Legg til datoer

Kampanilen på Markusplassen

Kampanilen på Markusplassen: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

1. Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

Opplev det beste av Venezia på en omvisning med en liten gruppe, som besøker to av byens mest ikoniske landemerker, Markuskirken og Dogepalasset. Hopp over de lange køene med forhåndsbestilte billetter og nyt prakten til disse venetianske skattene i ditt eget tempo. Start omvisningen på Markusplassen. Beundre klokketårnet og marmorløvene før du går inn i basilikaen sammen med guiden din. Beundre de gylne mosaikkene og den overdådige designen, og lær hvordan det er et symbol på venetiansk makt og rikdom. Deretter kan du utforske Dogepalasset, et gotisk mesterverk som en gang var sete for den venetianske regjeringen. Lær om livet til de venetianske dogene og skulptørene fra 1300-tallet som jobbet på palasset.  Nyt fantastisk utsikt over lagunen, mens du spaserer gjennom dette verdensberømte landemerket. Lær om den ekstraordinære historien til Casanova og betydningen av Sukkenes Bro, samt de gamle og nye fengslene. Når omvisningen er ferdig, kan du fortsette utforskningen av venetiansk historie og kultur med den inkluderte inngangen til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana.

Fra Venezia: Halvdagstur til øyene Murano og Burano

2. Fra Venezia: Halvdagstur til øyene Murano og Burano

Avreise fra jernbanestasjonen på Piazzale Roma og reis til Murano, kjent for sin glassblåserindustri. Den fortsatt blomstrende tradisjonen går tilbake til middelalderen og har gått i arv over generasjoner, og hver glassblåser har utviklet sin egen personlige stil. Se en demonstrasjon av glassblåsing og lær å gjenkjenne forskjellen mellom de ulike håndverkerne og merkene under oppholdet på øya. Fortsett deretter til øya Burano, kjent for sitt heklearbeid og fargerike hus. Få en perfekt utsikt over landemerkene i Burano, som det skjeve klokketårnet og hovedtorget på Piazza Baldassarre Galuppi, oppkalt etter en stor venetiansk komponist fra 1700-tallet. Se i noen av blondebutikkene under ditt besøk på øya. Avslutt deretter reisen ved startpunktet for turen.

Fra Gardasjøen: Heldags gruppeomvisning i Venezia

3. Fra Gardasjøen: Heldags gruppeomvisning i Venezia

Tilbring dagen i en av verdens mest romantiske byer på en heldagsomvisning til Venezia fra Gardasjøen. Reis over Veneto på en buss med klimaanlegg, og hopp på en privat båt til hjertet av byen. Til slutt kan du bli med på en tur til fots fra Markusplassen til Rialtobroen. Etter henting fra ulike steder i Gardasjøen-regionen, inkludert Limone, Riva del Garda og Bardolino, kan du bli kjørt til Venezia med en kort kaffepause (på din regning) nær Soave. Ankom i Venezia kl. 11:00 og hopp på en privat båt og kryss lagunen til St. Mark's. Ta en 40-minutters tur til fots på Markusplassen, komplett med guide og hodetelefoner, og se noen av byens mest kjente landemerker, som Markuskirken, Sukkenes bro og Campanile. Spaser langs hovedgaten til Rialto-broen samt andre monumenter av “La Serenissima”. Lær mer om republikken Venezia og hvordan den kom til å dominere øst og vest som «Adriaterhavets dronning». Det sentrale distriktet er fullpakket med vakre torg, kanaler, smuldrende herskapshus, eldgamle kirker, kunstnerverksteder og broer – alt dette kan du beundre på denne omvisning. På ettermiddagen kan du få litt ledig tid til å slappe av og utforske Venezia på egen hånd. Beveg deg bort fra allfarvei for en mer autentisk opplevelse av hverdagen i byen, eller bare lene deg tilbake og se på folk i en av de mange kafeene på Piazza San Marco. På slutten av dagsturen vil du hoppe tilbake på båten for å komme deg fra Markusplassen til transportbussen rundt kl. 17:45.

Venezia: Eksklusiv tur på takterrassene med Prosecco

4. Venezia: Eksklusiv tur på takterrassene med Prosecco

Oppdag Venezia fra hustakene, gå deg vill i Rialto-markedet, og utforsk det gamle Red Light District på en guidet spasertur. Opplev en smak av det lokale livet mens du oppdager private terrasser, og avslutter med en tradisjonell aperitivo med panoramautsikt over Canal Grande. Møt din lokale guide og begynn å oppdage den sjarmerende sestiere i San Polo, som fortsatt for det meste er bebodd av lokalbefolkningen. Gå inn i private venetianske palasser og beundre den fantastiske utsikten fra skjulte panoramaterrasser. Avdekk den enkle autentisiteten til Venezia, vekk fra masseturismen, og gå utenfor allfarvei for å lære om lokalbefolkningens livsstil. Vandre gjennom Rialto-markedet og se hvor innbyggerne leter etter fersk frukt og grønnsaker. Spaser gjennom det tidligere Red Light District og lær mer om byens historie. Beundre de glitrende vannveiene og kanalene med eksklusiv tilgang til panoramaterrasser som ikke ofte finnes av turister. Avslutt turen med stil mens du klinker glasset med Prosecco, og feirer i ekte italiensk stil.

