Legg til datoer

Ting å gjøre Karlovy Vary

10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter i Karlovy Vary

Flere reisetips for Karlovy Vary

Vil du vite mer om aktiviteter i Karlovy Vary? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Karlovy Vary

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 459 vurderinger

Fortryllet liten by midt i dalen, en må se!

Min mor og jeg bestilte en siste øyeblikk tur til Karlovy Vary og ble forelsket i byen. Helt ærlig, jeg skulle ønske du kunne forlate meg her permanent! Det er en vakker middelalderens spa-by midt i Böhmen-dalen, fast i tid, med 18 naturlige mineralfjærer og geysirer. Helt malerisk! Vi stoppet også på Moser glassfabrikk for å se hvordan de berømte glassverkene lages. Den eneste ulempen er at du ikke har for mye fritid å bruke på egen hånd. Jeg tror ikke lunsjdelen er nødvendig, og da vil du ha mer fritid til å utforske og kanskje besøke et spa i noen timer. Uansett er turen vel verdt det. En må-se!

Fantastisk dagstur!

Min mann og jeg hadde en flott tid med guiden vår til denne fantastiske byen! Det endte med at jeg og mannen min bare gikk den dagen, så turen var veldig personlig. Guiden vår var veldig kunnskapsrik og visste mye om byen og svarte på alle spørsmålene våre. Vi vil absolutt anbefale denne turen til hvem som helst!