Legg til datoer

Katedralen i Lisboa

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
  • Hopp-på hopp-av-turer
87 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Katedralen i Lisboa

Vil du vite mer om aktiviteter i Katedralen i Lisboa? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Katedralen i Lisboa

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 11 224 vurderinger

Du kan utforske den fascinerende byen Lisboa stressfritt med trikk, buss, båt - bare flott. Alt fungerte bra: billetter bestilt på nettet, løst inn på stedet, og vi dro - enkelt, flott og sterkt anbefalt for å utforske noen av de høyere severdighetene. Du inkluderte også taubanen og heisene i billetten - så alt passer perfekt! Vi har ikke angret et minutt på avgjørelsen :-)

Super fordi mer mulighet enn de røde bussene. Likevel ser det ut til at det er mange røde busser som gjør at flere fulle busser og mindre plass på toppen for å nyte monumentenes skjønnhet. En annen bemerkning, vi har ingen informasjon om kretsene og det er etter en dag vi så destinasjonene foran på bussen. Sjåfør (mann og kvinne) OK og vennlig. Prøver alltid å hjelpe deg.

Francisco er en helt fantastisk perle av en sjåfør! Han ga oss en inn og ut av Lisboa og hjalp oss med å finne en spesiell forkjærlighet for byen. Han var utrolig kunnskapsrik om hele byen og slapp oss til og med tilbake til vår bolig. Jeg kan ikke anbefale ham og City Tuk nok til å bli forelsket i byen!

Fantastisk måte å oppleve vakre Lisboa på. Lett å lære seg å kjøre segway, hvis man har grei balanse, og veldig gøy. Enormt vakre omgivelser som man kom tett på, på en helt annen måte enn på trikk/buss. Superhyggelige og flinke guider, David og Miguel.

Super way of seeing Lisbon and gives a great overwiev of the city!