Legg til datoer

Katakombene i Paris Lydguider

Tilgjengelige aktiviteter

2 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Katakombene i Paris Lydguider

Hva er andre ting å gjøre enn Katakombene i Paris Lydguider som er verdt å besøke i Paris?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Paris er:

Flere reisetips for Katakombene i Paris

Vil du vite mer om aktiviteter i Katakombene i Paris? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Katakombene i Paris

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 5 820 vurderinger

Var en interessant tur. Absolutt verdt å få med seg. Det var 2 køer. En til de som måtte kjøpe billett. Og en for oss som hadde billett. Jeg var der 15.30. Køen gikk fort. Jeg reiste i slutten av Juli. Var ikke kaldt der nede. Heller ikke varmt. Bare litt fuktig luft. Gikk greit med skjorte og sandaler. Greit å ta med seg høretelefoner for å koble med lydguide-apparatet man får låne.

Veldig spennende!

Litt vanskelig å vite når man skal spille av lydklipp. De fleste lydklipp skal spilles av når man ser skilt på veggen om det, mens andre ikke er merket, men må spilles av der det ble henvist til i forrige lydklipp man spilte av. Hvis jeg ikke husker feil gjelder dette lydklipp 3,4 og 5.

Veldig interessant tur og lydguiden hjelper deg å bli bedre kjent med historien, men det er verdt å undersøke konteksten til stedet før du besøker. Det er verdt å kjøpe billetten på forhånd, for den dagen jeg dro på besøk var det ingen adgang tilgjengelig de neste 2 dagene.

Med nettbilletten måtte vi nesten ikke stå i kø. Turen gjennom katakombene var veldig interessant - den ca 1 km lange ruten ble inspisert i detalj på 1,5 time og på grunn av den kontrollerte inngangen var den ikke full.

Trappene ned er bratte og smale som kan gjøre deg svimmel