerfuglhagen som er huser mange insekter og slanger.

Fra Kuala Lumpur: Halvdagstur til Cameron Highlands

3. Fra Kuala Lumpur: Halvdagstur til Cameron Highlands

Tilbring en dag borte fra varmen og folkemengdene i Kuala Lumpur på denne 12-timers turen til Cameron Highlands. Vakre, frodige åser, en engelsk hytte, honningbigårder og te- og jordbærplantasjer er bare noen av de interessante tingene du finner i Malaysias største høylands område. Underveis kan du lære om de naturlige omgivelsene, gå turer eller simpelthen nyte det vakre landskapet i dette fantastiske området. Cameron Highlands er populært både for sine jungelturer og sine teplantasjer. I tillegg til det kjølige været, er nøkkelattraksjoner i Cameron Highlands sommerfuglhagen, jordbærgårder, rosehager og grønnsakshager. Andre steder av interesse er Cactus Point i Kaktusdalen, og den iskalde fossen Lata Iskandar.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Kea Farm

Vil du vite mer om aktiviteter i Kea Farm? Trykk her for full oversikt