Legg til datoer

Kanchanaburi
Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Våre mest anbefalte Kanchanaburi Sommeraktiviteter

Fra Bangkok: Erawan Park & Kanchanaburi Small-Group Tour

1. Fra Bangkok: Erawan Park & Kanchanaburi Small-Group Tour

Besøk regionen Kanchanaburi i Vest-Thailand og avdekk lokal historie på denne guidede dagsturen. Under denne minneverdige dagsturen fra Bangkok, besøk Death Railway som ble satt på kartet av filmen fra 1957, "Bridge Over the River Kwai." Begynn på et av JEATH-museet, dedikert til de allierte krigsfangene som døde ved å bygge den burmesiske jernbanen. Dette museet er en trist, men viktig påminnelse om Thailands historie. Det antas at over 100 000 liv gikk tapt i løpet av denne perioden. Besøk den historiske broen over elven Kwai for ditt neste stopp. Ha sjansen til å gå over broen, beundre det imponerende landskapet og ta et øyeblikk til å huske fortiden, før du går tilbake til overnattingsstedet/møtestedet ditt om kvelden. Fortsett til en av landets mest elskede nasjonalparker, Erawan nasjonalpark. Kom i kontakt med uberørt natur ved Erawan-fossen som har syv lag, turkise bassenger og et sett med kalksteinsgrotter ved bunnen. Ha sjansen til å beundre det imponerende landskapet og ta et øyeblikk til å huske fortiden, før du går tilbake til overnattingsstedet/møtestedet ditt om kvelden.

Fra Bangkok: Privat tur til elefantreservat og Kanchanaburi

2. Fra Bangkok: Privat tur til elefantreservat og Kanchanaburi

Denne heldagsturen begynner når du møter gruppen din og kjører til ElephantsWorld. Lær om dette fristedet for skadede og pensjonerte elefanter, som tilbringer sine siste år med å bli tatt godt vare på i et naturlig miljø. Hjelp til med å ta vare på dyrene ved å mate dem, samle mat og bade dem. Ut på formiddagen, kan du nyte en lunsjbuffé før du drar ut for å se de store attraksjonene i Kanchanaburi. Besøk broen over Kwai-elven, som er en del av den beryktede Death Railway, bygget av fanger under 2. verdenskrig. Fortsett turen med et stopp på Kanchanaburi krigskirkegård, det siste hvilestedet for 6982 allierte fanger som døde under byggingen av jernbanen.

Fra Bangkok: Dagstur til elven Kwai med historieomvisning

3. Fra Bangkok: Dagstur til elven Kwai med historieomvisning

Lær om konstruksjonen av Burmajernbanen, også kjent som «Dødens jernbane», på denne 10-timers historieomvisningen til Kanchanaburi, omtrent 130 kilometer vest for Bangkok. Ved ankomst besøker du den velbevarte krigskirkegården, hvor du kan se gravene til anslagsvis 9000 allierte soldater. De døde mens de konstruerte den beryktede «Dødens jernbane», som japanerne håpet ville strekke seg helt til den burmesiske grensen. Avdekk den forferdelige historien til jernbanen ved Thailand-Burma Railway Centre, et interaktivt museum, forsknings- og informasjonssenter dedikert til å vise historien om Thailand-Burma Railway fra 2. verdenskrig. Se fortiden gjenskapt og gjenopplevd, ved hjelp av bilder og gjenstander. Du kjører dessuten med et tog langs den originale Death Railway-toglinjen, med en overdådig lunsj som venter på endestasjonen. Du returnerer til Bangkok sent på ettermiddagen og blir kjørt tilbake til hotellet.

Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

4. Bangkok: Elephant Sanctuary & Erawan Waterfall Tour

Du starter eventyret med en tidlig henting før du drar til elefantreservatet. ElephantsWorld er en naturvernorganisasjon dedikert til å hjelpe disse intelligente og stolte skapningene. Når du er der, vil du lytte til en introduksjon og sikkerhetsbriefing før du tilbereder mat til elefantene. Gå ned og skitne og gi elefantene et gjørmebad før du drar til elven for å skylle dem av. Det blir litt tid til å dusje før du legger deg til en deilig lunsjbuffé. Etter å ha spist deilige thailandske retter, kan du gi elefantene maten du har laget tidligere. Ved Erawan nasjonalpark vil du vandre gjennom de frodige skogene og grottene før du ankommer Erawan-fossen. Denne berømte syv-lags skjønnheten med sine smaragdbassenger er et flott sted å ta en dukkert eller bare slappe av og nyte naturen.

Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

5. Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

Gjør deg klar til å bli hentet veldig tidlig på hotellet ditt i Bangkok, og reis deretter i et privat kjøretøy med klimaanlegg til Kanchanaburi, etablert på slutten av 1700-tallet av kong Rama I som en defensiv utpost mot angrep fra Burma. Besøk det interaktive burmesiske jernbanemuseet, dedikert til å vise historien til Thailand-Burma-jernbanen som ble bygget av Keiserriket Japan i 1943. Se bilder og modeller fra perioden for å få en bedre forståelse av bakgrunnen for det som skjedde under andre verdenskrig. Hedre de rundt 6000 allierte krigsfangene på krigskirkegården, og besøk minnesmerket. Deretter kan du ta en naturskjønn togtur på den beryktede «Dødens jernbane», konstruert av krigsfanger på ordre fra japanerne. Ta en pause for en lokal lunsj på en restaurant, før du reiser tilbake til Bangkok.

Bangkok: Flyplasstransport i Pattaya, Hua Hin og mer

6. Bangkok: Flyplasstransport i Pattaya, Hua Hin og mer

Reis mellom Suvarnabhumi flyplass eller Don Mueang flyplass. Nyt en privat transport i en komfortabel van eller bil. Reis fra flyplassen til store feriedestinasjoner som Pattaya, Hua Hin, Ayutthaya, Kanchanaburi, Koh Samet, Koh Chang eller Laem Chabang. Unngå bryderiet med å navigere kollektivtransport med tunge bager. I stedet reiser du i komforten av en bil med klimaanlegg rett til ønsket reisemål. Når du ankommer flyplassen vil du bli møtt av en profesjonell sjåfør som vil hjelpe deg med bagasjen din. Denne tjenesten inkluderer motorveiavgifter, forsikring og gratis vannflaske om bord.

Bangkok: 2-dagers tur til Kwai-elven & Erawan nasjonalpark

7. Bangkok: 2-dagers tur til Kwai-elven & Erawan nasjonalpark

Dag 1: Tidlig om morgenen mellom kl. 07.00 og 07.30 møter din personlige guide og sjåfør deg i hotellobbyen i Bangkok. Dere begynner med et besøk på det flytende markedet i Damnoen Saduak. I nærheten av markedet går dere om bord i en rask longtailbåt som tar dere gjennom de trange "khlongs" til markedet. På markedet kan du nyte synet av bønder som selger frukt og mange typer lokale produkter i båtene sine. Hvis du vil, kan du ta en av padlebåtene for å cruise gjennom markedet (valgfritt). Etter denne flotte opplevelsen fortsetter turen til broen over Kwai-elven, de alliertes kirkegård og krigsmuseet JEATH. Deretter går turen videre med longtailbåt til Jungle Raft, et unikt, flytende hotell i tre og bambus midt i jungelen. Ferieanlegget tilbyr en unik overnattingsopplevelse rett ved Kwai Noi-elven. Alle de flytende rommene ligger i en flytende bambushytte som ligger fortøyd langs den historiske elven Kwai Noi, omgitt av frodige, grønne fjell og jungel. På dette "floatel" flyter den historiske elven Kwai Noi under sengen din. Veggene er vevd av lokal bambus, og møblene er innredet med tremøbler som gjenspeiler Mon-livsstilen (med forbehold om ledige rom). Dag 2: Etter frokost tar guiden deg med en longtailbåt tilbake til din private bil. Etter ytterligere 45 minutter til 1 times kjøring kommer du til Erawan nasjonalpark, der du finner Thailands vakreste fossefall: Erawan-fossene. Fossen består av 7 platåer, og du kan vandre til det høyeste nivået via en liten jungelsti. Etter at du har nådd toppen, har du fortsatt god tid til å oppdage de naturlige fiskespaene, se de naturlige skliene og ta en svømmetur. Etter lunsj blir dere kjørt tilbake til hotellet i Bangkok.

Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

8. Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

Forlat den travle byen Bangkok for en dag for å utforske Kanchanaburi, en by full av vakker natur og historiske steder fra perioden under andre verdenskrig. Nyt en privat omvisning med fleksibiliteten til å designe besøket ditt basert på tre reiseplaner. Etter en lang dag med sightseeing, vil du bli transportert tilbake til hotellet ditt i Bangkok på kvelden. Program 1: Leiebil kun til byseverdigheter i Kanchanaburi Med dette programmet kan du besøke Kanchanaburi krigskirkegård, den viktigste krigsfangekirkegården for ofre for japansk fengsel mens de bygget jernbanen mellom Thailand og Burma, og den virkelige broen over elven Kwai. Finn ut mer om den beryktede jernbanen på Death Railway Museum og JEATH War Museum. Program 2: Leiebil til byseverdigheter i Kanchanaburi og Erawan-fossene I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, lar dette programmet deg også utforske Erawan-fossene og bruke litt ledig tid på å bade i dem. Program 3: Leiebil tilbyseverdigheter iKanchanaburi og Hellfire Pass I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, tar dette programmet deg også til Hellfire Pass, en jernbaneskjæring på den tidligere Burma Railway, også ofte kalt Death Railway, i Thailand.

Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

9. Fra Bangkok: Erawan-fossen og Kanchanaburi privat tur

Nyt din heldags private tur fra Bangkok til Kanchanaburi med din personlige reiseguide. Start med henting fra hotellet ditt i Bangkok tidlig om morgenen. Besøk toppdestinasjonene i Kanchanaburi med en privat bil med klimaanlegg. Begynn turen med å besøke broen over elven Kwai, den berømte attraksjonen Kanchanaburi som ble gjort berømt av filmen med samme navn. Fortsett til Erawan Waterfall National Park, en av de vakreste fossene i Thailand med en høyde på 500 meter over havet. Gå fra nasjonalparkkontoret til fossen. Slapp av ved fossen eller ta en valgfri tur opp til toppen av fossen på 7. nivå (ca. 1500 meter). Etter fossen kan du nyte en valgfri lunsj på en lokal restaurant. Besøk Krasae Buddha-hulen og gå ombord på toget for å sykle langs den tidligere jernbanen i omtrent 30 minutter. Gå deretter tilbake til hotellet ditt i Bangkok.

Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

10. Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

Begynn eventyret med en henting fra hotellet ditt i Bangkok og ta turen vestover, til Kanchanaburi-provinsen.  Start med et besøk i Thailand – Burma Railway Center, et interaktivt museum, informasjons- og forskningsanlegg dedikert til å presentere historien til Thailands Burma Railway. Deretter besøker du den allierte krigskirkegården som minnes de 6000 allierte krigsfangene, som omkom langs jernbanelinjen og som ble flyttet til dette evige hvilestedet etter krigen. Fortsett til den verdensberømte broen over Kwai-elven, en del av Death Railway, konstruert av allierte krigsfanger. Ta deretter en longtail-båt på Kwai-elven til det flytende hotellet ved River Kwai Jungle Rafts, for å spise lunsj. Etter lunsj reiser du nedover elven til Phu Takian Pier og besøker Hellfire Pass Memorial. Gå tilbake til flåtene for å nyte middagen, etterfulgt av en 45-minutters presentasjon av tradisjonell mon-dans. Begynn den andre dagen med et besøk i en landsby til Mon-stammen, for å lære om lokale tradisjoner og skikker. Gå gjennom jungelen og nyt en lunsj på en lokal restaurant. Ta en tur på et historisk tog på Death Railway, og passer en original viadukt av tre konstruert av allierte krigsfanger. Returner til hotellet ditt i Bangkok om kvelden, for å avslutte 2-dagers turen din.

6 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Kanchanaburi

Kanchanaburi

Ofte stilte spørsmål om Kanchanaburi Sommeraktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Sommeraktiviteter som er verdt å besøke i Kanchanaburi?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Kanchanaburi er:

Flere reisetips for Kanchanaburi

Vil du vite mer om aktiviteter i Kanchanaburi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kanchanaburi

Elefantreservatet var veldig bra. hver keeper har sin elefant og kjenner ham. Først tilnærming ved å mate, lage mat sammen, gni gjørme på elefanter og deretter skrubbe dem av mens du bader, flott. Vokterne leder om nødvendig dyrene med høy stemme og mat, du føler deg veldig trygg. Spørsmål besvares også godt. COVID har vært tøff med reservasjonen, men de gjør det beste ut av det. Sjåføren vår var også veldig flink, han kunne fortelle oss mye om byen og landet. men du kunne også se ut av vinduet i fred. Bare broen på Kwai vist i begynnelsen kunne ha blitt forklart ved hjelp av tavle og bilder. vi ville bare bli ført dit kort og hadde tid til å gå gjennom det.

Flott tur men langdistanse 3 timers kjøretur Høydepunktsturen til kanchanburi kan reddes det er ikke verdt å betale ekstra for det Å mate og stryke elefantene på nært hold er fantastisk, noen ganger ble det tilbudt poserte bilder som egentlig ikke er min greie, men alle kan gjøre det som han vil. Du har alltid muligheten til å ta bilder med elefantene selv, en utrolig opplevelse, det var veldig varmt!

Det var flott, alt organisert bard, jammen. sjåføren vår, guiden, var veldig omgjengelig, han fortalte oss mye, han så på alt. En flott dag med elefantene som er fantastiske, flotte og samtidig veldig vennlige og venter på kontakt med deg. I tillegg er det mulig å besøke historiske byer, broen over Kwai og fangekirkegården som bygger Thailand Biram-jernbanen.