Venezia: Historiske landemerker gåtur og byguide-app

5. Venezia: Historiske landemerker gåtur og byguide-app

Bli med på en guidet vandretur og fordyp deg i den fascinerende byen Venezia. Utforsk Rialtobroen, Markusplassen, Canal Grande og mer Bruk den medfølgende appen for å få tilgang til flere lydguidede vandreruter for å se mer av Venezia etter turen. Den flytende byen reiste seg fra Adriaterhavet for å danne en labyrint av kanaler, broer, kirker og palasser, og ble skapt av noen av de fineste italienske sinnene innen kunst og arkitektur under renessansen. Sammen med din lokale guide vil du oppdage historien til de mest kjente monumentene, som Ducal Palace og Marco Polo's House mens du besøker noen av de skjulte perlene bare en lokal kan vise deg. Du vil også dra nytte av ubegrenset tilgang til en mobil byguide, med foreslåtte reiseruter og ruter å utforske. Se nettsteder som: Rialtobroen San Bortolomio av Rialto San Salvador Bareteri-broen Mercerie Klokketårn Markuskirken Correr Museum Café Florian Markusplassen Klokketårn og Loggetta San Marco og San Todaro kolonner Hertugpalasset Fengselspalasset Sukkenes bro Bacino di San Marco Riva degli Schiavoni San Zaccaria Querini Stampalia-museet Chiesa di Santa Maria Formosa Campo di Santa Maria Formosa Libreria Acqua Alta Barbarie delle Tole Basilikaen San Giovanni e Paolo Bartolomeo Colleonis monument Scuola grande di San Marco / Ospedale di San Giovanni e Paolo Mirakelkirken Marco Polos hus Calle Larga XXII Marzo Campo Manin Campo Santo Stefano Santa Maria del Giglio kirke Østersbroen San Maurizio San Moisè La Fenice teater Grimani-palasset Grunnlovens bro Ca’ Foscari Gondolieri Scalzi-broen Gondol San Geremia kirke Fondaco dei Turchi / Ca’ Vendramin Ca' d'Oro og Ca' Pesaro Mercato del Rialto Fondaco dei Tedeschi Rialtobroen Grimani-palasset Palazzo Pisani Moretta Palazzo Grassi og Ca' Rezzonico Paline og Pirati Palazzetto Pisani Santa Maria della Salute og tollhuset Bacino di San Marco San Marco og San Todaro kolonner Hertugpalasset Riva degli Schiavoni Campo san Giacomo dell'Orio Campo Santa Maria Mater Domini Calle dei Boteri Campo delle Beccarie Mercato del Rialto Erbaria Kirken San Giacomo i Rialto San Giovanni Elemosinario Chiesa di Sant'Aponal Campo San Polo Huset til Carlo Goldoni Campo San Tomà Santa Maria Gloriosa dei Frari Scuola Grande di San Rocco Campo San Nicola da Tolentino San Pantalon Santa Margherita Knyttnevebroen San Barnaba San Trovaso Gallerie dell'Accademia Sant'Agnese / Rio Terà Antonio Foscarini Zattere og Gesuati Peggy Guggenheim-samlingen Palazzo Dario Santa Maria della Salute og tollhuset Zitelle Magazzini del salg Redentore Giudecca Jødisk ghetto Campo del Ghetto Nuovo Campiello dell'Anconeta Ca’ Vendramin-Calergi (Casinò di Venezia) Campo della Maddalena Campo dei Mori Madonna dell'orto

Venezia: Guidet tur i Markuskirken

6. Venezia: Guidet tur i Markuskirken

Guiden din byr på et vell av informasjon om Markusplassen og følger deg deretter på en detaljert omvisning i «Den gyldne basilika». Kirken var en gang det private kapellet til Dogen i Venezia, og den eneste i sitt slag i Italia, takket være overdådige gylne mosaikker og imponerende marmorgulv. Besøk Markuskirkens museum i 1. etasje, se de berømte hestene og beundre Markusplassen fra kirkens terrasse. Omvisningen varer i 1 time og avsluttes på Markusplassen utenfor kirken.

