Kanariøyene

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Hva folk sier om Kanariøyene

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 039 vurderinger

Selve båtturen var helt grusom på grunn av en dårlig kombinasjon av fyllesyke og sjøsyke, men ingenting av dette var personalets feil! De var helt fantastiske. De passet på meg mens jeg kastet opp, og kom med pledd og passet på at jeg hadde det bra hele tiden. Satte så utrolig pris på det! Så selv om båtturen i seg selv var grusom, så var servicen vi fikk helt fantastisk :D

En enestående opplevelse! Turen opp til selve vulkanen er svært spesiell. Utsikten fra toppen kan ikke beskrives med ord! Må bare oppleves! Det er kaldt på toppen så anbefaler varme klær, lue og hansker! Guiden var veldig god. Fikk vite mye om fjellet og Tenerife øya. Vel verdt turen.

Veldig fin tur, med mange fin opplevelser, men litt slitsomt med vekslingen mellom tysk og engelsk. Det ble en del dobbelt informasjon og mye støy. Noe kort tid ved Rom distilasjonsfabrikken - vi var en meget stor engelsk gruppe og vi fikk dårlig tid i butikken.

Kjempefin opplevelse for både voksne og barn! Imøtekommende, kunnskapsrike og proffe verter, som virkelig har skjønt hvordan de skal ta vare på gjestene sine. En tur med Marta og Ruben er vel verdt pengene, anbefales på det sterkeste!

Turen ble litt avkortet pga Calima og skogbranner i området. Topp reiseleder. Han var kunnskapsrik og formidlet sine opplysninger på tre språk. Samtidig var han tilgjengelig for alle deltakere.