Legg til datoer

Ting å gjøre Kappadokia

Denne eventyrlekeplassen byr på naturlige og menneskeskapte skatter, med noe nytt rundt hver eneste sving.

Ofte stilte spørsmål om Kappadokia

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kappadokia?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kappadokia er:

Hva er de beste rimelige omvisningene i Kappadokia?

Flere reisetips for Kappadokia

Vil du vite mer om aktiviteter i Kappadokia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kappadokia

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 4 647 vurderinger

Vi hadde den beste turen noensinne! Guiden vår Metin var fantastisk! Han har gjort dette i årevis, og du kan bare føle energien. Vi fikk mye historie og informasjon om regionen og landet også. Vi fikk se så så mange vakre steder og hadde en gang i livet opplevelse å fly i en varmluftsballong i Kappadokia. Veldig tilrådelig å bruke pengene for luftballongen - det er bare ingenting som det. Vi elsket alltid sekundet av det. Det er helt sprøtt hvor mye du kan få se og oppleve på bare 3 dager! Alt gikk bra fra overføringen fra hotellet vårt i Side og hele veien til Kappadokia og tilbake igjen. Servicen er på topp og turen var verdt hver krone! Hotellet vi bodde på var også veldig fint og alt var godt planlagt. Vi anbefaler denne turen til alle som elsker å reise og oppleve nye steder som gir deg minner for livet. :) Vennlig hilsen Augen og Ronya fra Danmark.

Mest utrolig opplevelse, fantastisk utsikt over naturens kraft.

Det har vært et langvarig ønske fra meg å besøke den fryktinngytende Cappadocia-regionen. Jeg ble absolutt ikke skuffet, det var utrolig å se hvordan moder natur hadde designet disse fantastiske severdighetene. Ballongturen var den beste opplevelsen noensinne, sammen med hundrevis av dem på himmelen, og skapte den mest magiske soloppgangsopplevelsen. Den skånsomme landingen av ballongen perfekt på baksiden av en trailer var en fantastisk bragd med pilotferdigheter. Vi var veldig heldige at været var bra den dagen, de påfølgende dagene var vinden ikke gunstig og alle ballongturer ble avlyst, noe som gjorde opplevelsen for oss enda mer til et fantastisk minne og velsignelse. Det var den største buzzen du kunne ønske deg. Anbefaler sterkt .

Fantastisk opplevelse, flyr over Cappadocia-himmelen ved daggry med Royal Balloon Company. Utmerket, punktlig service og upåklagelig kommunikasjon med turoperatøren. Vennlighet og maksimal tilgjengelighet fra operatørenes side: Jeg spurte om to (av de 6 personene i gruppen) personer kun kunne overføres til startstedet (uten å delta i ballongturen) og forespørselen min ble akseptert uten noen tillegg til lønn. Hyggelig frokostservering og toast etter avgang og minnemedaljen for ballongflyvningen!

Utmerket opplevelse med alt som ble lovet oppfylt i detalj. Henting kl. 04:20 på hotellet, frokost, transport til flystedet i tide for å se all ballongforberedelsen, eksepsjonell flytur med alt det veldig vennlige og morsomme teamet, champagne etter landing inkludert en liten suvenir (symbolsk medalje). For å gjenta en dag, gjerne med Royal Balloon.

Turen var en av mine favoritter, bussen var komfortabel med klimaanlegg, guiden var en varm person med mye kunnskap om Kappadokia og alle stedene vi besøkte, jeg er glad jeg møtte så mange snille mennesker på turen inkludert sjåfører. Takk for fantastiske minner. Anbefaler til alle :)