Legg til datoer

Kanchanaburi krigsgravplass

Kanchanaburi krigsgravplass: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra Bangkok: Privat tur til elefantreservat og Kanchanaburi

1. Fra Bangkok: Privat tur til elefantreservat og Kanchanaburi

Denne heldagsturen begynner når du møter gruppen din og kjører til ElephantsWorld. Lær om dette fristedet for skadede og pensjonerte elefanter, som tilbringer sine siste år med å bli tatt godt vare på i et naturlig miljø. Hjelp til med å ta vare på dyrene ved å mate dem, samle mat og bade dem. Ut på formiddagen, kan du nyte en lunsjbuffé før du drar ut for å se de store attraksjonene i Kanchanaburi. Besøk broen over Kwai-elven, som er en del av den beryktede Death Railway, bygget av fanger under 2. verdenskrig. Fortsett turen med et stopp på Kanchanaburi krigskirkegård, det siste hvilestedet for 6982 allierte fanger som døde under byggingen av jernbanen.

Fra Bangkok: Dagstur til elven Kwai med historieomvisning

2. Fra Bangkok: Dagstur til elven Kwai med historieomvisning

Lær om konstruksjonen av Burmajernbanen, også kjent som «Dødens jernbane», på denne 10-timers historieomvisningen til Kanchanaburi, omtrent 130 kilometer vest for Bangkok. Ved ankomst besøker du den velbevarte krigskirkegården, hvor du kan se gravene til anslagsvis 9000 allierte soldater. De døde mens de konstruerte den beryktede «Dødens jernbane», som japanerne håpet ville strekke seg helt til den burmesiske grensen. Avdekk den forferdelige historien til jernbanen ved Thailand-Burma Railway Centre, et interaktivt museum, forsknings- og informasjonssenter dedikert til å vise historien om Thailand-Burma Railway fra 2. verdenskrig. Se fortiden gjenskapt og gjenopplevd, ved hjelp av bilder og gjenstander. Du kjører dessuten med et tog langs den originale Death Railway-toglinjen, med en overdådig lunsj som venter på endestasjonen. Du returnerer til Bangkok sent på ettermiddagen og blir kjørt tilbake til hotellet.

Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

3. Fra Bangkok: Tur til Dødens jernbane og Broen over Kwai

Gjør deg klar til å bli hentet veldig tidlig på hotellet ditt i Bangkok, og reis deretter i et privat kjøretøy med klimaanlegg til Kanchanaburi, etablert på slutten av 1700-tallet av kong Rama I som en defensiv utpost mot angrep fra Burma. Besøk det interaktive burmesiske jernbanemuseet, dedikert til å vise historien til Thailand-Burma-jernbanen som ble bygget av Keiserriket Japan i 1943. Se bilder og modeller fra perioden for å få en bedre forståelse av bakgrunnen for det som skjedde under andre verdenskrig. Hedre de rundt 6000 allierte krigsfangene på krigskirkegården, og besøk minnesmerket. Deretter kan du ta en naturskjønn togtur på den beryktede «Dødens jernbane», konstruert av krigsfanger på ordre fra japanerne. Ta en pause for en lokal lunsj på en restaurant, før du reiser tilbake til Bangkok.

Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

4. Fra Bangkok: Privat billeie til Kanchanaburi-provinsen

Forlat den travle byen Bangkok for en dag for å utforske Kanchanaburi, en by full av vakker natur og historiske steder fra perioden under andre verdenskrig. Nyt en privat omvisning med fleksibiliteten til å designe besøket ditt basert på tre reiseplaner. Etter en lang dag med sightseeing, vil du bli transportert tilbake til hotellet ditt i Bangkok på kvelden. Program 1: Leiebil kun til byseverdigheter i Kanchanaburi Med dette programmet kan du besøke Kanchanaburi krigskirkegård, den viktigste krigsfangekirkegården for ofre for japansk fengsel mens de bygget jernbanen mellom Thailand og Burma, og den virkelige broen over elven Kwai. Finn ut mer om den beryktede jernbanen på Death Railway Museum og JEATH War Museum. Program 2: Leiebil til byseverdigheter i Kanchanaburi og Erawan-fossene I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, lar dette programmet deg også utforske Erawan-fossene og bruke litt ledig tid på å bade i dem. Program 3: Leiebil tilbyseverdigheter iKanchanaburi og Hellfire Pass I tillegg til severdighetene som ble besøkt i program 1, tar dette programmet deg også til Hellfire Pass, en jernbaneskjæring på den tidligere Burma Railway, også ofte kalt Death Railway, i Thailand.

Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

5. Fra Bangkok: 2-dagers tur med Kwai-elven og flytende hotell

Begynn eventyret med en henting fra hotellet ditt i Bangkok og ta turen vestover, til Kanchanaburi-provinsen.  Start med et besøk i Thailand – Burma Railway Center, et interaktivt museum, informasjons- og forskningsanlegg dedikert til å presentere historien til Thailands Burma Railway. Deretter besøker du den allierte krigskirkegården som minnes de 6000 allierte krigsfangene, som omkom langs jernbanelinjen og som ble flyttet til dette evige hvilestedet etter krigen. Fortsett til den verdensberømte broen over Kwai-elven, en del av Death Railway, konstruert av allierte krigsfanger. Ta deretter en longtail-båt på Kwai-elven til det flytende hotellet ved River Kwai Jungle Rafts, for å spise lunsj. Etter lunsj reiser du nedover elven til Phu Takian Pier og besøker Hellfire Pass Memorial. Gå tilbake til flåtene for å nyte middagen, etterfulgt av en 45-minutters presentasjon av tradisjonell mon-dans. Begynn den andre dagen med et besøk i en landsby til Mon-stammen, for å lære om lokale tradisjoner og skikker. Gå gjennom jungelen og nyt en lunsj på en lokal restaurant. Ta en tur på et historisk tog på Death Railway, og passer en original viadukt av tre konstruert av allierte krigsfanger. Returner til hotellet ditt i Bangkok om kvelden, for å avslutte 2-dagers turen din.

Kanchanaburi, Kwai og Hellfire-passasjen: Privat tur

6. Kanchanaburi, Kwai og Hellfire-passasjen: Privat tur

Guiden din vil møte deg i lobbyen eller ved inngangen til hotellet ditt i Bangkok kl. 19.00. Start dagen med en privat tur til høydepunktene i Kanchanaburi-provinsen og de viktigste minnesmerkene fra andre verdenskrig. Kjøreturen til Kanchanaburi-provinsen vil ta omtrent 2 timer. Besøk først JEATH krigsmuseet, krigskirkegården og broen over Kwai. Lær hvordan den beryktede Burma-Siam-jernbanen, bygget av krigsfanger fra Samveldet av nasjoner (Commonwealth of Nations), nederland og USA, var et japansk prosjekt drevet av behovet for bedre kommunikasjon for å støtte den store japanske hæren i Burma. Lær om broens historie ved museet. Etterpå blir det en togtur langs dødens jernbane. Etter lunsj og en annen 45 minutters kjøretur vil du se og lære mer om historien til Hellfire-passasjen og minnesmerket. Avslutt dagen med et besøk til et av de vakreste fossefallene i landet, Saiyoke Noi. Nyt tid til å slappe av og nyte de vakre omgivelsene. Til slutt, dra tilbake til din overnatting i Bangkok.

