Legg til datoer

Katakombene i Roma

Utforsk dette eldgamle gravstedet, som består av katakomber i dusinvis og kilometer med passasjer under Romas gater.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Private omvisninger
  • Bykort
41 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 41

Flere reisetips for Katakombene i Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Katakombene i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Katakombene i Roma

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 264 vurderinger

Vi kan ikke si nok om hvor fantastisk opplevelsen vår var. Vi ble sittende fast i en stor trafikkork og klarte ikke å komme i tide til møtepunktet. Get Your Guide tok kontakt med oss mens vi satt i taxien vår og hjalp oss med å finne en plan. Da vi endelig fikk kontakt med guiden vår Paul, var han så imøtekommende og fleksibel. Paul er en rockestjerne - en universitetsprofessor som ga oss utrolige historietimer sammen med den fascinerende omvisningen i katakombene. Dette var den perfekte turen for den brennhete sommerettermiddagen i Roma - katakombene er mørke og kjølige og den perfekte mengden skumle og så veldig interessant. Vi tok med guttene våre, 16 år og 12 år, og de likte det også. Pauls forklaringer vekket til live skjæringspunktet mellom historie, religion, kunst og arkeologi ... så strålende!! Ikke gå glipp av denne unike opplevelsen!

Dette var et tillegg i siste øyeblikk for meg, og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Overføringen til katakombene var praktisk og turen var utmerket. Guiden vår var så kunnskapsrik og hensynsfull til alle medlemmene i gruppen vår. Å se freskene som har ligget under bakken i så mange år var en veldig spesiell begivenhet. Mitt eneste ønske var at det var litt lengre enn den ene timen og at det var noen minutter innebygd for tid i butikken, spesielt siden det ikke var tillatt med bilder, skulle jeg gjerne sett om det var muligheter for å kjøpe noen av deres bilder av denne utrolige siden.

Guiden vår, Mario, er veldig kompetent, han har en perfekt beherskelse av det franske språket og kunnskapen hans er dyptgående. Han har også mye humor. Å besøke katakombene er stressende. Ved å basere sin presentasjon på rettskrivning og lingvistikk, dekoder han for sine klientsamtaler betydningen og betydningen av disse skremmende stedene. Oppmuntre

Vi hadde en veldig interessant tur. Guiden vår Max var veldig godt lest og organiserte turen fantastisk.

Veldig hyggelig og interessant besøk. Mario-guiden er veldig spennende