Våre mest anbefalte ting å gjøre i Kauai

Kauai: Buffetmiddag med åpen bar og Luau Kalamaku-show

1. Kauai: Buffetmiddag med åpen bar og Luau Kalamaku-show

Opplev en uforglemmelig kveld i Kilohana Plantations 60 mål store frukthage og landbrukspark. Nyt en herlig buffémiddag og se et spektakulært 45-minutters hovedshow som forteller om en episk sjøreise mellom Tahiti og Kauai langs en av de lengste sjøveiene i Polynesia. Bla gjennom varene på håndverksmessen for lokale håndverkere. Vitne avgravingen av grisen fra imu. Når du ankommer Kilohana Plantation, kan du nyte en tradisjonell lei-hilsen og drinker fra den åpne baren. Sett deg ned til en luau-buffé med poi (mashed stivelsesholdige grønnsaker), friske salater, kalua svinekjøtt bakt i imuen og sesongens fisk. Grav i teriyaki-kylling, nudler, frisk frukt, salat, ananas opp-ned-kake, haupia (kokospudding) og en banankremterte. Etter middagen kan du slappe av med levende hawaiisk musikk og beundre besetningen av underholdere, inkludert grasiøse huladansere og tradisjonell brannkniv og balldans. Den interaktive scenedesignen som transporterer deg tilbake i tid til det gamle Polynesia, i løpet av tiden for folkets bemerkelsesverdige migrasjon til øyene. Se historien om en episk reise tatt av øyboere mellom Tahiti og Kauaʻi på en av de lengste sjøveiene i Polynesia. Gjennom latter, frykt, forførelse og ild skapes en ny arv, født fra deres forfedres kjære frø. Har sjansen til å ta et bilde av rollebesetningen på slutten av showet.

Lihue: Naturskjønn helikoptertur til høydepunktene på Kauai Island

2. Lihue: Naturskjønn helikoptertur til høydepunktene på Kauai Island

Utforsk Hawaiis Garden Isle, Kauai, fra det beste utsiktspunktet: himmelen. Få et fugleperspektiv av noen av Hawaiis vakreste natur på denne helikopterturen. Se øyas mest ikoniske steder, inkludert Na Pali-kysten, Waimea Canyon, Jurassic Falls og mer. Oppdag fossefall, ruvende røde klipper, smaragdgrønne jungler og det frodige paradiset til en av Hawaiis eldste øyer på denne turen. Se disse naturlige vidunderne fra et annet perspektiv mens du lytter til pilotens informasjon om hvert syn. Svev over de tordnende Jurassic Falls - den ikoniske fossen i Jurassic Park. Fly over de bølgende røde åsene og dalene i Waimea Canyon, og glir gjennom luften over Kauais mest ikoniske beliggenhet: Na Pali-kysten. Beundre de utallige fossene som ligger i Waialeale-krateret. Best av alt, ta bilder av disse naturlige underverkene uten å måtte stoppe underveis, alt fra komforten av helikoptersetet ditt.

Kauai: Flytur til Na Pali-kysten, hele Kauai-øya

3. Kauai: Flytur til Na Pali-kysten, hele Kauai-øya

Klatre ombord på den nye australskproduserte G8 AirVan for en personlig 65-minutters Grande Deluxe Air Tour i Kauai. Fly gjennom Waimea Canyon og trekk pusten mens de majestetiske katedralspirene til Na Pali plutselig er under deg. Fortsett langs åsryggen bak den vakre Hanalei-bukten og reis sørover for å se de mange fossefallene i Hanalei-dalen samt krateret under Kauai-fjellet Wai`ale`ale (hvis været tillater det). I vintermånedene kan hvalsafari også være mulig! Den erfarne piloten vil fortelle deg om Kauai's rike historie og mytiske lore, og ved å bruke 2-veis intercom kan du stille spørsmål. Only Wings Over Kauai har en ekspert landbruksfortelling av eieren og sjefpiloten, forskeren Dr. Bruce Coulombe. I omtrent 65-70 minutter vil du oppleve en trygg og spennende opplevelse som er den ultimate luftturen på Garden Island. Det som gjør Wings Over Kauai unik er en dedikasjon til kundetilfredshet og oppmerksomhet på detaljer. Det endelige målet for hver flytur er å sørge for at hver passasjer får en best mulig opplevelse.