Bangkok: Kanchanaburi, 2-dagers glamping i jungelen og Erawan

7. Bangkok: Kanchanaburi, 2-dagers glamping i jungelen og Erawan

Dag 1: Eventyret begynner Med avgang fra Bangkok reiser vi en avstand på 90 kilometer til vårt første stopp. Oppdag underverkene til det berømte jernbanemarkedet: Vi vil se det spennende øyeblikket der selgerne raskt pakker bodene sine øyeblikk før toget passerer. Nyt en tur på en typisk langflisbåt gjennom det flytende markedet: Vi tar den typiske langflisbåten for å gå til markedet langs kanalene (klonger på thai) Utforsk det pulserende flytende markedet: ledig tid til å gå gjennom de trange gatene, smake på de typiske produktene, bla gjennom omgivelsene og nyte i ro og mak fra dette fantastiske stedet. Besøk broen over elven Kwai: Fra hånden til guiden vår vil vi lære om de interessante historiske hendelsene som fant sted i dette territoriet. Vi får tid til bilder og videoer. Ta en god lunsj på en tradisjonell restaurant i Kanchanaburi: Vi vil smake på autentisk og deilig thailandsk mat i en koselig restaurant ved elven. Sov i jungelen i Kanchanaburi. Glamping opplevelse. Ved ankomst til vår jungellodge vil du bli ønsket velkommen til din luksuriøse glampingcamp. Tenk deg å bo i et romslig telt utstyrt med en komfortabel seng, strøm, innlagt vann, en koselig sittegruppe og eget bad. Butikkene er vakkert innredet, og gir en rolig og rolig atmosfære, en unik opplevelse som må oppleves minst en gang i livet. Plassert i hjertet av Kanchanaburi-jungelen, omgitt av høye trær og de rolige naturlydene, vil du om morgenen våkne opp til den melodiøse fuglekvitteren og raslingen av løv i brisen. Når du går ut av teltet, vil du bli møtt av en fantastisk utsikt over frodige grøntområder som strekker seg så langt øyet kan se. Nyt en deilig typisk thailandsk grillmat: Opplev en smaksfest Et av høydepunktene ved glamping i Kanchanaburi er den spennende grillmiddagsopplevelsen. Gled ganen din med et bredt utvalg av utsøkte grillede produkter tilberedt av lokale thailandske eksperter på lokal mat. Fra velsmakende kjøtt til deilige lokale grønnsaker. Dag 2 Oppdag skjønnheten til fossene i Erawan nasjonalpark Etter den fantastiske frokosten servert i et naturlig og vakkert miljø, gjør deg klar til å bli fascinert av de vakre Erawan Falls, en serie med imponerende fossefall som ligger i jungelen. Ta en forfriskende dukkert i de smaragdgrønne bassengene, gå langs frodige stier og beundre det krystallklare vannet som strømmer gjennom kalksteinsformasjonene. Det er det perfekte stedet for naturelskere og eventyrere. Besøk Asitique, et yrende og ikonisk nattmarked i Bangkok, og begi deg ut på et Chao Phraya-cruise, middagsbuffé og åpen bar med thailandsk øl og brus. Ender opp på Samsen Street Hotel.

Bangkok: Kanchanaburi, River Kwai & Death Railway Tour

8. Bangkok: Kanchanaburi, River Kwai & Death Railway Tour

Få mest mulig ut av dagen med eventyr og start tidlig med en jevn henting fra Bangkok. Ta deg søvn i den komfortable vanen med klimaanlegg på vei til ditt første stopp, Kanchanaburi War Cemetery. Gå langs den perfekt bevarte eiendommen mens du hedrer de falne soldatene og krigsfanger og sivile som døde mens du jobbet på den beryktede Death Railway (Siam-Burma Railway) under det japanske imperiet. Gå til JEATH-museet, bygget for å feire de som mistet livet mens de arbeidet på jernbanen under andre verdenskrig. JEATH War Museum ble oppkalt etter nasjonalitetene til de som jobbet på jernbanen: japansk, engelsk, australsk, amerikansk, thai og hollander. Undersøk utstillinger fra krigen som våpen, verktøy, uniformer, medaljer og kopier av levekår krigsfangene bodde i. Ta en rask stopp ved broen over elven Kwai, hvor du vil oppleve emnet for dine tidligere historieleksjoner. På Tham Krasae Station, en pittoresk jernbaneseksjon som slanger seg rundt en klippe, beundrer utsikten, ser togene passere og fyller på litt velsmakende lunsj. Nyt en rask kaffepause før du stopper ved Wat Tham Suea, ellers kjent som Tiger Cave Temple. Ikke gå glipp av tigerpoteutskriftene på hulveggene og den store, skinnende, 18 meter høye Buddha-statuen på toppen. Ta den bratte turen og bli belønnet med en nærbilde av statuen, samt det imponerende landskapet i det omkringliggende landskapet. Etter å ha utforsket og tatt bilder ved Wat Tham Suea (Tiger Cave Temple), begynn reisen tilbake til Bangkok, med noen av Thailands uforglemmelige historie inngravert i tankene dine.

Bangkok: Privat tur til Kanchanaburi og Erawan-fossen

9. Bangkok: Privat tur til Kanchanaburi og Erawan-fossen

Utforsk det vestlige Thailand på en privat tur fra Bangkok. Start med henting klokken 07:00, reis 2,5 timer til Kanchanaburi, lær om historien til dette området og livet under japansk okkupasjon under andre verdenskrig fra din engelsktalende guide mens du går. Første stopp vil være på den allierte kirkegården og JEATH (japansk-engelsk-amerikansk-australsk-thai-holland) krigsmuseum. Lær om de dårlige omstendighetene til de asiatiske fangene og europeiske krigsfanger under byggingen av Myanmar-jernbanen. Deretter vil du besøke den ikoniske broen over elven Kwai, det viktigste landemerket til Kanchanaburi. Vent til lokaltoget passerer og nyt utsikten over den pittoreske elven. Etter en deilig lunsj på en lokal restaurant, fortsetter du til en av de vakreste fossene i Thailand, Erawan-fossene. Fossen består av 7 platåer og har mange grotter gjemt bak veggene av vann. Hvis du ønsker det, kan du ta en dukkert i de krystallklare bassengene. På slutten av turen vil hotellet bli levert. Du kommer til hotellet ditt i Bangkok rundt 18:00.

