Legg til datoer

Kanchanaburi
Dagsturer

Dagsturer
28 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Kanchanaburi

Kanchanaburi

Flere reisetips for Kanchanaburi

Vil du vite mer om aktiviteter i Kanchanaburi? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kanchanaburi

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 248 vurderinger

Elefantreservatet var veldig bra. hver keeper har sin elefant og kjenner ham. Først tilnærming ved å mate, lage mat sammen, gni gjørme på elefanter og deretter skrubbe dem av mens du bader, flott. Vokterne leder om nødvendig dyrene med høy stemme og mat, du føler deg veldig trygg. Spørsmål besvares også godt. COVID har vært tøff med reservasjonen, men de gjør det beste ut av det. Sjåføren vår var også veldig flink, han kunne fortelle oss mye om byen og landet. men du kunne også se ut av vinduet i fred. Bare broen på Kwai vist i begynnelsen kunne ha blitt forklart ved hjelp av tavle og bilder. vi ville bare bli ført dit kort og hadde tid til å gå gjennom det.

Flott tur men langdistanse 3 timers kjøretur Høydepunktsturen til kanchanburi kan reddes det er ikke verdt å betale ekstra for det Å mate og stryke elefantene på nært hold er fantastisk, noen ganger ble det tilbudt poserte bilder som egentlig ikke er min greie, men alle kan gjøre det som han vil. Du har alltid muligheten til å ta bilder med elefantene selv, en utrolig opplevelse, det var veldig varmt!

Det var flott, alt organisert bard, jammen. sjåføren vår, guiden, var veldig omgjengelig, han fortalte oss mye, han så på alt. En flott dag med elefantene som er fantastiske, flotte og samtidig veldig vennlige og venter på kontakt med deg. I tillegg er det mulig å besøke historiske byer, broen over Kwai og fangekirkegården som bygger Thailand Biram-jernbanen.