Fra Lihue: Opplev Kauai på en panoramisk helikoptertur

4. Fra Lihue: Opplev Kauai på en panoramisk helikoptertur

Svev over Garden Isle og nyt den dramatiske utsikten over Kauais frodige landskap på en sightseeinghelikopter som tar av fra Lihue. Nyt panoramautsikt over Manawaiopuna Falls, Olokele Canyon, Waimea Canyon og Na Pali Coast. Klatre ombord på et moderne helikopter og sett av gårde for en panoramisk flytur over de vidstrakte jungelene, røde kløftene, hakkete hav og det fantastiske landskapet i Kauai, den eldste øya i skjærgården på Hawaii-øyene. Beundre Manawaiopuna Falls, også kjent som Jurrasic Park Falls, takket være innslaget i den populære Steven Spielberg-filmen fra 1993. Dette privateide stedet er kun tilgjengelig med helikopter, noe som gjør det til en del av de 80 % av Kauai som ikke er tilgjengelig med bil. Land i Olokele Canyon, hjem til sjeldne og truede planteliv. En gang forbudt, nyt en eksklusiv mulighet til å utforske denne paradisdalen. Sett avgårde igjen og glir over Waimea Canyon med sine karakteristiske karmosinrøde og smaragdfylte klipper. Før du drar tilbake til startpunktet for turen, kan du nyte utsikten over den verdensberømte Na Pali-kysten. Beundre forrevne klipper som rager over det glitrende havet, og gjør deg til en av Hawaiis mest kjente destinasjoner.

Kauai: Sightseeingflytur over Napalikysten og Waimea Canyon

5. Kauai: Sightseeingflytur over Napalikysten og Waimea Canyon

Nyt en spektakulær utsikt over den vakre øya Kauai fra luften på en sightseeingflytur. La piloten din fly deg over steder som er helt utilgjengelige med bil og forblir uberørt av menneskehender. Opplev den uberørte skjønnheten til denne spektakulære øya fra et unikt perspektiv. Om bord på din sceniske flytur vil du oppdage det beste av Kauai på et utrolig flygende eventyr. Fly over Garden Isles mest sceniske områder for å virkelig få en følelse av dette majestetiske stedet. Svev over de katedrallignende spirene på Napalikysten og høyt over Hanaleibuktens hvite sandstrand. Ta noen bilder av det asurblå vannet nedenfor, samt de monumentale røde klippeveggene i Waimea Canyon.

Kauai: Zipline Adventure

6. Kauai: Zipline Adventure

Ziplining er den perfekte måten å oppleve virkelig autentisk Hawaii på. Få den beste utsikten over tre unike daler og dramatiske bakgrunner av fjell og Kauai's sørlige kystlinje mens du glir gjennom jungelen. Kauai kalles Garden Isle fordi 97 % av landet er ubebygde fjellkjeder og regnskoger. Det finnes ikke noe bedre sted å se all den uberørte skjønnheten enn på en 5- eller 8-linjers zipline-tur. Etter å ha sjekket inn på Poipu Shopping Village, hopp i en av 4x2 eventyrbilene og ta en naturskjønn tur til zipline-banen hvor eventyrturen din begynner. Nyt litt familiemoro mens hele mannskapet lærer om Kauais rike kulturhistorie og uberørte flora mellom spennende glidelåser over rike, grønne daler. Med et dramatisk bakteppe av fjell- og havlandskap, er dette zipline-eventyret den perfekte måten å fordype deg i Kauais naturlige skjønnhet. Avdekk Kauais rike historie mens guidene dine holder deg trygg og smilende gjennom hele turen. Guidene dine er eksperter på det de gjør, og vil sørge for at du er trygg og har det gøy.