Kanchanaburi: River Kwai og Death Railway Day Tour

10. Kanchanaburi: River Kwai og Death Railway Day Tour

Få mest mulig ut av eventyrdagen din og start tidlig med en jevn henting fra overnattingsstedet ditt i Kanchanaburi, eller møt guiden din på Kanchanburi bussterminal. Få igjen søvnen i den komfortable varebilen med klimaanlegg på vei til ditt første stopp, Kanchanaburi War Cemetery. Gå langs den perfekt bevarte eiendommen mens du hedrer de falne soldatene og krigsfangene og sivile som døde mens du jobbet på den beryktede Death Railway (Siam-Burma Railway) under det japanske imperiet. Gå til JEATH-museet, bygget for å minnes de som mistet livet mens de jobbet på jernbanen under andre verdenskrig. JEATH War Museum ble oppkalt etter nasjonalitetene til de som jobbet på jernbanen: japansk, engelsk, australsk, amerikansk, thailandsk og hollander. Undersøk utstillinger fra krigen som våpen, verktøy, uniformer, medaljer og kopier av leveforholdene krigsfangene levde i. Ta et raskt stopp ved broen over elven Kwai, hvor du vil oppleve emnet for dine tidligere historietimer. På Tham Krasae Station, en pittoresk jernbaneseksjon som slynger seg rundt en klippe, beundre utsikten, se togene passere og fylle opp på en velsmakende lunsj. Nyt en rask kaffepause før du stopper ved Wat Tham Suea, ellers kjent som Tiger Cave Temple. Ikke gå glipp av tigerpoteavtrykkene på huleveggene og den store, skinnende, 18 meter høye Buddha-statuen på toppen. Ta den bratte turen og bli belønnet med en nærbilde av statuen samt det imponerende landskapet i det omkringliggende landskapet. Etter å ha utforsket og tatt bilder ved Wat Tham Suea (Tiger Cave Temple), kan du begynne reisen tilbake til overnattingsstedet ditt med noe av Thailands uforglemmelige historie inngravert i tankene dine.

Tilgjengelige aktiviteter

12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Kanchanaburi krigsgravplass

Vil du vite mer om aktiviteter i Kanchanaburi krigsgravplass? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kanchanaburi krigsgravplass

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 519 vurderinger

Elefantreservatet var veldig bra. hver keeper har sin elefant og kjenner ham. Først tilnærming ved å mate, lage mat sammen, gni gjørme på elefanter og deretter skrubbe dem av mens du bader, flott. Vokterne leder om nødvendig dyrene med høy stemme og mat, du føler deg veldig trygg. Spørsmål besvares også godt. COVID har vært tøff med reservasjonen, men de gjør det beste ut av det. Sjåføren vår var også veldig flink, han kunne fortelle oss mye om byen og landet. men du kunne også se ut av vinduet i fred. Bare broen på Kwai vist i begynnelsen kunne ha blitt forklart ved hjelp av tavle og bilder. vi ville bare bli ført dit kort og hadde tid til å gå gjennom det.

Flott tur men langdistanse 3 timers kjøretur Høydepunktsturen til kanchanburi kan reddes det er ikke verdt å betale ekstra for det Å mate og stryke elefantene på nært hold er fantastisk, noen ganger ble det tilbudt poserte bilder som egentlig ikke er min greie, men alle kan gjøre det som han vil. Du har alltid muligheten til å ta bilder med elefantene selv, en utrolig opplevelse, det var veldig varmt!

Det var flott, alt organisert bard, jammen. sjåføren vår, guiden, var veldig omgjengelig, han fortalte oss mye, han så på alt. En flott dag med elefantene som er fantastiske, flotte og samtidig veldig vennlige og venter på kontakt med deg. I tillegg er det mulig å besøke historiske byer, broen over Kwai og fangekirkegården som bygger Thailand Biram-jernbanen.