Venezia: 4-timers byrundtur med besøk i Dogepalasset og basilikaer

7. Venezia: 4-timers byrundtur med besøk i Dogepalasset og basilikaer

Etter å ha forlatt ditt sentralt beliggende møtepunkt, vil du bli guidet inn i boligområdet Castello, slik at du kan oppdage denne delen av Venezia i all sin eleganse. Du kan forvente å se Santa Maria Formosa-plassen, en av de største torgene i Venezia komplett med kirken oppkalt etter besøket til Den hellige jomfru. Du vil også oppleve Saints Giovanni og Paolo Square hvor du vil kunne beundre den berømte kirken, hvilestedet til flere doger, og ryttermonumentet til Bartolomeo Colleoni, en italiensk leiesoldatskaptein. Du kan også utforske den tidligere residensen til Marco Polo, sannsynligvis den mest kjente venetianske kjøpmannen. Når du kommer tilbake til Markusplassen, vil du bli ledsaget inn i Dogepalasset hvor du vil besøke hallene der hertugen (Dogen) og hans råd kontrollerte skjebnen til den fredelige republikken. Du vil være omgitt av hundrevis av kunstneriske mesterverk og oppdage den politiske historien til Venezia og dets folk. Du vil kunne beundre kjente malerier av noen av de viktigste kunstnerne fra den italienske renessansen, inkludert verdens største oljemaleri av Tintoretto. Når du passerer gjennom den berømte Sukkenes bro, kommer du til de nye fengslene. Til slutt vil du besøke det indre av Markuskirken, en gang det private kapellet til Doge of Venezia, og det eneste i sitt slag i Italia. Du vil kunne sette deg ned i kirken og absorbere atmosfæren, mens du lytter til guiden din som vil beskrive de bibelske scenene representert i hele bygningen. Dette er den eneste turen med spesiell tillatelse til å sitte i det sentrale skipet inne i basilikaen. Din 4-timers kombinerte tur vil deretter avsluttes utenfor basilikaen på Markusplassen. På slutten av turen har du muligheten til å besøke Correr-museet med samme billett.

Venezia: 1-times omvisning i Dogepalasset

8. Venezia: 1-times omvisning i Dogepalasset

Oppdag Dogepalasset, et av de viktigste symbolene i Venezia og i århundrer, det historiske setet for den viktigste politiske makten i den fredelige venetianske republikken. Møt din profesjonelle guide på Markusplassen som vil eskortere deg inn i dette praktfulle palasset for å besøke maktens haller og fordype deg i middelalderens Europa, blant hundrevis av mesterverk. Dogepalasset dominerer Markusplassen, hjertet av Venezia, og skiller seg ut for sin størrelse og sin ekstraordinære struktur, der bysantinsk, europeisk og orientalsk arkitektur kolliderer. Umiddelbart når du kommer inn i palasset, vil du passere gjennom den store gårdsplassen og beundre detaljrikdommen på den berømte Golden Staircase. Når du er inne i palasset, vil du besøke hallene der hertugen (Doge) og hans råd kontrollerte skjebnen til den fredelige republikken, mens du er omgitt av hundrevis av kunstneriske mesterverk og oppdager den politiske historien til Venezia og dets folk. Du vil kunne beundre maleriene som er realisert av noen av de viktigste kunstnerne fra den italienske renessansen, blant dem verdens største oljemalerier av Tintoretto. Når du passerer gjennom den berømte Sukkenes bro, kommer du til de nye fengslene. Broen fikk navnet sitt av den engelske poeten Lord Byron, sannsynligvis med henvisning til fangenes siste pust, som hadde sin siste utsikt over lagunen og Venezia fra vinduet på denne broen, før de skulle fengsles. Denne guidede turen avsluttes i gårdsplassen til Dogepalasset. Her vil det være mulig for deg å bli lenger inne i palasset og absorbere historien og mysteriet fra gamle dager.

Venezia: Dogepalasset og basilikatur med terrasser Sky Walk

9. Venezia: Dogepalasset og basilikatur med terrasser Sky Walk

Besøk 2 av Venezias hovedattraksjoner med en kunstekspertguide. Utforsk Dogepalasset på et eksklusivt besøk i fengslene. Gå inn i Markuskirken med inngang uten kø og beundre de storslåtte kuplene. Denne turen tar deg inn i sentrum av den religiøse makten i Venezia, den vakre Markuskirken. Nyt skip-the-line-tilgang og motta en omfattende og informativ omvisning i den landemerke kirken. Beundre dens overflod av polykrome kupler, vegger kledd i marmor og over 8000 kvadratmeter glitrende takmosaikker. Nyt et spesielt besøk til Dogepalasset, symbolet på det politiske Venezia. Bli imponert over den intrikate arkitekturen og se malerier fra verdenskjente kunstnere. Se fengslene og derfra, besøk de store ballsalene, rådssalen, Doges overdådige leiligheter og operamuseet med en samling portrettmalerier. Du får også sjansen til å gå på den berømte Sukkenes bro og lære historien bak opprinnelsen til navnet.