Kauai: Allerton Garden guidet gruppevandring

7. Kauai: Allerton Garden guidet gruppevandring

Legg ut på en avslappende og informativ omvisning i Allerton Garden. Oppdag et tropisk paradis med flere tiår med historie tilbake til 1800-tallet. Allerton Garden strekker seg langs bredden av Lawai-strømmen der dalen smalner av før den åpner seg ut mot kysten forbi spruthornet. Underveis kan du til og med møte koi-fisk, store oksefrosker, høner og ender. Denne pittoreske omgivelsen har blitt brukt i en rekke filmer og TV-serier, inkludert Pirates of the Caribbean, Magnum PI, Starsky and Hutch og Donovan's Reef. Trekk gjennom svingete stier og beundre høye regnskogstrær som gir deg skygge fra det varme Kauai-solskinnet. Du kan ikke gå glipp av de høye buede røttene til fikentrærne i Moreton Bay som ble kjent i filmen Jurassic Park. Gå gjennom en lund med svaiende gylden bambus, en blomsterhage og tropiske frukttrær plassert blant bronsestatuer og vannelementer. Her er fokus på landskapsdesign, men guiden din vil være sikker på å peke ut viktige arter, inkludert varianter av palmer, blomster og ingefær.

Fra Kauai: Cruise i solnedgang langs Napalikysten med middag

8. Fra Kauai: Cruise i solnedgang langs Napalikysten med middag

Beundre den fantastiske skjønnheten til Napalikysten, som gløder i ettermiddagssolen under en uforglemmelig kveld på vannet. Hopp om bord på et toppmoderne og fullt utstyrt fartøy for en tur langs Kauais kystlinje. Denne 50 fot store katamaranen har sitteplasser både innendørs og utendørs, toaletter og uhindret utsikt over kysten. Underveis deler det hyggelige og kunnskapsrike mannskapet sin kunnskap om kysten og historiene til menneskene som slo seg ned i dette området. Se fargene på kysten endre seg mens solen går mot horisonten. Vær på utkikk etter marint liv som for eksempel djevelrokker, delfiner, havskilpadder, sel og hval (i sesongen). Et deilig utvalg av forretter og en full middagsbuffé er inkludert, sammen med øyas juice, brus, øl, vin og Mai Tai-drinker. Nipp til champagne i solnedgangen, før du returnerer til Port Allen for å kvelden komplett. Turoperatøren er forpliktet til ansvarlig turisme ved å minimere deres innvirkning på naturressursene og bevare den naturlige skjønnheten og den unike historien til Kauai. Sertifisert som en Ocean Friendly Restaurant og medlem av Hawaii Ecotourism Association, hjelper operatøren med å oppmuntre andre til å reise lett ved å ta Holo Holo Pono Pledge.

