Legg til datoer

Katakombene i Paris
Selvguidede aktiviteter

Selvguidede aktiviteter

Våre mest anbefalte Katakombene i Paris Selvguidede aktiviteter

Paris: Inngangsbillett til katakombene, audioguide og elvecruise

1. Paris: Inngangsbillett til katakombene, audioguide og elvecruise

Opplev de fascinerende restene av Paris' fortid med en billett til de mystiske katakombene. Oppdag byens romantiske side med et valgfritt pittoresk cruise på Seinen. Bli vitne til ikoniske landemerker og avslør hemmelighetene under byen. Begynn i de fengslende katakombene i Paris, et intrikat underjordisk nettverk plassert under byens gater. Gå gjennom tunnelene som huser restene av millioner av parisere for å kjenne hvordan deres historier og historier er etset inn i de stille steinene. Etter reisen din gjennom byens skjulte underliv, gå opp til det pulserende bybildet og ta deg til Seinen-elvens bredder. Gå ombord på en komfortabel cruiser og seil gjennom hjertet av Paris hvis alternativet inkluderer. Beundre de fantastiske severdighetene i Paris' ikoniske landemerker, som Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame-katedralen, mens du soler deg i byens glød avhengig av ditt valg.

Paris: Catacombs Entry & Seine River Cruise med Audio Guide

2. Paris: Catacombs Entry & Seine River Cruise med Audio Guide

Oppdag de fengslende restene av Paris' historie med en billett til de gåtefulle katakombene. Opplev byens romantiske side på et naturskjønn cruise på Seinen, hvor du vil se ikoniske landemerker og avsløre byens skjulte hemmeligheter. Start reisen din i de fascinerende katakombene i Paris, en intrikat underjordisk labyrint under byens gater. Kryss gjennom tunnelene som vugger restene av millioner av parisere, slik at historiene og historiene deres får gjenklang gjennom de stille steinene. Når du har utforsket dypet av byens skjulte verden, kan du gå opp til det pulserende bybildet og gå mot bredden av Seinen. Gå ombord på et komfortabelt cruisefartøy og begi deg ut på en rolig reise gjennom hjertet av Paris. Bli forbløffet over den fantastiske utsikten over Paris' kjente landemerker, inkludert Eiffeltårnet, Louvre-museet og Notre-Dame-katedralen, alle badet i byens strålende sjarm.

Paris: Omvisning i katakombene med forbi-køen-billett

3. Paris: Omvisning i katakombene med forbi-køen-billett

Paris er kjent for sin skjønnhet og romantikk. Men langt under Eiffeltårnet og Louvre er det en helt annen, skummel verden. I katakombene i Paris er det en inskripsjon over en døråpning som lyder: «Vær varsom for dødsriket». Dette er en passende advarsel for å forberede deg på en minneverdig opplevelse for livet. Tilgang til katakombene er ekstremt begrenset, da bare 200 personer om gangen kan gå inn på stedet. Det gjør at køene kan være svært lange, og ventetiden kan være på opptil 2 timer. VIP-billett med forbi køen-tilgang gir deg mulighet til å spare tid og krefter slik at du kan få mest mulig ut av dette personlige besøket. Nesten 300 kilometer med tunneler og smale stier strekker seg under gatene i Paris. Opprinnelig var katakombene kalksteinsbrudd, utgravet for bygging av de mest berømte broene og bygningene i byen. Fra begynnelsen av 1700-tallet fungerte katakombene som det siste hvilestedet for over 6 millioner mennesker, og skjeletter, bein og hodeskaller pryder veggene og buegangene. Bli med på denne eksklusive omvisningen med en liten grupp, inkludert forbi-køen-adgang, og se Paris i et annet lys enn noen gang før.

Paris' katakomber: VIP-tur med begrenset adgang

4. Paris' katakomber: VIP-tur med begrenset adgang

Under gatene i Paris finner du en annen, mørkere side av byen som ikke mange ser. 20 meter (og mer) under gatenivå strekker katakombene i Paris seg over 360 kilometer. Dette er en underjordisk labyrint som mange ikke er klar over finner, når de spaserer langs gatene over. Katakombene ble opprinnelig gravd ut for å skaffe kalkstein til konstruksjonen av de berømte bygningene og broene i Paris, men huser i dag benrestene til mer enn 6 millioner innbyggere.  Restene deres ble forsiktig flyttet hit på 1700-tallet, i en diskret operasjon for å overføre dem fra de urene og overfylte kirkegårdene i sentrum.  For lite plass på gravlundene førte til uverdige begravelser, åpne graver og lik som ikke var dekket av jord som spredte sykdom (og et par spøkelses-historier) i områdene rundt. I dag finner du endeløse rekker med benrester, noen i litt mer makabre komposisjoner enn andre, som du får se mens du følger en lokalkjent ekspertguide inn i «dødens rike». De som er fan av filmen «As Above So Below» kommer til å kjenne igjen disse bekmørke tunnelene.   Sammen med millioner av vanlige parisere er det sagt at «mannen i jernmasken» ligger her, og også både bødlene og de som ble henrettet under den franske revolusjonen. Guiden din leder deg gjennom de underjordiske passasjene og inn i noen helt spesielle rom. Kun 200 mennesker er tillat i denne skrøpelige og bemerkelsesverdige området samtidig. Ditt besøk med en liten gruppe gjør at du får mest mulig ut av dette utrolige stedet, og gir deg mulighet til å tilbringe mer tid i rommene og snakke med guiden. Denne spesielle omvisningen gir deg også mulighet til å se deler av katakombene som vanligvis er stengt for besøkende. Opplev at dørene under bakken blir åpnet spesielt for deg og din gruppe, og lær de utrolige historiene om de som jobbet, besøkte og har blitt lagt til hvile her gjennom århundrene, inkludert de hemmelige foreningene som fortsatt besøker stedet i dag.   Både fortidens og dagens Paris med sine innbyggere kommer til live, mens du utforsker byens mørke stier som er skjult under overflaten.

