1. Danmark
 2. Hovedstadsregionen
 3. København
 4. Den lille havfruen

København: Guidet tur med Segway

Produkt-ID: 14005
Se bildegalleri
Utforsk København på en morsom Segway, og oppdag byen på et unikt selvbalanserende kjøretøy. Kjør forbi byens viktigste attraksjoner i byens kjente sykkelfelt, og se noen av byens hotteste severdigheter.
Om denne aktiviteten
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Mobilkupong
Varighet: 1 - 2 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter.
Direkte bekreftelse
Guide
Engelsk

Velg antall deltakere og dato:

Laster...

Opplev

Høydepunkter
 • Erfaring Københavns hotteste severdigheter på en fantastisk bærekraftig self-balancing Segway på bare 1 eller 2 timer
 • Nyt en spennende tur i liten gruppe med en lokal guide
 • Kjør langs bredden av Nyhavn, København mest pittoreske kanal, og opplev mye mer
 • Hør på den lokale guidens historier gjennom en høytaler i hjelmen mens du cruiser rundt i byen
 • Stopp ved de mange fantastiske fotomulightene langs ruten
 • Få en gratis forfriskning når du kommer tilbake til leverandørens kontor, og motta en velfortjent souvenir du kan ta med hjem
Beskrivelse
Ta en 1- eller 2-timers guidet tur i København med Segway, og opplev byen med en unik form for transport som er både morsom og bra for miljøet. Det to-hjulete, selvbalanserende kjøretøyet er lett å bruke. Det er live guiding hele veien via trådløse headset i hjelmene som er linket direkte til guiden. Få et unikt perspektiv på hvordan livet er i en av verdens beste byer å bo i.

Dra ut for å oppleve en av de mest miljøvennlige destinasjonene i verden. Kjør gjennom byens fargerike gater, blant syklister og fotgjengere, på en miljøvennlig Segway. Nyt den kjølige brisen i ansiktet mens du ser den fantastiske arkitekturen, og utsikten over havnen. Før turen starter møter du opp ved det praktisk beliggende kontoret i hjertet av byen. Innvendig finner du en rolig og romslig bane, der du kan gjøre deg kjent med hvordan du kjører en Segway før du setter kursen utendørs.

Velg mellom alternativ på 1 eller 2 timer. 2 timers-alternativet er det mest populære, ettersom det dekker 80% av alle severdighetene København har å by på. Se skulpturen Den lille havfrue, det kongelige slottet Amalienborg og lær alt du trenger å vite om hvorfor danskene regnes som det lykkeligste folket i verden ved Christiansborg slott, der det danske parlamentet holder til. Dette er bare noe av det morsomme og interessante du vil se. Du kan forvente å se den gamle børsen, Nyhavn, «Gefionspringvannet» og den "Game of Thrones"-verdige festningen.

1-times alternativet kjører til noen av disse stedene, men ikke alle. Du vil besøke billeskjønne Nyhavn, Strøget, Christiansborg slott, søte, små, bortgjemte smug og den vakre gamle børsen, samtidig som du har tid til å se de vakre grønne områdene.

Uansett hvilket alternativ du velger er en Segway-tur en veldig fin måte å se København på. Besøkende kommenterer ofte at det er en "must-do" når du besøker byen. I tillegg vil du kunne komme så mye nærmere på severdighetene enn biler og busser, mens du samtidig opplver byen på en kul og morsom måte. Selvsagt vil du også kunne stoppe ved noen av de viktigste severdighetene for å ta bilder, og du kan spøre guiden om det er noe spesielt du vil se.

Turen slutter, praktisk nok, like ved den største gågaten i byen: Strøget. Der vil du motta en velfortjent souvenir og en gratis drikke. Deretter kan du leie en sykkel, oppevare bagasjen gratis resten av dgen eller kjøpe forbi køen-billetter for å fortsette moroa. Sørg for å spørre guiden om anbefalinger spesielt for deg. Alle turene inkluderer fotostopp, og består av en liten gruppe så du kan føle deg både komfortabel og trygg.
Inkludert
 • Segway
 • Hjelm
 • Radiomottaker for å høre guiden under turen
 • Personlig oppbevaringsskap i butikken
 • Personlig rutekart så du enkelt kan besøke severdighetene igjen etter turen
 • Privat en-til-en-samtale med guiden etter turen der du kan få anbefalinger om hva du bør gjøre i København
 • En kald dansk øl, en juice eller en flaske vann etter turen
 • Din personlige Segway-lisens som en flott suvenir
 • Klær som passer været
Ikke egnet for
 • Gravide kvinner

Forberedelse

Møtested

Turene starter fra Nikolaj Plads 34, som ligger tre minutters gange fra Nyhavn, og bare to minutters gange fra metrostasjonen på Kongens Nytorv, like ved den vakre Nikolaj-kirken. Butikken ligger rett ved siden av den vakre Nikolaj-kirken.

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon
Ikke tillatt
 • Kjæledyr
 • Røyking
 • Beruselse
Godt å vite
Vennligst møt opp på turstedet 10 til 15 minutter før turens start. De som kommer sent vil ikke kunne være med på turen. Hvis man ikke møter opp, eller hvis man kommer for sent, vil man ikke få refusjon, men må betale turen i sin helhet.

Deltakere må være 10 år eller eldre, og veie mellom 40 og 113 kg.

Vennligst kle deg passende for været og ta med komfortable sko. Når været er kaldt anbefales varme klær med et vindtett lag.

Fra NOK 539 per person

Kundevurderinger
Samlet bedømmelse
4,9 / 5
basert på 130 vurderinger
Samlet oversikt
Service
4,8/5
Organisering
4,7/5
Verdi for pengene
4,5/5
Sikkerhet
4,8/5

Organisert av

Segway Tours Copenhagen

Produkt-ID: 14005