Opplevelser i
Kanariøyene

From its volcanic craters to its fascinating seabed, this Spanish archipelago is a natural playground.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Severdigheter i Kanariøyene

Ofte stilte spørsmål om Kanariøyene

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Kanariøyene?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Kanariøyene er:

Flere reisetips for Kanariøyene

Vil du vite mer om aktiviteter i Kanariøyene? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kanariøyene

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 36 822 vurderinger

Vi hadde veldig gode opplevelser allerede i starten da en ansatt ønsket oss velkommen på brygga. Etter at alle var om bord, kjørte vi litt for å se mange delfinstimer. Det var nok tid til å ta videoer og bilder. Hvaler var der også, men ikke like aktive som delfiner. En undervannsmikrofon ga et levende lydinntrykk av hva som foregår der nede. Anta at hvalene ble irritert over de kvikke delfinene. Etter denne kule hvalsafari stoppet båten for en svømmetur. Men bare de modigste hoppet i det kalde januarvannet. Ekskursjonen ble til en hyggelig stemning med drinker, fin musikk og dansende crew. Vi nøt virkelig turen.

Veldig enkelt å finne og parkere, også gratis busser som tar deg om nødvendig. Rask inngang når parken åpnet. køer for turer ikke dårlig, barna klarte å komme på alle ritt minst to ganger og hadde nedetid å slappe av også. Eneste problemet er at de sier at du ikke kan spise din egen mat i parken, det er et eget område for å spise den. Vi ble fortalt at vi måtte legge igjen bagen vår ved et skap ved inngangen, men så ba hun oss ta den med oss.

Awesome to see the pilot whales up close and under water! The dolphins were also cute. The crew on the boat was helpful, informative and very nice to everybody, even though people were puking here and there because of sea sickness.

Veldig gode aktiviteter ivaretatt direkte på hotellet gode forklaringer før avreise god opplevelse for første gang svært imøtekommende og oppmerksomme personalet rask er flott takk alle sammen for denne gode tiden.

Det var veldig bra. Først ble vi irriterte fordi vi ble dratt til drosjene. På en eller annen måte kjørte en taxi oss. Så ble det litt komplisert igjen på grunn av språket, men jobbet da med hender og føtter.