Katakombene i Paris: Omvisning med spesial forbi-køen-adgang

5. Katakombene i Paris: Omvisning med spesial forbi-køen-adgang

Møt guiden din ved katakombene i Paris og gå forbi køen før du beveger deg 20 meter under bakkenivå. Lær hvordan mer enn 300 kilometer med tunneler ble gravd ut for å løse problemet med overbefolkete gravplasser, og hør om kampen og den ultimate seieren på det makabre, hellige stedet. Kjenn på de utrolige kamrene når du passerer skiltet som sier «Arrete. C'est Ici L'Empire De La Mort» (Stopp. Her er dødens kongedømme). Her er du omgitt av bein og hodeskaller, nøye arrangert med dekorative blomster. Gå inn på spesielle områder som er stengt for offentligheten, mens du følger i fotsporene til franske kongelige fra det 18. og 19. århundre.

Paris Catacombs: Skip-the-line Special Access Tour

6. Paris Catacombs: Skip-the-line Special Access Tour

Få rask adgang til den underjordiske kirkegården Paris' katakomber, som består av kilometervis med underjordiske tunneler med hodeskaller og bein fra rundt 6 millioner parisere. Bli med en lokal guide og utforsk katakombene i en liten gruppe på maks 19 personer. Hvert rom avslører stadig mer utsmykkede og makabre beindekorasjoner. Hør den utrolige historien om hvordan katakombene ble bygget, og det enorme prosjektet som ble gjennomført for å flytte bein fra hele byen hit. Den spesielle adgangsstatusen din betyr at vaktene også åpner portene kun for gruppen din, slik at du får adgang til områder som et hemmelig kapell dekorert med hodeskaller og lårbein. Paris' katakomber inneholder knokler fra 2000 års historie, og byggingen av dem var et unikt anleggsprosjekt som bidro til å skape den moderne byen. Merk: Denne turen har en redusert gruppestørrelse på seks personer og en endret pris på utvalgte dager for å muliggjøre en mer intim opplevelse.

Paris: Tur i små grupper i katakombene med hopp over køen

7. Paris: Tur i små grupper i katakombene med hopp over køen

Under de blendende lysene i det moderne Paris ligger de djevelsk mørke katakombene. På denne smågruppeturen har du hopp over køen og eksklusiv tilgang til begrensede områder. Utforsk den 200 mil lange labyrinten av rester fra omtrent 6 millioner parisere med en ekspertguide. Din Paris Catacombs-tur begynner med en beinkald nedstigning ned kompleksets 133-trinns trapp. Guiden din vil forklare hvordan disse tunnelene ble brukt på 1200-tallet for å bryte kalkstein til bygninger så storslått som Notre Dame. Mens du tar deg gjennom de trange tunnelene, kan du finne ut hvorfor dårlig vær på 1780-tallet tvang parisere til å begrave sine døde her. Under omvisningen har du god tid til å beundre katakombenes urovekkende detaljerte beindekorasjoner. Fra religiøs ikonografi til hjerter, fant arbeidere mange måter å "forskjønne" beinene i dette komplekset. Det er imidlertid en dekorasjon som virkelig vil få ryggraden til å krible. Inne i den populære Crypt of the Passion kan du ta en liten stund til å se på «The Barrel», som er konstruert av forskjellige skjelettrester. I tillegg til å huse de døde, spilte katakombene en viktig rolle under mange viktige historiske begivenheter. Guiden din vil fortelle deg historier om den tyske Wehrmacht og den franske motstanden som begge brukte deler av katakombene som krigsbunkere under andre verdenskrig. Lær også om forholdet til den franske revolusjonen. Hvis du ikke er redd for spøkelser, så spør guiden din om graven til dørvakten Philibert Aspairt som døde i katakombene på 1700-tallet. Lær om katafilene som har skapt oppsikt de siste årene for å ha vært vertskap for store raves, svømmefester og et omfattende nettverk i denne underjordiske byen av de døde. Hold øynene åpne for graffiti etterlatt av katafile på din katakombertur.