Kauai: Local Tastes Small Group Food Tour

9. Kauai: Local Tastes Small Group Food Tour

La en ekspert vise deg den ekte Kauai på dette smakseventyret gjennom øyas unike og pulserende nabolag. Spesielt kuraterte turer går daglig fra forskjellige sider av øya. Velg turalternativet som passer best for timeplanen din, avhengig av dagen du ønsker å dra, eller nabolaget du vil besøke. Turalternativer: Mandager og tirsdager – North Shore Tour11:00–15:00 Opplev Kauai's berømte North Shore for å prøve lokal frukt, te, gressmatet biff og fersk fisk. Lær om hawaiisk matkultur og møt skaperne av noen av Kauai's lokalt dyrkede og oppdrettede matvarer. Nyt smaksprøver på dette North Shore-eventyret. For gjester som bor i Princeville, er dette et praktisk sted for deg å møte og utforske de frodige gårdene og restaurantene på North Shore. Onsdager - South Shore Tour 12:45–16:45 Nyt smakene fra Sunny South Shore på en hel dag med å spise deilige biter og utforske hva som er ferskt og sesongbasert på Garden Isle. Få eksklusiv tilgang til lokale eksklusive restauranter, lær om historien til Kauai's mangfoldige kulturer, og nyt 6 smaksprøver underveis. For gjester som bor i Poipu, er dette den beste turen for deg. Torsdager - East Side Tour 13:00–17:00 Utforsk Kauai's berømte Royal Coconut Coast mens du besøker East Sides beste gård-til-bord-restauranter. På denne smågruppeturen kan du lære om Kauais varierte mat, møte lokale bedriftseiere og nyte 6 smaksprøver underveis. For gjester som bor i Kapa'a, er dette det perfekte stedet for deg å møte din lokale guide og oppleve deilig mat på østsiden. Fredager - Tur i gamlebyen i Hanapepe 14.00–17.15 Opplev maten og moroa til Hanapepe ved å bli med på denne unike vandreturen for en morsom ettermiddag med å utforske området til fots. Lær om den rike historien til den historiske byen, kulturen i Kauai og de moderne kjøkkenene som fortsetter å forme menneskene og stedet i dag. På denne matvandringsturen kan du nyte 5 forskjellige smaksprøver. Etter omvisningen ender du opp rett ved starten av Hanapepes ukentlige fredagskunstnatt. Matboder, kunstnere og lokale håndverkere langs gaten og sørger for en fantastisk lokal opplevelse. Lørdager - Downtown Lihue Tour 11:00–14:00 Legg ut på en bærekraftig landbruksturné mens du lærer om Kauai sin unike gårdskultur. På denne Lihue Farm Tour, lær om landbruksforbindelsen til mat på øya. Der starter på Farm Bureau Farmer's Market på lørdag morgen, og har en sjanse til å møte lokale bønder og gård-til-bord-selgere fra første hånd i markedsmiljøet. Etter markedet kan du fortsette på en kulinarisk boltre seg gjennom byen Lihue og smake på gård-til-bord-restaurantmat, møte lokale kokker, besøke Kauai sitt beste bryggeri og mer. Søndag - Hanalei Walking Tour (North Shore) Kom ned til Hanalei og smak det beste av hawaiisk mat rett fra bøndene. Lær hvordan du spiser hawaiisk mat mens du besøker denne lille byen. Velg dagen og turen som vekker interessen din. Hvert Kauai matturalternativ tilbyr en unik og utrolig opplevelse. Ved bestilling, vennligst informer den lokale operatøren om eventuelle matallergier de bør være oppmerksomme på. Alle turer krever at du kjører ditt eget kjøretøy. Gjestene vil følge guiden sin til hver destinasjon langs matturen.

Kauai: Heldagsbåttur til Niihau og Na Pali-kysten

10. Kauai: Heldagsbåttur til Niihau og Na Pali-kysten

Klatr ombord på en katamaran, spesialbygd på Kauai, og utforsk den fryktinngytende Na Pali-kysten. Cruise langs kysten og snorkle ved Hawaiis Forbidden Isle of Niihau på en uforglemmelig dag med eventyr. Start dagen med kontinental frokost ombord, mens du drar nordvestover for å utforske fossefall, frodige daler, skjulte strender og havgrotter langs Na Pali-kysten. Beundre utsikten og lær historien til denne vakre regionen. Gå over kanalen til Niihau, kjent som den forbudte øya. Når du ankommer Lehua Crater, vil kapteinen velge det beste stedet for deg å snorkle i det klare vannet. Motta snorklinginstruksjoner og utstyr i utstyret som følger med. Beundre de unike undervannsformasjonene, skåret ut av havstrømmer, og se opp for et mangfoldig akvatisk dyreliv. Etter snorkling kan du nyte en lunsjbuffé i delikatessestil, inkludert ferskt brød, kjøtt, oster, grønnsakpålegg, crudité og pastasalat. Assortert brus serveres gjennom hele turen, med øl og vin servert etter snorkling. Under måltidet kan du lytte til historier om øya og historien til Niihau, og få kontakt med kulturen i Kauai mens du seiler tilbake til marinaen.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Kauai
Frodig regnskog, dramatiske kystlinjer og fantastiske fossefall gjør denne Hawaii-øya til et naturlig paradis.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Kauai

Alle aktiviteter

48 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Ofte stilte spørsmål om Kauai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kauai?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Kauai med barn?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Kauai på regnværsdager?

Flere reisetips for Kauai

Vil du vite mer om aktiviteter i Kauai? Trykk her for full oversikt