Ravenna havn: Transfer til Venezia med tur og gondoltur

10. Ravenna havn: Transfer til Venezia med tur og gondoltur

Ta denne stressfrie overføringen med bagasjen fra Ravenna havn på en utflukt til Venezia. Oppbevar bagasjen din og gå på en guidet tur for å beundre severdigheter som Dogepalasset, Rialtobroen og Markuskirken. Nyt en ekstraordinær gondoltur for å runde av opplevelsen. Hopp over folkemengder og turgåing ved å overføre i Venezia med båt. Bli møtt av verten din og hopp ombord i et luftkondisjonert kjøretøy med plass til bagasjeoppbevaring. Len deg tilbake og slapp av mens du nyter utsikten over det italienske landskapet på turen til Venezia. Ved ankomst, møt guiden din og la bagasjen være låst på bussen. Overfør fra bussparkeringsområdet til Piazzale Roma for å starte turen. Spaser over den første broen i Venezia og hopp på en vakker privat vannbåt for å bli overført til Markusplassen. Underveis kan du se de viktigste severdighetene i Venezia slik de var ment å bli sett - fra vannet. Se det sentrale torget i Venezia, St Marks Piazza. Se mens guiden din peker ut mosaikkene som pryder den gamle basilikaen og dens klokketårn sammen med Campanile (klokketårnet). Beundre utsikten over Dogepalasset, som i over 1000 år fungerte som det statlige administrative senteret i regionen. Her vil du også oppleve den verdensberømte Venezia-gondolturen, i små grupper på maks 5 personer. Deretter kan du utforske San Marco-plassen på egen hånd, eller bli med guiden din og gå til det livlige Rialto-markedet hvor lokalbefolkningen går for fersk fisk og råvarer. Ha muligheten til å kjøpe en matbit eller drikke, bla gjennom de lokale delikatessene og shoppe suvenirer (for egen regning). Kryss over Rialtobroen og nyt utsikten over kanalen. Lær om livene til handelsmenn og kjøpmenn. Etterpå går du over til bagasjeoppbevaringen. Guiden din vil hjelpe deg med tips eller ordninger for å komme deg til din neste destinasjon, enten det er flyplassen, hotellet eller en togstasjon.

Tilgjengelige aktiviteter

31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Kampanilen på Markusplassen

Vil du vite mer om aktiviteter i Kampanilen på Markusplassen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Kampanilen på Markusplassen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 4 395 vurderinger

Vår reiseleder Frederico gjorde en god jobb den dagen. Vi lærte veldig interessante ting om byen Venezia på 3 språk på turen, som ble utdypet med morsomme historier på den (valgfrie) turen forbi laguneøyene. Alt var godt organisert og vi kunne oppleve en veldig vakker by på kort tid, mens vi konsentrerte oss om det essensielle, området rundt Rialtobroen og Markusplassen. Selvfølgelig var maten (valgfritt) litt under tidspress og du kan ikke forvente en 5-stjerners meny til den lave prisen på 16 euro, men du får i det minste muligheten til å styrke deg litt her, det går raskt og der er rene toaletter. Og det er praktisk plassert på veien. Hvis du vil kan du lete etter noe annet selv, men vi dro ikke til Venezia for å spise, det var ikke nok tid til det. Dagsturen gir et godt førsteinntrykk av Venezia.

Vi reiste med Christina fra Riva del Garda til Venezia og ble underholdt i tide og veldig kompetent på 2 språk (tysk/engelsk) og underholdende på den ca 3 timers reisen. Komfortpause inkludert ved hvileplass uten å betale toalett. Mange tips for Venezia og en perfekt prosess Flott guide (dessverre var det veldig varmt på 32 grader) og turistmenyen til 16 euro ved lunsjtid var overraskende veldig velsmakende Konklusjon: Få din guide for første gang var en full suksess - alltid fornøyd

En sterkt anbefalt utflukt med den beste reiselederen (Frederik) jeg noen gang har hatt. Detaljerte forklaringer, regionale studier på sitt beste. God organisering, smidig prosess og mye tålmodighet. Gondolturen er en fornøyelse! Maten var akseptabel, men det var en rekke drinker. Vi vil bestille igjen... :)

Litt forvirring å komme om bord, men ellers er alt bra. Det er absolutt en utmerket løsning for de som ønsker å besøke Venezia og øyene på én dag. Tur gjort med to halvstore hunder som kom inn overalt uten problemer. Guiden Giorgia god og hyggelig. Rådgi. Alt godt forberedt for hunder selv ved besøk.