Paris: Lydguide-app med Lupin-tema

8. Paris: Lydguide-app med Lupin-tema

Katakombene i Paris er verdensberømte, men visste du at en episode av Netflixs Lupin-serie ble skutt der? Noen av de ikoniske scenene om den fiktive fanen til 'gentlemantyven', Arsène Lupin, ble filmet i katakombenes turistseksjoner, men andre fant sted i private tunnelnettverk uten tilgang. Hvis du noen gang har drømt om å lære om de utenforliggende delene av Paris' underjordiske tunneler uten å bryte loven eller å måtte håndtere bein og klaustrofobi, så er denne vandreturen gjennom byens 14. arrondissement for deg. Vi vil holde oss over bakken på gatenivå, der de forskjellige scenene fra seriens sesong 2, episode 4 ble skutt, og jeg vil til og med vise deg den virkelige plasseringen av Lupins hemmelige trapp. Jeg vil også påpeke det parisiske nabolaget der Lupins midlertidige hjem ble plassert. Men denne turen handler ikke bare om gentlemantyven. Jeg vil dele mange interessante historiske fakta, som hvorfor seks millioner kadaver havnet dypt i katakombene. Jeg skal også fortelle deg hvordan byen skapte sin egen meridianlinje for å prøve å konkurrere med den universelle tidsstandarden basert på Greenwich. På denne turen har du muligheten til å: • Ta inn imponerende bygninger med over 400 år med lagdelt historie, inkludert Congrégation des Sœurs de Saint-Joseph de Cluny (klosteret av St. Joseph-ordenen av Cluny) og Cochin Hospital • Hør sanne historier om jailbreaks fra Centre Pénitentiaire de Paris la Santé (Santé-fengselet), noen er Lupin verdig, noen litt mer voldelige • Se faktiske bygninger som medlemmer av motstanden fikk tilgang til via katakombene for å unngå å bli oppdaget av nazistene under andre verdenskrig • Finn ut om Société des Gens de Lettres, eller Literary Society, som ligger i Hôtel de Massa (Massa Hotel) der Maurice Leblanc jobbet før han skrev sine Lupin-noveller • Følg en liten strekning av Paris Meridian • Lær om François Aragos usynlige statue og hvor i Jardin de l’Observatoire de Paris (Paris-observatoriet) kan du se en ekte statue av ham Beregn opptil en time for denne morsomme turen der lydeffekter brukes til å avsløre hva som ligger bak enkelte høye vegger, eller dypt under føttene dine. Det er flere stopp underveis med benker hvor du kan hvile deg og gratis offentlige toaletter i nærheten. Bli med meg på denne vandringen, og sammen dykker vi dypt inn i Paris’ makabre fortid!

Paris: Skip-the-line Catacombs Tour med begrensede områder

9. Paris: Skip-the-line Catacombs Tour med begrensede områder

Gjør deg klar til å oppleve noe annerledes mens du besøker lysets by. Gå dypt under de travle gatene i Paris og gå inn i et intrikat nettverk av tunneler som strekker seg over 300 kilometer. På denne hopp over køen-turen, oppdag de parisiske katakombene ─ makabre tunneler som er et virkelig sjeldent sted å besøke. Bli med din ekspertguide på en guidet tur gjennom det som er kjent som det siste hvilestedet for over 6 millioner sjeler. Med hopp over køen-billetter brukes tiden din klokt og vi omgår køen for å gå inn i det som er kjent som ''porten til helvete''. Med bare 200 besøkende som får adgang, er det vanskelig å finne en mer eksklusiv opplevelse. Legg ut på reisen din gjennom det omfattende nettverket av underjordiske tunneler, og underveis vil guiden din avdekke den fascinerende historien bak Paris-katakombene og avsløre hvordan den utviklet seg til et hvilested for utallige sjeler fra byen. I løpet av denne 1,5-timers turen har du den unike muligheten til å utforske to spesielt skumle deler av katakombene som er forbudt for allmennheten. Disse områdene er så eksklusive at en verge personlig vil låse opp gamle porter, og gi deg en enestående VIP-opplevelse. Katakombene står som en av Paris' best bevarte hemmeligheter, og på turen din vil du skrelle tilbake lagene av mystikk skjult innenfor deres gamle murer.

Paris: Profesjonell fotoshoot med 400 bilder + 1 gave

10. Paris: Profesjonell fotoshoot med 400 bilder + 1 gave

Profesjonell foto- eller videoopptak hvor som helst i Paris. Du kan velge mellom noen av de mest populære stedene som Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen eller et hvilket som helst annet sted i Paris. Ikke vær sjenert for fotografen, han vil ta med seg en musikkspalte, gjør hva du vil for å gjøre bildene livlige og fylt med smil. Skyting utføres på topputstyret. Fotograf som har mer enn ti års erfaring innen foto- og videotjenester. Alle bilder sendes samme dag. Antall bilder er fra 300 til 500 stykker. du kan kjenne igjen fotografen på kanonkameraet. Vi ser frem til å møte deg og velkommen til Paris!!! :)

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Paris

Paris

Ofte stilte spørsmål om Katakombene i Paris Selvguidede aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Katakombene i Paris Selvguidede aktiviteter som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Katakombene i Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Katakombene i Paris? Trykk her for full oversikt